Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vzpěry kapoty......místo háku.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny......trápí mě dost zásadní problém že 407 nemá plynové vzpěry kapoty jako třeba 406 ale jakýsi zku*vený hák....nemá někdo zkušenost s tím jak to tam nějak dodělat?????? Na tomhle chlapci z Francie trošku ujely....:grr:grr:grr

Dík za jakekoliv poznatky.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Zdravím všechny......trápí mě dost zásadní problém že 407 nemá plynové vzpěry kapoty jako třeba 406 ale jakýsi zku*vený hák....nemá někdo zkušenost s tím jak to tam nějak dodělat?????? Na tomhle chlapci z Francie trošku ujely....:grr:grr:grr

Souhlas.. Taky bych Je dost ocenil, ale už jsem to probíral s kámošem mechanikem a ten říkal horko těžko.. Není tam totiž místo na to aby se tam vešly zmiňované plynové vzpěry.. Tak nám asi holt nezbude než mít tu \"parádní\" tyč..

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Asi počítajú s tým, že sa do tých motorov často nelozí.

To mi moc na Francouze nesedí ... :myslim:D:D

Přema: já ani nevěděl, že to 407my nemají ... potom by bylo variantou to tam nabastlit ze 406tky. Sehnat na vrakáči a namastit to tam ...

Guest servisman
Odesláno

vem u 406 cupé byly malinké vzpěry oproti co mám já či měl Přema u 406

zde jsou u 406cupé ty malé

[upravil dne 13/6/08 honza406]

post-0-14109601015361_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Když tam údajně není místo pro ně ??:myslim

Nestudoval jsem motorový prostor 407my důkladně, ale zlatý český ručičky by tam místo na tuti našly ...;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Nestudoval jsem motorový prostor 407my důkladně, ale zlatý český ručičky by tam místo na tuti našly ...;)

No s frikčkou určitě :D:D:D

Odesláno

myslím že v tom to případě by bylo jednodušší dát panty do předu a myt open kapotu ala old BMW:roker

Odesláno

Pe.Tr: tak v tom případě bych to raději sabotoval, neznám nic horšího ... Tak to měla mamina na Cliu a je to voser neskutečnej dělat něco v motorovym prostoru ...

Odesláno

Pe.Tr: tak v tom případě bych to raději sabotoval, neznám nic horšího ... Tak to měla mamina na Cliu a je to voser neskutečnej dělat něco v motorovym prostoru ...

To měly i staré Fiaty--už neccu:grr

Odesláno
Původně zaslal: benik1984

Původně zaslal: Přema

Souhlas.. Taky bych Je dost ocenil, ale už jsem to probíral s kámošem mechanikem a ten říkal horko těžko.. Není tam totiž místo na to aby se tam vešly zmiňované plynové vzpěry.. Tak nám asi holt nezbude než mít tu \"parádní\" tyč..

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...