LK7R Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 Hola koukal jsem na tuning.cz a taky sem se bavil s typkem z tuning.cz. Moc mi doporucoval svicky Iridium power od Denso. Ty svicky stoji 650 jedna ... coz je celkem narez. Kazdopadne mi tvrdil ze jsou fakt super a ze se to za ty $ vyplati. Co si o tom myslite? Jo jeste takova mala vec ... kde vlastne ze jsou v 206 svicky haha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honan Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 Mame u prace stanek s ovocem a zeleninou a ta babka v nem me vzdycky presvedcuje, at si koupim jeji hrusky, ze prave ty jeji jsou ty nejlepsi a nejzdravejsi hrusky na svete, i kdyz jsou predrazeny a shnily. Mozna ze je to pribuzna toho typka z www.tuning.cz se kterym ses bavil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 taky jsem podlehl reklamě a doporučení, tak mám ty svíčky už připravené k montáži. Tak dám hned vědět, jak to vlastně je. Mám je do 206 s 1,6 motorem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts