Marlin Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Tak co rikate na double BMW... Ted jste vseci Ferraristi zticha, coz :D Citovat
genzer Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ja rikam,ze kdyby hamilton nesejmul kimiho,tak by kimi vyhral Citovat
jozefsv Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 si z toho double nejaky zmeteny.az to tu mas dvakrat Citovat
genzer Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 neni,bmw vyhralo,protoze nedojel kimi ani hami:mrk Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 jsem rad ze mas konecne radost, nebejt tolik crashu tak nevim, nevim cece.. Citovat
genzer Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Béďa jsem rad ze mas konecne radost, nebejt tolik crashu tak nevim, nevim cece.. presne tak:D Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 hele, je dulezite kdo vyhtral a ne jak se vyvijel zavod :bacha Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ale tak jasny, \"winner is winner\" na tom se nic nezmeni ale kdyz ti odpadnou rovnoceny protivnici tak se precijen lip vyhrava.. Kubica jel ale dneska fakt dobre.. Citovat
genzer Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 no dobre,dobre užij si to,treba se to uz nebude opakovat(tim myslim double),kubica jeste nekdy mozna vyhraje:aut Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Marlin vyhraje cely sampionat protoze je dobrej a nebo proto ze ridi BMW??.. Citovat
wena99 Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 to by museli pořád všichni bourat aby vyhrál:D:P Citovat
vix Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Marline, kdyby něco, BMW dává double ob závod. Tuhle tuším měli taky double - hezké 16. a 17. místo. Vzhledem, že byl na bedně i Coulthart, tak to musel být hodně zajímavý závod. Hele, Hamilton si dojde k očaři a bude se zase závodit. S brejlema ! Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Já to Kubicovi i docela přál......jel pěkně.:super:super A že Hami boural......a že kdyby Hami neboural tak....... jenže ve F1 se na nějaké kdyby nehraje to prvenství už Kubicovi nikdo neodpáře...... Citovat
Algol Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Říkám že Hamilton by měl být bez deklů, protože asi nevidí a přehlídnout 2 auta a červenou, to aj důchodce s platem řídí líp... Citovat
Mitja Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Ja na to rikam to, ze sem se dival na fotbal, Formule musely stranou Citovat
Algol Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 To Mitja: já se na \"fotbal\" díval taky, ale na konci zápasu sem konstatoval, že sem radši mohl dělat něco v garáži, protože tohle s fotbalem nemělo společného vůbec nic.... Formuli sem viděl ze záznamu až někdy večer.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.