Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau, myslim, ze tu nekdo dodelaval el. zadni okna. Hledal jsem, ale bohuzel jsem nenasel. Pokud nekdo jo, tak dejte vedet. Potrebuju poradit s kabelazi co jde do dveri. Kolik kabelu je potreba dodelat (co jsem pocital tak minimalne 2) a hlavne kam je napojit.

Diiiik.

Odesláno

priprava tam prave neni. do sloupku je asi o 5 dratu min nez je potreba 1 je na svetylko ve dverich, coz zatim nepotrebuju 1 bude ovladani od ridice to taky zatim nepotrebuju 1 je spojenej mezi pravym a levym konektorem a 2 tam chybi.

meli by to byt draty cislo:

b11b

6264

a285

b25v

6224

[upravil dne 19/6/08 f3Rd@]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

multiplex je co? :myslim

multiplex je palubni sit s jednotkou BSI

tak zapojeni jsem ti poslal na mail, tak snad z toho neco dohledas

[upravil dne 30/6/08 Ferry]

Odesláno

Nevím jestli to řeknu správně - Multiplex je rozvodná síť, napojená na řídící jednotku komfortu BSI. Pozná se podle ovládacích páček pod volantem (rádio, tempomat) původní modely kulaté, modely s multiplexem hranaté.

Myslím že v zapojení obvodu oken (spínače a motorky) nebude rozdíl, rozdíl bude v napojení do jednotky BSI, která řídí přívod proudu do obvodu.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: f3Rd@

multiplex je co? :myslim

multiplex je palubni sit s jednotkou BSI

tak zapojeni jsem ti poslal na mail, tak snad z toho neco dohledas

[upravil dne 30/6/08 Ferry]

no koukam na to, zatim z toho nejsem chytry, zkusim to porovnat s tim co uz mam.

EDIT: divam se, ze ve schematu jsou rele zadnich oken, tam mozna bude zakopany pes. Sakra, v peugeotu to bude pekna palka :-(

[upravil dne 30/6/08 f3Rd@]

Odesláno

proc kdyz ve schematu vedou k motoru 2 draty je tam v realu dratu 6 ? :myslim:myslim:(

uz toi vim, bo to schema je v knizce \"jak na to\" :D ve schematu z peugeotu je jich vsech 6, z cehos ovsem radost nemam

[upravil dne 30/6/08 f3Rd@]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...