maspe Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr na deepa to nemá :D:D [upravil dne 10/6/08 Pe.Tr] Hlavne, ze jsme ho na Seci pousteli :D:D Jestli jsme si ho nenašli, tak jsme ho hledali v době, kterou si ještě pamatuju. Pokud fakt hrál, tak to bylo když jsem se smál u stromu... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: maspe Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr na deepa to nemá :D:D [upravil dne 10/6/08 Pe.Tr] Hlavne, ze jsme ho na Seci pousteli :D:D Jestli jsme si ho nenašli, tak jsme ho hledali v době, kterou si ještě pamatuju. Pokud fakt hrál, tak to bylo když jsem se smál u stromu... myslis jak sis sel odplivnout pulitru slin? Citovat
Pata Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 kuci a jak se vam vlastne spalo venku? Citovat
maspe Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: maspe Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr na deepa to nemá :D:D [upravil dne 10/6/08 Pe.Tr] Hlavne, ze jsme ho na Seci pousteli :D:D Jestli jsme si ho nenašli, tak jsme ho hledali v době, kterou si ještě pamatuju. Pokud fakt hrál, tak to bylo když jsem se smál u stromu... myslis jak sis sel odplivnout pulitru slin? půllitru piva, pak jsem už neplival, jen mi bylo blbě. Po probuzení ve 3 ráno a nárazu hlavou na zamčené dveře chatky mi byla sakra zima. Kdybych nebyl tak na šrot, našel bych v autě mimo deky i spacák. To by byla pak jiná Takhle jsem musel tu zimu přežít. App. nebyl deep na těch CD co se našly nevím jak u mě ikdyž nemám CD přehrávač? Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 sotva jsem zacal sosat, tak mi PC v praci rve, ze jsem prekrocil misto vyhrazene pro muj profil, hajzl jeden, asi mu brzo zavru hubu Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tak na můj vkus je to moc \"karnevalový\", ale po technický stránce jsem spokojen - pěkně plynulý a žádný \"špeky\" Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 s tím karnevalem to byl myslím záměr. Byla to párty na zahájení léta. Jinak už jsem od něj slyšel povedenější kousky na několika akcích. Má totiž výborný nadání reagovat na lidi a hrát podle toho. Většina DJs si hraje tu svojí a dbají hlavně na bezchybné přechody, ale přijde mi, že lidi jsou u nich až na druhém místě. Peeter se z podobných rytmů v Setu dokáže promixovat do RnB ale i do Trance nebo tvrdšího House. Prostě podle lidí, jak je to baví. Mylím, že by kluk šikovnej zvládnul i Evu a Vaška Citovat
Pata Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 destiny: jj, mas pravdu, reakce Dje na lidi je myslim jedna z nej veci ... chjo, nejak mi to hrani pro publikum chybi Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Nicméně se už těším na Set od Pata. Jeho vánoční Xmas kousek se mi tak yhodně líbil. Mělo to jen jendu chybu. Bylo to krátký Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Pata destiny: jj, mas pravdu, reakce Dje na lidi je myslim jedna z nej veci ... chjo, nejak mi to hrani pro publikum chybi No, byl jsem svědkem, kdy lidi byli nahrnutí proti Stage a skandovali DJ, DJ, DJ, DJ. Byl jsem u Peetera nahoře a když jsem to viděl, tak jsem měl husí kůži Je to super, když se party povede a je tam výborná nálada mezí Dj a lidmi. DJ....DJ....DJ....DJ Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Tohle je ale naprosto bezkonkurenční DJ: Mějte se fajn, fajn, fajn !!! Citovat
Netopýrka Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 No jasně, Arnoštek je nejlepší ... Když jsem to viděla poprvé, museli mi sešívat bránici Citovat
maspe Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: destiny Tohle je ale naprosto bezkonkurenční DJ: Mějte se fajn, fajn, fajn !!! LOL Citovat
Netopýrka Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 btw. nešlo by nějak zařídit, aby nám místní osazenstvo na nějakém srazu taky tak pěkně zatančilo, jako Arnoštek? Citovat
Pata Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka btw. nešlo by nějak zařídit, aby nám místní osazenstvo na nějakém srazu taky tak pěkně zatančilo, jako Arnoštek? no to bych se mel spis ptat ja Tebe :D:D Citovat
Pata Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: maspe neumím tančit nekecej, vzdyt reprezentujes republiku Původně zaslal: Netopýrka já nejsem Arnoštek! Neco vymyslime :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.