Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, vyskytla se mi na autě nová \"závada\"...Když na křižovatce vyšlápnu spojku, tak mi trochu vyletěj otáčky a pak jdou pomalu dolů. Někdy se stane, že třeba přibrzďuju (se zařazenou rychlostí) a když povoluji brzdu tak otačky si chtěj \"přidat\" a cukne to...zase na druhou stranu mi to dělá to, že když dám nohu z plynu (při zařazený rychlosti) tak to taky dost cukne..Motor nezpomaluje plynule, ale hned \"skočí\" na nižší otáčky..Těžko se to popisuje, ale nesetkal jste se s tím někdo..??

Na volnoběh motor trochu houpe, ale tak nějak v toleranci bych řek.. Ještě jedna zajímovast který jsem si všimnul, je ta, že krokovej motůrek při volnoběhu lekce vyjíždí a zajíždí...ten kolík s tou gumovou hlavou není stabilně vysunutej, ale zajíždí a vyjíždí..cca +-1mm..Ale když jsem tam tenkrát dával novej (kterej sem šel pak vrátit) tak to dělalo stejně..tak fakt nevím.. :nevim nevíte co ho řídí..jednotka nebo potenciometr škrtící klapky??

Odesláno
Původně zaslal: ajven

skôr krokáč,nie? tipol by som to naň.

no kdyz rika, ze ho menil a delalo to i s novym, tak nejspis ne. To spis nejaky snimac otacek... :myslim

Odesláno

Novej krokac delal to, že taky lehce neustale zajížděl a vyjížděl...Ale otáčky si to nepřidávalo..Tak ho asi zase zkusím koupit a vyměnit no..Přinejhorším ho zase vrátím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...