Zila Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 tak to by ma jeblo cela sobota leštenie . vysavanie .atak dalej atak dalej suma asi 6 h som sa hral a toto ma čakat na druhi den no zbohom :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
PaloLM Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 ja by som to čo najrýchlejšie umyl, lebo tie ho*ná sú agresívne môži ti zanechať trvalé stopy na laku, ináč je to na šlaktrafenie Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Není to nějakej reklamní fígl té firmy? ...zkus to ochutnat Tohle mě hodně pobavilo. Jinak ty potvory jsou hrozný. Citovat
destiny Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 já bych to nemyl. Jezdil bych s tím tak jak to je na fotce. Dokud je videt SPZ, tak je to dobrý. Letos v zimě mě stavěli policajti a že mě asi doprovidí na myčku. Prý kdyby si nepřečetl v techničáku, že je auto modrý, tak by nevěděl jako má barvu. Bylo celé šedé od soli a bláta. Mimochodem, stanovuje zákon na jakou vzdálensot musí být čitelná SPZ? ...nebo jen stanovuje že musí být čitelná? V tom druhém přáípadě je to dost subjektivní názor, jestli se to dá přečíst nebo nedá. Co není čitelné za jízdy, může být čitelné z 20ti cm v klidovém stavu. Citovat
robozv Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 mohla by to byt aj ochrana proti zlodejom co vy na to? mozno je to bezpecnejsie ako MAGICCAR alebo CONSTRUCT? alebo by sa tu mohlo zriadit vlakno kde by sa vkladali fotky spinavych aut a raz za cas by sa to mohlo vyhodnocovat co vy na to? :myslim Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: robozv mohla by to byt aj ochrana proti zlodejom co vy na to? mozno je to bezpecnejsie ako MAGICCAR alebo CONSTRUCT? alebo by sa tu mohlo zriadit vlakno kde by sa vkladali fotky spinavych aut a raz za cas by sa to mohlo vyhodnocovat co vy na to? :myslim Dyk vlastně už existuje... ;-) Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: ajsik Holubi mi lehce posr... kapotu a celni sklo , a za oknem jsem mel vtipne vsunutou vuzitku \"Profesionalni cisteni aut, volejte nonstop:D\" lol tak to sa podarilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.