Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohu mit problemy (cajti, STK, pojistovna), kdyz dam na auto jiny rozmer pneu nez je ve velkym TP? Proc jsou v ceskym technicaku jiny rozmery (185/70R14 a 195/65R15) nez v puvodnim nemeckym (195/65R15 a 205/60R15) na to same auto???

Odesláno

no u policajtů při běžné kontrole asi zas tak moc ne protože nevědí jakej tam má být rozmněr ale na STK určitě:ticho jakej rozmněr máš na štítku na sloupku dveří u řidiče???

Odesláno

Při nejhoršim si zajdi někam do Peugeota,at ti vyjedou rozměry jaký se tam můžou dát a pak si to nech do TP dopsat jestli to tam chceš mít. Jinak platí to co napsal zzipCZ

Odesláno
Původně zaslal: Uran

Dobre, ale co pojistovna? Prej se stalo ze delali problemy pri pojistnym plneni kdyz na aute byly jiny pneu nez v TP?

To ti problémy budou dělat.

Odesláno
Původně zaslal: Uran

Dobre, ale co pojistovna? Prej se stalo ze delali problemy pri pojistnym plneni kdyz na aute byly jiny pneu nez v TP?

Mě na kola neřekli ani prd a to si ještě opisovali rozměr gum, podle mě to spíš bude podle situace. Asi aby si to vynahradili, tak mi to zdržujou jinak,

Odesláno

Já mám ve velkém CZ TP 195/65/15 a 205/60/15. Na léto jsem obul ty širší dunlop fast response. Spokojenost. Na zimu dám zase 195/65/15, taky nějakou asymetriku. Uvidím, co bude na trhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...