Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to má ale dost slabý výkon. Webasto je 5,5 kW, takže než by jsi tím něco vytopil, ale jako předehřev to asi není špatné, ale na cestách jsi mimo mísu. A cena skoro stejná., tedy skoro.

Měl jsem kdysi na škodě 120 něco podobného, ale jen na udržování baterie, to jsem ještě měl garáž. A letos v zimě jsem v těch velkých mrazech natáhl na dvůr kabel a do auta dal přímotom. Ale pohodlné to není.

Odesláno

Také jsem neměl moc lehké spaní, že se povalí a něco chytne, ale bylo mínus 25 a ráno jsem potřeboval vyjet a nechtěl jsem riskovat že nenastartuji.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Tak to jsi docela odvážný, to by mi strach nedovolil.

Webasto neni urcite 5,5kW

Do Peugeotu se davali pouze verze 5kW ale existuji i silnejsi a to 5,2kW

Silnejsi nejsou

;-)

Odesláno

0,3 sem, 0,3 tam, já netvrdím, že to je přesně 5,5, ale vím, že mi četl něco přes 5,0 kW.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

pani, mozno trochu mimo, ale neviete mi niekto zohnat cerpadlo paliva pre webasto? Konkretne potrebujem DP40, 9002853F. ked niekto ma tak aj ihlu do nadrze. Mrzi ze som to nedal do inzercie, ale tu si to skor niekto vsimne.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

modrý drát se za svorkovnicí změní na žlutý,zatím mám dráty v kabině a až bude hotovo nafotím,při zkoužce vše fungovalo jak má topení topilo a hlavně smrdělo,na zimu to bude paráda,ale zima ať počká

post-21465-14109619674128_thumb.jpg

Odesláno

vyskoušené,při přivedení kostry na modrý vodič začne topit a po odpojení se dochladí,při zapnutém klíčku,až to dodělám dám vědět víc

Odesláno

topení při zavřené garáži je dost sila,něco jiného parkování venku,jak jsem psal výše otevřu a zapnu top. a smrad půjde ven

Odesláno

garaz je v dome? alebo samostatne stojaca,

lebo ak v dome, nemalo by byt v nej menej ako 10stupnov v tych naj mrazoch a to by som

nevidel zmysel zapinat topeni v garazi, ale az v podstate pri startovani pripadne uz pocas jazdy...

Odesláno

venku a je tam občas -10,když tam něco kutím zatopím v kaminkách a mám i +20,ale auto je zas venku, aby si nezviklo na teplíčko

Odesláno

Haryk:

Podle popisu máš 2.0HDi 79kW, předpokládám stejný auto jako moje. Klimu máš manuál nebo automat?

Taky se do toho chci někdy v nejbližší době pustit protože zima se blíží a nehodlám poslouchat ty strašlivý zvuky když se startuje v -15. Rád bych to udělal na dálkový zapínání.

Akorát mi zatím nejde webasto spustit a prý bude asi blbá žhavka :-(.

Kde jsi to kabelově napojoval uvnitř nebo pod autem? Hoď nějaký další foto nebo popis. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...