Maki Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 a nebo CTVRTY AUTO? , ahele chci se jeste zeptat , jeslti to pujde jestli mam TIPTRONIC? Citovat
Přema Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Maki a nebo CTVRTY AUTO? , ahele chci se jeste zeptat , jeslti to pujde jestli mam TIPTRONIC? Tím myslíš Automat??????? Citovat
Přema Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 No jestli je to tak tak myslím že automatická převodovka nemá na chip žádný vliv....chipuješ motor ne převodovku....... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 třeba myslel, aby stíhala tak rychle řadit :D max. to bude mít vliv na spojku Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: minimaxa max. to bude mít vliv na spojku Ale to vždy nie len u automatu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: minimaxamax. to bude mít vliv na spojku Ale to vždy nie len u automatu. no jasně, to u všech Citovat
Maki Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 jako ze odejde driv spojka? ja taky myslel jestli tim nejak nemuze shoret motor jako ze s emu zkrati zivotnost kdyz tam neni zadna rezerva ale jsou tam mnohem vetsi teploty tlaky atd Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Samozrejme, všetky komponenty sú viac namáhané a skôr odídu. Koľko je ale \"skôr\" ťažko povedať. Napr. u 2,0 je zdá sa od výroby poddimenzovaná spojka a je častým problémom (odchádza dvojhmotový zotrvačník). Zvýšený krútiaci moment jej určite neprospeje. Citovat
Four-Zero-Seven-2.0 16V Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Já myslím, že se chiptuningu nemusíš bát... Jasně že ta spojka dostane víc zabrat a nejspíš o něco dřív odejde, ale každej motor má rezervy, takže mu to nějak extra neuškodí. Známej měl chipnutýho Passata B6 1.9 TDI na nějakých 120 kW ze základníhi výkonu 96 kW a motor mu s normální údržbou vydržel skoro 400 tis. km... Pak šel teda srát no, ale stejně to chtěl dát pryč to auto... Nicméně ho koupil asi ve 120 tis. najetých a chip byl první věc kterou udělal a dalších cca 250. tisic km na něm nalítal, takže se myslím o životnost motoru zase tak bát nemusíš, jestli neplánuješ mít to auto do konce života a najezdit víc než tahače návěsů mezinárodních dopravců... Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Hm, ptal jsem se na chip u jediných, kteří u nás dělají chipy na Peugeot trochu profi- u Federal Cars. Když slyšeli, že mám filtr pevných částic, tak mi doporučili, ať na to zapomenu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: jyrka_v Hm, ptal jsem se na chip u jediných, kteří u nás dělají chipy na Peugeot trochu profi- u Federal Cars. Když slyšeli, že mám filtr pevných částic, tak mi doporučili, ať na to zapomenu. to by mě zajímalo, jaký uvedli důvod Citovat
AnotherOne Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Mňa tiež. Petertn1 a Přema si nesťažujú... Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: jyrka_v Hm, ptal jsem se na chip u jediných, kteří u nás dělají chipy na Peugeot trochu profi- u Federal Cars. Když slyšeli, že mám filtr pevných částic, tak mi doporučili, ať na to zapomenu. to by mě zajímalo, jaký uvedli důvod Že to vždycky blbne. Nějak jsem po tom nepátral. Na rozdíl od mých dětí mi stačí jasné \"NE\" k tomu, abych to nezkoušel [upravil dne 10.8.2008 jyrka_v] Citovat
denoo Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 ja si myslim ze to ide dobre aj bez chip, naco potom do toho stuchat Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 1. nemá co blbnout, 2. je už jedno jestli FAP odejde po 100tkm nebo po 120tkm, a 3. pokud jezdíš tak jak by jsi s FAPem měl tj. že funguje jeho přirozená regenerace, nevidím jediný důvod proč nechipovat auta s FAPfiltrem Citovat
Přema Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Mňa tiež. Petertn1 a Přema si nesťažujú... Mám na chip najeto asi 11000 km vím asi je to málo ale zatím se FAP neozval....... Citovat
Přema Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa 1. nemá co blbnout, 2. je už jedno jestli FAP odejde po 100tkm nebo po 120tkm, a 3. pokud jezdíš tak jak by jsi s FAPem měl tj. že funguje jeho přirozená regenerace, nevidím jediný důvod proč nechipovat auta s FAPfiltrem :super:super:potlesk:potlesk:potlesk moje řeč...... Citovat
marisw Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 kde ti to robili v BA? v profi tuningu? Původně zaslal: petertn1 Premo,moja zena nejak pre chipovanie nema pochopenie:D (zda sa jej to ako zbytocne vyhodene peniaze) a stale sa ma pyta kolko nafty tym usetrime. Mas nejake postrehy co sa tyka spotreby precipovaneho auta? Zaznamenal si pokles spotreby? Pri normalnej jazde myslim. [upravil dne 19/6/08 petertn1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.