najmis Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Jj to myslel telestart....na montazi vlastniho topeni se teprv bude pracovat.Moje auto bude takovej pokusnej kralik... Citovat
Milan+ Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Co máš za auto,že to tak složitě řešíte. Citovat
najmis Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Fabii 01 rok.Slozite...ono se orig. davalo topeni jen do SDI a ja mam TDI takze sada,kterou bych sehnal z nejaky F a dal ji do auta bez neimensich potizi neexistuje a za uni set webasto davat 25 nebudu kdyz mam za babku to z 807Proto tady pateame po zapojeni a ovladani...Nerad bych si neco zkur.. Citovat
Milan+ Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Tak proč jsi si nesehnal sadu z nějakého koncernu,určitě by to bylo jednodušší,kor když kemar nabízí pro škůdkárny díly a ovladače k těm topením. Citovat
kemar Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Dálkový ovládání s výstupem relé se dá pořídit kolem cca 1000,-kč Dalkac joo ale pochybuju zeto bude mit takovy dosah jako ten original 1.000m ve volnem prostoru A treba co vim tak signal projde cca 10m sirokou budovou z zelezobetonu a auto je jeste asi 400m za tou budovou Jinak ten GSM modul asi taky nebude spatny Jsi schopen udělat něco s tou cenou u těch telestartů,nebo máme kouknout po verzi na telefon.Ten má dnes každý u sebe,takže nenosí další krabici v kapse. Někde na BMW foru uvádí,že ty s logem škodovky a VW jsou okleštěné o všechny fce co má normální kitová sada,takže je to asi jen opravdu zap a vyp ? Je to tedy tak? Můžeš to uvest na pravou míru. Trochu jsem nepocnopil tvoje rejpani jestli nejsem najmis a ze tady jsme kvuli banum na jinych forech atd... To si myslis ze clovek musi mit jen jedno auto a proto chodit na jedno forum??? Myslim ze kazdy si muze chodit a prispivat kam chce,pokud to jsou inteligentni prispevky... Ten telestart si radeji kup od webasta za 9litru aby jsi to mel s fakturou a byl jsi spokojenej Citovat
Milan+ Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Nooo protoze F nechodi po canu Fabka Sdi chodí tedy po canu,že to z něj nejde? Kemar-jeden zmizne ,druhy přijde,oba Trutnov,tak to tak přijde. Se Tě to asi dotklo,to tak vypadá. Pokud jo tak pardon. [upravil dne 28/11/10 09:23 Milan+] Citovat
Wensdy Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Téma pomalu začíná nabývat na akutnosti. Osobně jsem se k tomu ještě díky pracovnímu vytížení nedostal (vracím se z práce až večer a potmě a venku to nejde) a začíná mě to už poránu řádně štvát Povedlo se tedy již někomu ten dohřívák spustit jen tím přivedením mínusu na ten tenký modrý drát? Jestli ano tak prosím proreferujte. dík Citovat
kemar Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 [/rquote] Fabka Sdi chodí tedy po canu,že to z něj nejde? Kemar-jeden zmizne ,druhy přijde,oba Trutnov,tak to tak přijde. Se Tě to asi dotklo,to tak vypadá. Pokud jo tak pardon. [upravil dne 28/11/10 09:23 Milan+][/rquote] No hlavne je u SDi misto na toho bufa je v podbehu kdezto TDi my v tom podbehu intercooler v tom je ten problem A Fabia ma starou verzi CANu ktera nekomunikuje s novou... Ty tvoje narazky uz jsem nejak rozdejchal ;-) Citovat
najmis Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Tak v pondeli bude topeni na ceste a pak se muze zacit testovat...:)Jo a jak je to s tema silnejma kabelama na konektoru kterej + a ktrej je - ? Milan+:Topeni z SDI je temer nesehnatelny a jak psal kemar...je uplne jinde umisteny takze stejnak pakec s montazi... Citovat
filas1 Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Téma pomalu začíná nabývat na akutnosti. Osobně jsem se k tomu ještě díky pracovnímu vytížení nedostal (vracím se z práce až večer a potmě a venku to nejde) a začíná mě to už poránu řádně štvát Povedlo se tedy již někomu ten dohřívák spustit jen tím přivedením mínusu na ten tenký modrý drát? Jestli ano tak prosím proreferujte. dík Na Citroen foru jsem cetl, ze to jde normálně spustit přivedením minusu na vodic a ze to mají jen zapojené na vypínač v autě u C8. Citovat
Milan+ Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Téma pomalu začíná nabývat na akutnosti. Osobně jsem se k tomu ještě díky pracovnímu vytížení nedostal (vracím se z práce až večer a potmě a venku to nejde) a začíná mě to už poránu řádně štvát Povedlo se tedy již někomu ten dohřívák spustit jen tím přivedením mínusu na ten tenký modrý drát? Jestli ano tak prosím proreferujte. dík Na Citroen foru jsem cetl, ze to jde normálně spustit přivedením minusu na vodic a ze to mají jen zapojené na vypínač v autě u C8. Někde na přednějších stránce jsem na to dával odkaz. Citovat
kemar Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 To jo... podle mojich info z praxe i mimo jina fora to ma makat tim spinanim kostrou Pak ale nekdo psal tusim 2 stranky vzad ze to zkousel a ze mu to neslo ale vic se k tomu myslim dany clen nevyjadril i prez opakovane dotazy jak me tak jinych clenu Jinak podle toho original webasto schematu to musi makat o tom zadna... Prerusi se minus a pak se spina... Citovat
Milan+ Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Tak konečně dnes jsem se do toho pustil,základ je zamontovaný,ještě najít kabely ve svazcích. Citovat
filas1 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Vypadá to podobně jako moje sada, akorát jsem ty relátka dával na jiné místo, za kastlík spolujezdce. Citovat
MotoMoto Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Nemáte někdo informaci za kolik a kde se dá ta sada ofiko koupit? Děkuji Citovat
filas1 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 A zkoušel jsi se obrátit na: Radek Moc - ELEMO, Ječmínkova 444, Liberec 14, 602 155 060? Dělá tyhle sady a umí i 807 zapojit bez té originální sady. Ale jeho cenu nevím, akorát ho znám. Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Vypadá to podobně jako moje sada, akorát jsem ty relátka dával na jiné místo, za kastlík spolujezdce. Jo jo novější verze to maj na přepážku. Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Nemáte někdo informaci za kolik a kde se dá ta sada ofiko koupit? Děkuji Dá se to koupit přímo u Weba v Praze,cca 8000 bez DPH,udělat to taky není problém,par patic a drátů,relátka a ta IPCU jednotka a hodiny,ale když o nasčítáš,tak pro Tebe to bude zajímavé,pro mě to nebylo,já to koupil levnějc,než kdybych to dělal,jen ty hodiny nové jsou asi od 1600kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.