KoudaK Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Netopko to jsem teda nečekal...:D:D Dost dobrý...:super Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...mno, přikládám malou prezentaci, jak to taky může skončit, pokud se zapletete s nějakou pěknou lvicí Poslala mi dneska Vendulka a já se skoro počůrala smíchy... ..ZAČÁTKY JSOU VĚTŠINOU PŘÍJEMNÉ PRO OBĚ STRANY :D ...ALE LVICE NEJSOU VĚTŠINOU ŽÁDNÁ OŘEZÁVÁTKA, ŽE.... ...NO A KDO SI NEDÁ POZOR, MŮŽE DOPADNOUT TAKÉ TAKHLE :D Ve které fázi se právě teď nacházíš? Citovat
chuck11 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 no co byste od bab mohli víc čekat :D:D:D:D Citovat
jaudax Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Pěkně jsem se zasmál!!! I té kreditce. :D:D:D Ze života!!!!!!! Že? Citovat
Marcel505 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: KoudaK A zde posílám jeden obrázek který se sem taky hodí.. Máš další bod! Citovat
qity3 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Jezis a to ste ma nevedeli varovat predtym nez som sa zenil?:D:D:D:super Citovat
Pata Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: KoudaK A zde posílám jeden obrázek který se sem taky hodí.. To nejsem já, to by musel ten obrázek vypadat takhle... :D:D:D:D [upravil dne 10/6/08 Netopýrka] jeste bic do ruky a je to komplet Citovat
maspe Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: KoudaK A zde posílám jeden obrázek který se sem taky hodí.. To nejsem já, to by musel ten obrázek vypadat takhle... :D:D:D:D [upravil dne 10/6/08 Netopýrka] jeste bic do ruky a je to komplet tady je to samé překvapení :mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.