Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, prosim potreboval bych vedet kde se nechaji sehnat v Pze (ci okoli) konektory resp. jake maji oznaceni !!, ktere jsou ve 306 (r.v. 97) na pojistkove skrince (zezadu). Mam je dost zdevastovane (nevim co s nimi minuly majitel delal :bojim) a SNAD kvuli tomu mi nechce startovat auto...uz jsem menil kde co, zdalo se ze to je OK a zase to zacalo blbnout (kdyz si tam hraju s dratama, tak chytne). Prosim o pomoc! Dik

Odesláno

mel bych jednu pojistkovou skrinku ze 406 r.v. 97, podle katalogu ND by mela byt stejna i pro 306, mohl bych ti ustrihat i vsechny konektory co do ni vedou, nejdriv ji ale bohuzel mohu poslat pristi pondeli, popr. v patek odpoledne by byla k prevzeti v Praze, kdyztak mi soukromou zpravou posli VIN kod auta, abych mohl porovnat jakou pojistkovou skrinku mas osazenou v aute a jestli je skutecne stejna co mam ja

Odesláno

Asi jsem se spatne vyjadril...potrebuji konektory (piny, ne patice), ktere jsou na dratech (cili samice) a vedou na pojistkovou skrin. Jestli maji nejake oznaceni, abych vedel co vubec shanet

Odesláno

tak ty kovove vnitrky by se mely dat normalne koupit jako nahradni dil, na strankach public.servicebox.peugeot.com je katalog pouzitych konektoru Peugeot i objednaci cisla tech kovovych vnitrku konektoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...