Kinyo Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Zdravím, vyskytla se mi na autě nová \"závada\"...Když na křižovatce vyšlápnu spojku, tak mi trochu vyletěj otáčky a pak jdou pomalu dolů. Někdy se stane, že třeba přibrzďuju (se zařazenou rychlostí) a když povoluji brzdu tak otačky si chtěj \"přidat\" a cukne to...zase na druhou stranu mi to dělá to, že když dám nohu z plynu (při zařazený rychlosti) tak to taky dost cukne..Motor nezpomaluje plynule, ale hned \"skočí\" na nižší otáčky..Těžko se to popisuje, ale nesetkal jste se s tím někdo..?? Na volnoběh motor trochu houpe, ale tak nějak v toleranci bych řek.. Ještě jedna zajímovast který jsem si všimnul, je ta, že krokovej motůrek při volnoběhu lekce vyjíždí a zajíždí...ten kolík s tou gumovou hlavou není stabilně vysunutej, ale zajíždí a vyjíždí..cca +-1mm..Ale když jsem tam tenkrát dával novej (kterej sem šel pak vrátit) tak to dělalo stejně..tak fakt nevím.. nevíte co ho řídí..jednotka nebo potenciometr škrtící klapky?? Citovat
ajven Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 skôr krokáč,nie? tipol by som to naň. Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: ajven skôr krokáč,nie? tipol by som to naň. no kdyz rika, ze ho menil a delalo to i s novym, tak nejspis ne. To spis nejaky snimac otacek... Citovat
Kinyo Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Novej krokac delal to, že taky lehce neustale zajížděl a vyjížděl...Ale otáčky si to nepřidávalo..Tak ho asi zase zkusím koupit a vyměnit no..Přinejhorším ho zase vrátím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.