petertn1 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Chcel by som si dat namontovat do 407-my dvojcestny alarm aj s dialkovym startovanim motora a vsetkymi vymozenostami. Ma s tym niekto nejake skusenosti(ma to namontovane)? Ak ano napiste ake a aky alarm by ste mi odporucili, popripade poradte nejake profesionalne montazne stredisko v okoli Trencina (100 km). Cital som rozne clanky po internete a som na pochybach. Casto sa hovori o nekvalitnej montazi a ze potom v aute nefunguje vsetko ako by malo. Dalej sa hovori o slabom dosahu, cim vlastne dvojcestny alarm straca svoju podstatu. Za vsetky radi vopred dakujem. [upravil dne 10/6/08 petertn1] Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Môj brat profesionálne montuje alarmy, nedá dopustiť na Jablotron a Magicar. S montážou máš v podstate dve možnosti - napíchnuť sa na príslušné vodiče dverí a smeroviek príp. ďalšie. Tu hrozí najmä pri montáži, že niečo odíde ak sa omylom napojí na iný kábel. V žiadnom prípade neskúšať doma. Druhá možnosť je použiť spôsob akým je pripojený origo alarm - na zbernicu CANBUS. Existujú interfejsy napr. Jablotron má taký v cene do 2k, pomocou ktorého je možné pripojiť v podstate akýkoľvek alarm bezpečným a spoľahlivým spôsobom. Čiže odporúčaná možnosť. Rátaj s tým, že po montáži budeš musieť ísť na diagnostiku povoliť alarm v BSI. Rišením pre dosah je použitie GSM modulu, info potom dostávaš formou SMS do mobilu. [upravil dne 10.6.2008 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.