Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přihlášení do fóra - nejde

Recommended Posts

Odesláno

Tak to nevím. Zítra dodám, ale je to nějaká modrá hláška (ne červená, jako když napíšu špatné heslo) a jsou vidět všechny kategorie.

Odesláno
Původně zaslal: milne

Zdravím, doma jsem přeinstaloval PC a od té doby se nemohu přihlásit. V práci to jde normálně. Nevíte, co je kde špatně? Ď.

Pokud jsi registrován do clubu na hlavní straně tak se musíš přihlásit tam, a poté přejít do fora;)
Odesláno
Původně zaslal: milne

Ale v práci mi to jde rovnou ve fóru...

No to jde pokud se ukládají cookies, ale to potom nemusíš přihlašovat ale otevřeš to a jsi přihlášenej. Přimo do fora by šlo přihlásit pokud by jsi byl registrován jen na foru

Přihlašování na hlavní straně je v pořádku, tak to má fungovat, už se to tu probíralo

[upravil dne 16/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

No vida. Jsi detektýf! ;)

Takže ještě zjistit, jak se přihlašuje (kde, pod jakou přezdívkou) a znění té hlášky, kterou dostane, a bude téměř vyřešeno.

Odesláno

Tak teď jsem se přihlásil jako milnesw do klubu na hl. straně a skočil do fóra. Jako milne se prostě nepřihlásim....

Odesláno

Ano, přesně takhle to má fungovat. Samostatně do Fora se lze přihlásit jen pod přezdívkou, která není registrována v klubu.

Stále však máme jako popis problému: \"ale je to nějaká modrá hláška\". :nevim

Odesláno

No jo, ale proč mám tedy 2 účty. To v tom mám pěknej zmatek...V příloze screen po zmáčknutí přihlásit jako milne do fóra.

post-0-14109601053651_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...