Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pro uživatele PATA a pro všechny...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Pe.Tr

na deepa to nemá :aut

:D:D:D

[upravil dne 10/6/08 Pe.Tr]

Hlavne, ze jsme ho na Seci pousteli :aut:D:D:D

Jestli jsme si ho nenašli, tak jsme ho hledali v době, kterou si ještě pamatuju. Pokud fakt hrál, tak to bylo když jsem se smál u stromu...:roll:D

Odesláno
Původně zaslal: maspe

Jestli jsme si ho nenašli, tak jsme ho hledali v době, kterou si ještě pamatuju. Pokud fakt hrál, tak to bylo když jsem se smál u stromu...:roll:D

myslis jak sis sel odplivnout pulitru slin?:D

Odesláno

Původně zaslal: maspe

myslis jak sis sel odplivnout pulitru slin?:D

půllitru piva, pak jsem už neplival, jen mi bylo blbě. Po probuzení ve 3 ráno a nárazu hlavou na zamčené dveře chatky mi byla sakra zima. Kdybych nebyl tak na šrot, našel bych v autě mimo deky i spacák. To by byla pak jiná :) Takhle jsem musel tu zimu přežít.

App. nebyl deep na těch CD co se našly nevím jak u mě ikdyž nemám CD přehrávač?

Odesláno

Tak na můj vkus je to moc \"karnevalový\", ale po technický stránce jsem spokojen - pěkně plynulý a žádný \"špeky\" :D

Odesláno

s tím karnevalem to byl myslím záměr. Byla to párty na zahájení léta. Jinak už jsem od něj slyšel povedenější kousky na několika akcích. Má totiž výborný nadání reagovat na lidi a hrát podle toho. Většina DJs si hraje tu svojí a dbají hlavně na bezchybné přechody, ale přijde mi, že lidi jsou u nich až na druhém místě. Peeter se z podobných rytmů v Setu dokáže promixovat do RnB ale i do Trance nebo tvrdšího House. Prostě podle lidí, jak je to baví. Mylím, že by kluk šikovnej zvládnul i Evu a Vaška :D

Odesláno

destiny: jj, mas pravdu, reakce Dje na lidi je myslim jedna z nej veci ...

chjo, nejak mi to hrani pro publikum chybi :(

No, byl jsem svědkem, kdy lidi byli nahrnutí proti Stage a skandovali DJ, DJ, DJ, DJ. Byl jsem u Peetera nahoře a když jsem to viděl, tak jsem měl husí kůži :D Je to super, když se party povede a je tam výborná nálada mezí Dj a lidmi.

deejay.gif DJ....DJ....DJ....DJ :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D btw. nešlo by nějak zařídit, aby nám místní osazenstvo na nějakém srazu taky tak pěkně zatančilo, jako Arnoštek? :D

no to bych se mel spis ptat ja Tebe :mrk:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...