Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jediný co jsem zatim viděl, byl bílej rámeček okolo budíků na novem modelu a i to uděl, bude asi dosti problematické, protože se tam dost dobře nedá dostat, leda bys nějakym zázračnym způsobem dokázal dostat dolu plexisklo aniž by ti prasklo:myslim

Odesláno

Hics měl chromový kroužky kolem budíků;) U starýho modelu je to trochu jednodušší, co se výměny polepů týče, ale na druhou stranu se blbě mění barva podsvícení, páč to plexi pod budíkama je oranžový, tudíž je potřeba vyřezat správný tvar z čirého plexi a pak kouzlit s barvičkama;)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

a nebo tam dat modre plexi a bile zarovky???

Taky řešení. Já uvedl svůj příklad kvůli tomu, kdyby chtěl několik barev;)

Třeba jako můj mustr kdysi:D

[upravil dne 19/6/2008 Dundee]

post-0-1410960110257_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Taky řešení. Já uvedl svůj příklad kvůli tomu, kdyby chtěl několik barev;)

Třeba jako můj mustr kdysi:D

[upravil dne 19/6/2008 Dundee]

To je mazec Dundee.:D

Odesláno

Hrál jsem si s těma budíkama asi 14 dní, než jsem došel k tomuhle stavu:D Ze všeho obrousit oranžovou, nastříhat folie (zelená, červená, žlutá, modrá), obrousit oranžovou z ručiček a podlepit bílou el. páskou (na radu Fusiona). Pak poskládat a připojit na zdroj:D No a potom to samý udělat s budíkama z auta, ale jen s modrou a červenou folií:D

:xvulNejvíc mě štve, že při finální montáži do auta jsem si totálně zmršil náhon, takže mi lítá ručka rychloměru jako ďábel a po zastavení zůstane na 40 km/h (takže musim 40 odečítat;)). Když ale ručka dosáhne na číslovku 140 (tzn. 100 km/h), tak jde dál plynule až k číslu 220 (180 km/h):D:D:D:xvul

Odesláno

to Dundee: Jakou barevnou folii jsi pouzil? Ja chci taky dvobarevny podsviceni a nechce se mi presne usazovat cervene ledky do mist, kde to ma svitit cervene :-( .... je to nejaka specialni folie, nebo normalni barevna folie, ktera se da bezne koupit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...