milne Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Zdravím, doma jsem přeinstaloval PC a od té doby se nemohu přihlásit. V práci to jde normálně. Nevíte, co je kde špatně? Ď. Citovat
buml Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 co ti to pise? EDIT > a zkousels to i na hlavni strane? [upravil dne 16/6/08 buml] Citovat
milne Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Tak to nevím. Zítra dodám, ale je to nějaká modrá hláška (ne červená, jako když napíšu špatné heslo) a jsou vidět všechny kategorie. Citovat
raydowe Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 hi, tak akurat mi pisal kamos na ICQ, tiez mu to neslo, ale odpojil sa tak neviem blizsie info Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: milne Zdravím, doma jsem přeinstaloval PC a od té doby se nemohu přihlásit. V práci to jde normálně. Nevíte, co je kde špatně? Ď. Pokud jsi registrován do clubu na hlavní straně tak se musíš přihlásit tam, a poté přejít do fora;) Citovat
milne Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Ale v práci mi to jde rovnou ve fóru... Citovat
buml Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 jakej prohlizec? pri preinstalaci si formatoval systemovej disk? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: milne Ale v práci mi to jde rovnou ve fóru... No to jde pokud se ukládají cookies, ale to potom nemusíš přihlašovat ale otevřeš to a jsi přihlášenej. Přimo do fora by šlo přihlásit pokud by jsi byl registrován jen na foru Přihlašování na hlavní straně je v pořádku, tak to má fungovat, už se to tu probíralo [upravil dne 16/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 No já bych řekl, že není se stejným nickem i v klubu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: Kurt No já bych řekl, že není se stejným nickem i v klubu. Aha, já to nekontroloval, myslel jsem prostě že je. No podle ICQ je to tenhle - ID 6578 - milnesw Citovat
Kurt Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 No vida. Jsi detektýf! Takže ještě zjistit, jak se přihlašuje (kde, pod jakou přezdívkou) a znění té hlášky, kterou dostane, a bude téměř vyřešeno. Citovat
Guest milnesw Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Tak teď jsem se přihlásil jako milnesw do klubu na hl. straně a skočil do fóra. Jako milne se prostě nepřihlásim.... Citovat
Kurt Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Ano, přesně takhle to má fungovat. Samostatně do Fora se lze přihlásit jen pod přezdívkou, která není registrována v klubu. Stále však máme jako popis problému: \"ale je to nějaká modrá hláška\". Citovat
Guest milnesw Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 No jo, ale proč mám tedy 2 účty. To v tom mám pěknej zmatek...V příloze screen po zmáčknutí přihlásit jako milne do fóra. Citovat
Kurt Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 No já jsem vám ty účty nevytvářel, ani se za vás neregistroval. Žádnou hlášku nevidím, jen jste prostě nadále nepřihlášený. Zkuste se do Fora přihlásit na doméně COM - tedy zde: http://www.peugeot-club.com/forum/ Citovat
milne Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Jo to jde...Vidíte, že jsem teď odpověděl jako milne! Jako milnesw mám navíc čas o hodinu míň... Citovat
milne Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Jo to jde...Vidíte, že jsem teď odpověděl jako milne! Jako milnesw mám navíc čas o hodinu míň... Citovat
Kurt Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Čas si nastavuje každý sám v Uživatelském panelu: http://www.peugeot-club.com/forum/memcp.php (klidně tam můžete mít čas, jaký mají v Káhiře). Za tyhle zmatky s doménama můžou nejčastěji cookies, nejste sám, u koho to vyřešilo použití toho COM odkazu. Citovat
milne Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Dík, hlavně, že se to vyřešilo. Teď bych ještě potřeboval sjednotit to přihlašování. Šlo by to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.