Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

třeba myslel, aby stíhala tak rychle řadit :D:D

max. to bude mít vliv na spojku

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne
Původně zaslal: minimaxa

max. to bude mít vliv na spojku

Ale to vždy nie len u automatu.

no jasně, to u všech ;)

Odesláno

jako ze odejde driv spojka? ja taky myslel jestli tim nejak nemuze shoret motor jako ze s emu zkrati zivotnost kdyz tam neni zadna rezerva ale jsou tam mnohem vetsi teploty tlaky atd

Odesláno

Samozrejme, všetky komponenty sú viac namáhané a skôr odídu. Koľko je ale \"skôr\" ťažko povedať. Napr. u 2,0 je zdá sa od výroby poddimenzovaná spojka a je častým problémom (odchádza dvojhmotový zotrvačník). Zvýšený krútiaci moment jej určite neprospeje.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já myslím, že se chiptuningu nemusíš bát... Jasně že ta spojka dostane víc zabrat a nejspíš o něco dřív odejde, ale každej motor má rezervy, takže mu to nějak extra neuškodí. Známej měl chipnutýho Passata B6 1.9 TDI na nějakých 120 kW ze základníhi výkonu 96 kW a motor mu s normální údržbou vydržel skoro 400 tis. km... Pak šel teda srát no, ale stejně to chtěl dát pryč to auto...:) Nicméně ho koupil asi ve 120 tis. najetých a chip byl první věc kterou udělal a dalších cca 250. tisic km na něm nalítal, takže se myslím o životnost motoru zase tak bát nemusíš, jestli neplánuješ mít to auto do konce života a najezdit víc než tahače návěsů mezinárodních dopravců...:D

Guest jyrka_v
Odesláno

Hm, ptal jsem se na chip u jediných, kteří u nás dělají chipy na Peugeot trochu profi- u Federal Cars.

Když slyšeli, že mám filtr pevných částic, tak mi doporučili, ať na to zapomenu.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: jyrka_v

Hm, ptal jsem se na chip u jediných, kteří u nás dělají chipy na Peugeot trochu profi- u Federal Cars.

Když slyšeli, že mám filtr pevných částic, tak mi doporučili, ať na to zapomenu.

to by mě zajímalo, jaký uvedli důvod ;)

Guest jyrka_v
Odesláno

Původně zaslal: jyrka_v

to by mě zajímalo, jaký uvedli důvod ;)

Že to vždycky blbne. Nějak jsem po tom nepátral. Na rozdíl od mých dětí mi stačí jasné \"NE\" k tomu, abych to nezkoušel ;)

[upravil dne 10.8.2008 jyrka_v]

Guest minimaxa
Odesláno

1. nemá co blbnout, 2. je už jedno jestli FAP odejde po 100tkm nebo po 120tkm, a 3. pokud jezdíš tak jak by jsi s FAPem měl tj. že funguje jeho přirozená regenerace, nevidím jediný důvod proč nechipovat auta s FAPfiltrem ;)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Mňa tiež. Petertn1 a Přema si nesťažujú...

Mám na chip najeto asi 11000 km vím asi je to málo ale zatím se FAP neozval.......

Odesláno

1. nemá co blbnout, 2. je už jedno jestli FAP odejde po 100tkm nebo po 120tkm, a 3. pokud jezdíš tak jak by jsi s FAPem měl tj. že funguje jeho přirozená regenerace, nevidím jediný důvod proč nechipovat auta s FAPfiltrem ;)

:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk moje řeč......:papa

Odesláno

kde ti to robili v BA? v profi tuningu?

Původně zaslal: petertn1

Premo,moja zena nejak pre chipovanie nema pochopenie:D (zda sa jej to ako zbytocne vyhodene peniaze) a stale sa ma pyta kolko nafty tym usetrime. Mas nejake postrehy co sa tyka spotreby precipovaneho auta? Zaznamenal si pokles spotreby? Pri normalnej jazde myslim.;)

[upravil dne 19/6/08 petertn1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...