tomike Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Prejavovalo sa to tak ako tu je popisane, sekanie pri toceni dolava, penenie. Na sedane r.v 2005 bolo v ramci zaruky menene servocerpadlo- nepomohlo to. Tak som vymenil hadicu na odporucanie znameho co pracuje v Peugeote a vyriesene. V druhom pripade som automaticky menil hadicu kedze este aj v roku 2008 davali rovnaku ako na zaciatku vyroby pricom o probleme vedeli. Novy typ hadic zacali montovat az koncom roku 2008, alebo zaciatkom 2009. Styri roky im trvalo kym odstrania chybu z vyroby, v dnesnej dobe nad tym az rozum zostava stat. Ale aj napriek tomu mam Peugeoty rad. Citovat
fifi Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 pripadám si ako ch.j to tu stále opakovať...plaťte a mente čerpadlá......keď chcete Citovat
tomike Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Ono vo vacsine pripadou staci vymenit hadicu a je klud, ale poviem Vam nemil som si ju sam dva x a treti krat by som nechcel. Katastrofalny pristup, malo miesta - vraj aj ked ju menia s Peugeote sa vzdy velmi tesia. Citovat
Micky Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Ahoj kluci. Mám 407, rok výroby 2004. Když jsem ji koupil, taky kladlo servo odpor při otáčení na místě, nic hrozného, ale nepříjemné. Dolil jsem, odvzdušnil a zdálo se, že je klid. Teď jsem po čase ale přehodil lítá kola 17\" za zimní plecháče na 205/60/16 - nové gumy a od toho přezutí zase servo klade odpor, ale najednou fakt dost. Může to být větši houževnatostí a přilnavostí zimní gumy? Navíc při otáčení jako by tak lehce něco puká - prostě pazvuky, buď pomocný rám a nebo uvažuji, jestli by to nemohlo být uložení tlumičů. Na těch letních to pukalo, ale odpor nekladlo, tak nevím, nemohlo se to nějak pohnout při zvednutí v pneuservisu? Nějaký nápad, zkušenost? Tolik nemocí v jednom autě by člověk jinde těžko hledal, zlatá 406. :-( Citovat
jarda007 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Tak mám také problém se servem... Začlo mi pěnit, to už jsem měl jednou, ale pomohlo doplnění kapaliny, nyní bohužel nikoli, byl jsem v servise, kam jezdím, původně to vypadalo, že bych si měl pořídit jen tlakovou trubku, ale nyní mi servisák volal, že se bavil se známým v Peugeotu a kvůli ventilům, atd by se mělo vyměnit i čerpadlo... Takže Vás prosím, kde se dá nyní nejlépe sehnat, když nepočítám vrakoviště? Bohužel se s tím moc nedá jezdit, když jedu kousek po městě, tak v pohodě, pokud ale jedu domu třeba půl hoďky po dálnici a poté odbočuji, tak ze začátku skoro nemohu volant přemoci a s tím se fakt nedá, to je o to namlít si tlamu. Díky všem a přeji hezký víkend. Jarda [Edited on 25/1/13 11:04 by jarda007] Citovat
merlin99 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 @jarda007: daj tam najskor tu novu trubku/hadicu a uvidis co sa stane, horsie to uz byt asi nemoze... Cerpadlo ti mozu vymenit aj neskor... Citovat
jarda007 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Díky moc, vyzkouším to, domluvím se se servisákem a budu věřit, že to pomůže. Citovat
tomike Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Urcite pomoze vymena hadice, daj vediet ked vymenis. Citovat
Fredino Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 o ktoru hadicu ide? teda ktoru vymenit...musi byt original? lebo tu pri nas su firmy ktore vyrabaju tlakove hadice :myslim [Edited on 29/1/13 15:36 by Fredino] Citovat
merlin99 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Musi byt original, co tak viac citat? je to tu viac krat popisane preco.. Citovat
fifi Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Servo môže peniť iba keď si sosne vzduch-logicky pena je zmes kvapaliny a vzduchu. Pokiaľ je dostatočne zaliate- t.j. v poriadku hladina aj ráno pri mínusových teplotách pred naštartovaním !!!!!!!!!!!, tak sa samo zapeniť nemôže!!!!!!! Jedine, žeby si porúchané čerpadlo samo vyrábalo vzduch , čoby za to dali chlapci z NASA , je nutné zistiť, kde uniká hydraulika a hlavne pri silnejších mrazoch občas pred naštartovaním pozrieť hladinu hydrauliky...možno budete prekvapení (hladina hydrauliky v nalievacom hrdle veľmi kolíše v závislosti od vonkajšej teploty-prečo, to už je iná téma- a blbé riešenie od Peu) Citovat
krko 407 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Ja som včera dolial a ovzdušnil. Naštastie vyzerá že všetko je zatial OK. Citovat
fifi Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Chlapci, čo meníte servá, veľa šťastia prajem, všimnite si, že vlákna tohto druhu sa objavujú iba v zime pri mrazoch, tie Vaše majú asi blbý horoskop :D:D a myslím, že tie vaše demontované sa dajú celkom dobre predať Citovat
krko 407 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Chlapci, čo meníte servá, veľa šťastia prajem, všimnite si, že vlákna tohto druhu sa objavujú iba v zime pri mrazoch, tie Vaše majú asi blbý horoskop :D:D a myslím, že tie vaše demontované sa dajú celkom dobre predať Asi máš pravdu:D Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Je normální ,že mi servo vydává konstantní takový bzučivý zvuk...bez závislosti na pohybu,proste si tak ňák furt bzučí.... já jen jestli mám zase nějakou specialitu nebo je to běžné. Citovat
Judes Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Bzučí ti to tak ako aj ostatným na 2.0hdi, je tam elektrické servo. Citovat
Red Devil Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Aj mne bzučí na 2,2 hdi biturbo, mám tiež elektrické servo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.