Jirka V Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Dobrý den. Prosím hledal jsem nit na téma vzduchová klapka u Peugeot 406, rv 98, disel, obsah 2088, našel jsem, jenže nedobral jsem se tam odpovědi na můj problém. Chtěl bych se tedy touto cestou zeptat na řešení mého problému a to: pokud mám vypnutý vnitřní oběh vzduchu, slyším z podpalubní desky chod motorku a přecvakávání. Zvuk se ozývá z místa před sedadlem spolujezdce. Zapnu vnitřní oběh vzduchu a praskání a motorek utichne. Prosím v čem je problém a jak bych ho mohl sám odstranit, pokud to lze? Jak se dostanu k motorku s klapkou? Ještě jeden malý dotaz a to, při jízdě se mi ozývá pískot od levého předního kola? Provedl jsem výměnu kotoučů, brzdových destiček, pískot však stále přetrvává ( pískot ale ustane při mírném sešlápnutí brzdového pedálu, nebo při prudší zatáčce). Je zde nějaké místo pro pravidelnou údržbu - maznice náboje kola nebo tak něco? Děkuji za odpověd Vavřina J. [upravil dne 19/6/08 Jirka V] Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Jirka V Dobrý den. Prosím hledal jsem nit na téma vzduchová klapka u Peugeot 406, rv 98, disel, obsah 2088, našel jsem, jenže nedobral jsem se tam odpovědi na můj problém. Chtěl bych se tedy touto cestou zeptat na řešení mého problému a to: pokud mám vypnutý vnitřní oběh vzduchu, slyším z podpalubní desky chod motorku a přecvakávání. Zvuk se ozývá z místa před sedadlem spolujezdce. Zapnu vnitřní oběh vzduchu a praskání a motorek utichne. Prosím v čem je problém a jak bych ho mohl sám odstranit, pokud to lze? Jak se dostanu k motorku s klapkou? Ještě jeden malý dotaz a to, při jízdě se mi ozývá pískot od levého předního kola? Provedl jsem výměnu kotoučů, brzdových destiček, pískot však stále přetrvává ( pískot ale ustane při mírném sešlápnutí brzdového pedálu, nebo při prudší zatáčce). Je zde nějaké místo pro pravidelnou údržbu - maznice náboje kola nebo tak něco? Děkuji za odpověd Vavřina J. [upravil dne 19/6/08 Jirka V] MOTOREK JE UMISTEN ZA KASTLIKEM SPOLUJEZDCE ¨ten je potřeba demontovat ale lze to i bez něj ale je to rukolam . problem je v ozubenych kolečkach , ty v krajni poloze pres sebe preskakuji -tot ten zvuk . mnoho lidi to resi dodelanim mikrospinače v krajni poloze, to proto aby motorek přestal točit . je to nemoc 406 . novy v originale je za 7000,- a v druhovyrobě 2700,- jake tam ted jsou destičky? fa? Citovat
Jirka V Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Děkuji za odpověď, ty destičky jsou fa, ještě jsem se chtěl zeptat, zda je možné ty ozubené kolečka vyměnit třeba za kovové? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 To fa? znamená jaké firmy máš ty destičky Některé značky tak nějak pískají.... Citovat
pastorek Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Jirka VDěkuji za odpověď, ty destičky jsou fa, ještě jsem se chtěl zeptat, zda je možné ty ozubené kolečka vyměnit třeba za kovové? Díky Čo sa týka motorčeka klapky tak skús hľadanie. Pred pár dňami tu niekto popisoval opravu. Čo si pamätám , tak problém nebol v kolečkách ale v tom že motorček nevypínal. Citovat
Jirka V Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Díky za radu a odkaz, na ty destičky se ještě musím kouknout ve volnu, pak bych znova písnul. Mám ale pocit, že nepískají destičky, je to zvuk kov na kov, jako kdyby bylo suchý nějaký ložisko. Zatím díky moc za radu. Pažouta mám krátce a tak se učim, zatim spokojenost. Citovat
pastorek Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Pískanie sa ozýva pri menších ložiskách a vyšších otáčkach. ( alternáror, napínacia kladka ). Ložisko kolesa by hučalo a poškodené robilo šramot. Nemá žiadnu maznicu, má stálu náplň maziva. Citovat
Jirka V Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Tak to asi bude opravdu těma destičkama, kouknu na to.díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.