Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to by ma jeblo cela sobota leštenie . vysavanie .atak dalej atak dalej suma asi 6 h som sa hral a toto ma čakat na druhi den no zbohom :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

já bych to nemyl. Jezdil bych s tím tak jak to je na fotce. :D Dokud je videt SPZ, tak je to dobrý. Letos v zimě mě stavěli policajti a že mě asi doprovidí na myčku. Prý kdyby si nepřečetl v techničáku, že je auto modrý, tak by nevěděl jako má barvu. Bylo celé šedé od soli a bláta. Mimochodem, stanovuje zákon na jakou vzdálensot musí být čitelná SPZ? ...nebo jen stanovuje že musí být čitelná? V tom druhém přáípadě je to dost subjektivní názor, jestli se to dá přečíst nebo nedá. Co není čitelné za jízdy, může být čitelné z 20ti cm v klidovém stavu. :myslim

Odesláno

mohla by to byt aj ochrana proti zlodejom co vy na to? mozno je to bezpecnejsie ako MAGICCAR alebo CONSTRUCT? alebo by sa tu mohlo zriadit vlakno kde by sa vkladali fotky spinavych aut a raz za cas by sa to mohlo vyhodnocovat co vy na to? :D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: robozv

mohla by to byt aj ochrana proti zlodejom co vy na to? mozno je to bezpecnejsie ako MAGICCAR alebo CONSTRUCT? alebo by sa tu mohlo zriadit vlakno kde by sa vkladali fotky spinavych aut a raz za cas by sa to mohlo vyhodnocovat co vy na to? :D:myslim

Dyk vlastně už existuje... ;-)

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

Holubi mi lehce posr... kapotu a celni sklo :bacha, a za oknem jsem mel vtipne vsunutou vuzitku \"Profesionalni cisteni aut, volejte nonstop:D\"

lol :potlesk tak to sa podarilo :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...