dano75 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 keď myslis ze stači vymeniť hadicu za 100€ proti peneniu a je všetko ok a toto ma byť ta oprava v peugeote tak to určite nepomôže... robte čo chcete davajte peugeotu peniaze ďalej... ja ma kľud a som maximálne spokojný.. Já jí taky měl a taky to brnělo... chápu, že hájíš svůj objev, ale není to samospasitelné... Citovat
koblih69 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Prosím, až azse po mém příspěvku budeš muset míst poslední slovo (o čemž nepochybuju) přečti si pravidla - citování příspěvků bezprostředně pře tvým není povoleno. Citovat
Tom35 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 já už jsem na to rezignoval..po opravě za 37 tisíc-to stále brní-a mohu říci,že více než před opravou.....no jedno pozitivní to má-může mě hřát pocit,že díly na přední nápravě jsou opravdu měněné...... Citovat
merlin99 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 @Tom35: a naisto ti dali pozmenenu verziu hadice? mali sme tu min.2 pripady kde \"super\" servis vymenil staru starou... Citovat
Viki39004 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 No nic prave som zrusil peugeot servis na vymenu hadice ak tvrdite ze je to zbytocne dam si vymenit spodne capy a uvidime.Ak problem bude pretvavat tak co teda s tym? Citovat
dano75 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 vymena hadice nema nic spolocne s brnenim a penenim serva, a tak isto aj vymena capov, ak v nich mas vôľu a sú vybité tak ich vymeň ale so servom to nema nič spoločné. servo je potrebne trocha prerobiť , inak bude stále peniť a brniť. ja mam stale pôvodnu hadicu a po prerabke serva mam pokoj s brnenim a penenim. Princip prerabky z peugeot 508. Citovat
merlin99 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 dano75: moje auto je potom super speci lebo len pozmenena hadica vyriesila brnenie (bez penenia), to je zazrak , co? [upravil dne 14/8/13 09:04 od merlin99] Citovat
merlin99 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 No nic prave som zrusil peugeot servis na vymenu hadice ak tvrdite ze je to zbytocne dam si vymenit spodne capy a uvidime.Ak problem bude pretvavat tak co teda s tym? nuz ak ti brni riadenie a po vymene capov nadalej, tak si daj skontrolovat verziu vysokotlakovej trubky , ale ak ju nikto nemenil mas staru verziu...on to PUG tu vylepsenu nezacal pouzivat asi \"len tak\"... Citovat
Tom35 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 merlin99 :člověče to asi nedali-spíš jen vyměnili starou za nový,ale stejný díl...ale jak říkám,už tak nějak nemám sílu a nervy reklamovat stále to samé.....tak nějak jsem rezignoval,ale je fakt,že mě to u tohoto auta(jinak velmi povedeného)mrzí....... Citovat
Viki39004 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Mate niekto obrazok tej starej hadice?A ako ma vyzerat ta nova hadica aby som vedel porovnat aku mam a ci ma vyznam ju menit. Citovat
koblih69 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Pokud to neměnil někdo před tebou tak máš starý typ. Citovat
Viki39004 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 No to ale ja neviem podla servisnej knihy nieje niekde foto tej hadice ako ma vyzerat stara a nova? Citovat
medo Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Caute Standardny konstrukcny problem by mal byt len hadici. Je kratsia, alebo uzsia nez by sa patrilo. Pri vytoceni malo oleja a nasaje vzduch. Rovnaky vysledok ako vymena hadice, da doliat olej 2-3 cm nad risku maxima a dobre odvzdusnit. Praktizujem odvzdusnenie 1xrocne po zime a mam pokoj. Nic nebrni, nepeni a nemenil som ani hadicu, ani cerpadlo, ani servo. Pokial nikde nieje netesnost, alebo ine poskodenie, malo by to stacit. Citovat
Viki39004 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 takze pomoze vymena tej hadice alebo nie?Lebo ma serie to riadenie. Citovat
merlin99 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Vyskusas, uvidis. Ja som sa vyssie vyjadril... Citovat
maro407 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 zdravim ja som dneska rozobral to servo Vo vnutry som mal uz tu hadicku ale som si vsimol ze mi tam chyba taka kratka hadicka na nasavaciom kolienu dnu na cerpadle.Tak neviem ci toto moze robit problem.Mne nic nepeni,nestraca sa kvapalina len napr.ked parkujem tak to drnci ale nie stale.Dolial som aj nad max 2cm a bolo to este horsie tak som hned vytahal von.Da sa s tym zit ale ma to serie.Zlata 406 Citovat
koblih69 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 To že jsi doplnil nad max nemůže zhoršit ten problém, který popisuješ, dolej to zpět a důkladně odvzdušni. Citovat
Judes Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 407-mu mám už 4 a 1/2 roka a vynechávanie v ľavotočivej zákrute sa prejavovalo už cez prvú zimu, nič som s tým nerobil ani nemenil hadicu či čerpadlo až na doliatie servooleja tie 2-3cm nad risku MAX a poriadne odvzdušnil. Ubehli 3 roky a odvtedy je kľud. Z toho čo tu píšete bude zrejme niekde nasávaný vzduch do systému. Citovat
koblih69 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 ... například na přírubě vracečky kde často netěsní hadice. Citovat
maro407 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 tocim volantom na mieste tak to z hadicou trasie myslim spiatockou.ked to odvzdusnujem tak nic sa nemeni stale to trasie a v nadrzke to nepeni ani hladina oleja sa nemeni akurat vydno ako olej cirkuluje.Ked som to dneska poskladal tak uz som myslel ze je vsetko ok ale tak tomu nebolo ako nahle sa zohrial motor bolo to drncanie naspet niekedy len dolava a niekedy do oboch stran Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.