Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Dnes jsem zjistil že mě ve středovém panelu nefouká výduch k řidiči, druhý fouká dobře. Ať to otevřu nebo zavři nic necítím. Čím by to mohlo být? A ještě dotaz na 407káře: Na původním vozidle jsem měl ledový vzduch a když to teď dám na MIN tak to fouká jen studeně. Jak to fouká vám a púoužíváte AUTO na klimatizaci? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Neskúšaj to na auto ale daj ventilátor na maximum a teplotu obe zóny na minimum. Teplota vzduchu by mala byť do tých 15C ak je vonku 25 a viac a do 10C ak je vonku menej ako 20. Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 zkošel jsem to na ručně resp. výběr z těch šipek Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Nedávej AUTO ale dej manualně vnitřní okruha pootoč si větrákem sám otáčky.....mě to na auto taky málo chladilo a přitom mám vše v pořádku byl jsem na kontrole klimy.když mám puštěný při chlazení vnitřní okruh tak je to o poznání lepší...... Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 vnitřní okruh to musím zmáčknout ještě to tlačítko té šipky s kabinou? Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 vnitřní okruh to musím zmáčknout ještě to tlačítko té šipky s kabinou? Ano hned vedle tlačitka AUTO je tam symbol babiny a šipky dovnitř...... Citovat
janou Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Mne tiež nechladila klíma ,bol nepriechodzí peľový filter Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Tak když dám vnitřní okruh tak to fouká i tím středovým výfukem u řidiče, to v automatu nefoukalo (PROČ). Ten pylůový filtr je kde? Dá se nějak vyčistit? Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Tak když dám vnitřní okruh tak to fouká i tím středovým výfukem u řidiče, to v automatu nefoukalo (PROČ). Ten pylůový filtr je kde? Dá se nějak vyčistit? Zavři si ten velký průduch shora palubovky uprostřed a pylový filtr je vedle plynového pedálu směrem k tunelu je jako kdyby na výšku plastová zátka jen na zacvaknutí tu vycvakni a vevnitř je pylový filtr..... Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Jo to je ten kulový ovladač nahože na palubovce, ten zavřu a ten pylový filtr, bude stačit vyluxovat? Nebo rovnou vyměnit je 4 roky starý. Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Jo to je ten kulový ovladač nahože na palubovce, ten zavřu a ten pylový filtr, bude stačit vyluxovat? Nebo rovnou vyměnit je 4 roky starý. Ano ten zavři.....a vyklepej ho a nejlepe vyfoukej vzduchem.....ale nesmí být moc špinavý,většinou je bílý a podle toho poznáš v jakém je stavu...já ho jen vyfoukal a je zase na chvíli ok..... Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Ty jezdíš tedy ze zavřeným průduchem nahoře a s vnitřní cirkulací? Jak foukáš na okna? Jakoumá výhodu ta vnitřní cyrkulace? Jinakl díky Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Ty jezdíš tedy ze zavřeným průduchem nahoře a s vnitřní cirkulací? Jak foukáš na okna? Jakoumá výhodu ta vnitřní cyrkulace? Jinakl díky Ano jezdím ale ten pruduch ti nefouká jen na okna...na čelní okno ti fouká i ta lišta těsně pod oknem a to stačí.....a ta vnitřní cirkulace ti vlastně ochlazuje už ochlazený vzduch a ne horký z venku......co je lepší ochladit z 30°C na 20°C nebo ze vnitř už třeba z 24°C na 20°C ?????? samo že to neplatí hned ze začátku co máš vevnitř třeba 50°C ale potom je to určitě lepší...... Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 ted nevím jestli mluvíme o stejné cirkulaci. Myslíš tu zakroužkovanou? já jsem zkoušel tu vedle. Jaký je mezinimi rozdíl? Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 ted nevím jestli mluvíme o stejné cirkulaci. Myslíš tu zakroužkovanou? já jsem zkoušel tu vedle. Jaký je mezinimi rozdíl? Přesně tuhle co máš zakrouškovanou.....tato ty bere vzduch z kabiny a ta vpravo vedle zakrouškované ti bere vzduch z venku ....jsou tam symboly které to dobře ukazují jeden je kabina a šipka jak se točí vevnitř to je právě vnitřní okruh a druhá je jak jde šipka z venku do kabiny a to bere vzduch z venku..... Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Když chci vzduch z venku tak to přeci dělá automaticky, proč tam ta volba tedy je? Když vypnu obě, tak systém automaticky bere vzduch z venku jestli se nepletu Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Když chci vzduch z venku tak to přeci dělá automaticky, proč tam ta volba tedy je? Když vypnu obě, tak systém automaticky bere vzduch z venku jestli se nepletu Nevím ......ale AUTO je taky na udržování automatické teploty a směru proudění do kabiny a ne jen na směr odkud to má nasávat......to je to samé jako proč tam jsou i tlačitka na volbu směru proudění do kabiny a není tam jenom AUTO prostě to tak jea jestli chceš at ti líp chladí klima tak dej vnitřní okruh a zbytek neřeš...... Citovat
Milan407 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Když chci vzduch z venku tak to přeci dělá automaticky, proč tam ta volba tedy je? Když vypnu obě, tak systém automaticky bere vzduch z venku jestli se nepletu Ne, pokud sedneš do vyhřátého auta, tak volba auto začne nejdříve cirkulovat vzduch v kabině z důvodů rychlého zchlazení a až po částečném ochlazení otevře klapku ven. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Milan407 Původně zaslal: Francouz_407 Když chci vzduch z venku tak to přeci dělá automaticky, proč tam ta volba tedy je? Když vypnu obě, tak systém automaticky bere vzduch z venku jestli se nepletu Ne, pokud sedneš do vyhřátého auta, tak volba auto začne nejdříve cirkulovat vzduch v kabině z důvodů rychlého zchlazení a až po částečném ochlazení otevře klapku ven. To nie je pravda, keď je auto vyhriate (slnko), vonku je vždy chladnejšie a preto naplno fúka vzduch z vonku (si si nevšimol?). Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Tak u pedálu jsem odmontoval ten plast na tunelu a pod tím žádný filtr není, asi jsem špatně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.