Harlley Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Mam problém,při jízdě nad 90km/h se ozve nepřetržitej zvuk kterej se snad nedá popsat.Způsobeno prouděním vzduchu někde nad zrcátkem nebo v tom prostoru,nedá se to pořádně lokalizovat.Nevíte někdo co to je? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Harlley Mam problém,při jízdě nad 90km/h se ozve nepřetržitej zvuk kterej se snad nedá popsat.Způsobeno prouděním vzduchu někde nad zrcátkem nebo v tom prostoru,nedá se to pořádně lokalizovat.Nevíte někdo co to je? antena Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 přesně tak anténa mne to dělala ,dal jsem teda minianténu,přestalo to,ale tu mi někdo vzal :grrbyla tuningová modrá.tak jsem tam musel dáti opět tu samou a hvízdá vesele dál Citovat
Harlley Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Dik,tak to jí schválně vykuchám a dám jinou stejně tam chci CB.no a uvidíme Citovat
švejk Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 tak to je mozna to samy co to dela me... ovsem pri rychlosti okolo 170km/h, pripadne silnem protivetru. az to vyresis (jestli vubec), napis to prosim sem jakym zpusobem ja uz jsem z toho docela nestastnej Citovat
Kekros Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: švejk tak to je mozna to samy co to dela me... ovsem pri rychlosti okolo 170km/h, pripadne silnem protivetru. az to vyresis (jestli vubec), napis to prosim sem jakym zpusobem ja uz jsem z toho docela nestastnej a těsnění máte dobrý? já ho mam drobet od dveří a při takovýhle rychlosti jako jezdí švejk, musim mít docela nahlas rádio abych ho slyšel Citovat
Ferry Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: švejk tak to je mozna to samy co to dela me... ovsem pri rychlosti okolo 170km/h, pripadne silnem protivetru. az to vyresis (jestli vubec), napis to prosim sem jakym zpusobem ja uz jsem z toho docela nestastnej tak me to zacalo delat po vymene predniho okna, pri rychlostech kolem 170kmh to zacne piskat nekde rekl bych u spodni hrany skla, budu muset koupit silikon a vyplnit tu mezeru mezi sklem a karoserii [upravil dne 24/6/08 Ferry] Citovat
švejk Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 tesneni jsem nemenil, ale zda se mi ze je v poradku, ja se na to jeste poradne za mesic podivam a dam vedet jak jsem dopad. Citovat
Harlley Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Zatim ale neni moc času to odatranit,tak dám pak vědět jak to dopadlo na první pohled nic vidět neni ale ten zvuk je děsnej.Testoval jse to tak,že jsem to přelepil páskou a hurá na dálnici.zvuk byl menší a jinaj.Než se ztrhla ta páska:D [upravil dne 24/6/08 Harlley] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.