Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat vaše zkušenosti se svíčkama typu Denso iridium, NGK nebo Brisk tuning atd. Hlavně mne zajíma poměr kvalita-cena a jak to, že jedny stojí např.150,- a jine 400,- ale podle výrobce jsou ty jejich nejlepší :myslim

Odesláno

Kupoval jsem mý mladý do auta densa, stáli mě 1100,- sada z aukra, přišli asi za tři dny a můžu jen doporučit. Oproti původním svíčkám malinko nížší spotřeba a auto pocitově jde lépe do otáček a nedělá mu problém jít na všechny rychlosti až do omezovače, což s půvoníma svíčkama ještě z výroby bylo horší... :super

Odesláno

Celkem se přiklaním k možnosti koupi Denza svíček ale jsou dost drahé o proti Briskam, ale nevim třeba rozdíl ceny dělá jenom výrobce možna jsou stejně kvalitni :myslim

Odesláno

Nečekám extra zazrak jenom když pujde spotřeba malinko dolu mam 206s16 a je to prostě žrout a otačky až do omezovače vytáhnu i s klasickýma.jen mne zjímalo jestli se to teda vyplatí a když říkáž, že jo tak je zkusím nechám si rad poradit ;)

Odesláno

Jako spotřeba šla dolů, ale my měli už původní svíčky v pr..i. Pokud by člověk srovnával nový origo svíčky a nový densa, tak asi rozdíl moc nepozná, ale už jen pro ten pocit že tam jsou :D

Odesláno

tak predevsim densa a dalsi sportovni svicky davaji neco autu pri otackach nad 8 tisic, a jsou delany na to, aby vydrzeli vysoke otacky do kterych se nikdy nedostanete, takze maximalne mozna vam v aute vydrzi dele, ale spotreba diky nim neklesne a rozhodne nezrychly auto. takze vam auto zrychluje lepe opravdu jen pocitove.... :roker

Odesláno
Původně zaslal: mikr 206

Chtěl jsem se zeptat vaše zkušenosti se svíčkama typu Denso iridium, NGK nebo Brisk tuning atd. Hlavně mne zajíma poměr kvalita-cena a jak to, že jedny stojí např.150,- a jine 400,- ale podle výrobce jsou ty jejich nejlepší :myslim

Skus kupiť BOSCH ako nahradu ktoru odporuča výrobca a samozrejme pozor na správnu veľkosť medzery v zapaľovacej sviečke, aky máš rok výroby,výkon....napíšem ti spravny typ nahrady,prípadne aj original:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...