Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Plaz: může kontaktovat toho Radka, aby mi udělal termín co nejdříve na tu montáž?Díky

Odesláno

Ještě abych to shrnul, dá se to udělat tak aby to šlo ovládat přes GSM a i nějaké tlačítko v autě? Abych nemusel když třeba chci aby to topilo když jsem v autě nebo jdu nakoupit tak abych nemusel volat? A nebo dát GSM ovldača i Jablotron dálkový spínač?

Odesláno

Můžeš tam mít třeba 3 druhy 1/GSM , 2/RF Jablotron a 3/ tlačítko ale myslim si , že už není rozdíl mezi tím jestli to zapneš 3m od auta nebo v autě i když.... proti gustu žádnej dišputát:)

Odesláno

Tak pak se pochlubte na kolik to celkem vyleze postavit k tomu modulu zbytek aby to fungovalo tak jak má,aby auto nespadlo do economy modu a nevyplo to během topení bez dochlazení. Já ted akorát dořeším to gsm,asi při nejbližší cestě do Prahy to od carla vezmu.

Odesláno

Tak chlapáci topeníčko chodí v Šádovce uplně špičkově...zapojení větráku hračka díky jednoduší el. V autě hodinky a v kapse ovladač.Ted už jen GSM a bude to dokonalý!!!

Všem díky za rady a schemata zapojení topení.

Odesláno
nechci číst 14 stránek , už se v tom ztrácím na třetí stránce :aut

co tenhle inzerát ? To je někdo z nás/vás ?

http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-dily/inzerat/3967908-cit-c8-peugeot-807-fiat-ulysse-ovladani-nezavisle-topeni-nabidka-pisek/

To je přímo supr cena,jednotka s hodinkama stoji nová 10000 a tahle dalka s displayem kolem 9000,kdo to chce,tak bych neváhal. Ta dálka pěkná,ale to GSM je lepší.

Odesláno

Já jsem tam včera psal a někdo mě předběhl a posláno na dobírku :grr

KDO TO BYL ? Někdo tady z Vás ? :bacha

v poho , jen jsem chtěl použít konečně smajlíka s baseballkou :D

Odesláno
takze panove ja mam taky zajem prosim :papa:papa

o ten casovac a na ten ventilator spinac

[upravil dne 11/1/11 17:02 plaz]

ahoj, dneska došly oba moduly od Carla a tak prosím o toho Radka aby to mohl co nejdřív namontovat. díky

Odesláno
Já jsem tam včera psal a někdo mě předběhl a posláno na dobírku :grr

KDO TO BYL ? Někdo tady z Vás ? :bacha

v poho , jen jsem chtěl použít konečně smajlíka s baseballkou :D

Ja to nebyl, ja uz mam davno namontovano! :papa

Odesláno

a máš kompletní topení i do kabiny?Jak dlouho musíš topit aby to teď v těch zimách se vytopilo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...