Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíte že bych to už měl dávno pocítit, když jsem auto kupoval při cca 60 tis. a je to taky MR 2004? Nevím totiž, zda-li předchozí majitel výměnu provedl či nikoliv... :myslim

Odesláno

2Nanux: myslím, že předchozí majitel tvé 407 je asi vyměnil. Já když jsem jel předváděcí jízdu s mojí budoucí 407, tak to vepředu pěkně klepalo a měl najeto asi 58 000km. Ale původní majitel než mi to prodal tak nechal udělat 60 tisícovku a nechal vyměnit tyto čepy a ještě přední kotouče a destičky. Prostě velice solidní člověk.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

takže jsem byl dneska u svého servisáka a čeká mě výměna oněch spodních čepů. Kola se pěkně hýbala na zvedáku ze strany na stranu, ostatní čepy a tyčky jsou ok. Doporučítě kvalitní druhovýrobu,případně kde koupit? díky

Odesláno

Ještě, že má člověk známé a ti mají známé... Sehnal jsem nakonec jeden kus za 950,-Kč vč. DPH. DPH ještě odpálím. Tak ta oprava nebude tolik bolet. Jinak v Autokelly ho mají za 1997,-Kč/ks bez slev

Odesláno

Tak radost byla předčasná, za tu cenu sehnal horní čepy :grr Spodní za 1.850,-Kč/ks plus práce - 4.500,- dohromady oprava spodních čepů (tlapiček) : foto z výměny u mého garážmistra:

obraz0029rx6.th.jpg obraz0030ku1.th.jpg

[upravil dne 11/2/09 kajvet]

Odesláno

Zdravím a potvrzuji, mám stejnou zkušenost. Mam 407 2,0HDI 2005 najeto 129 000 km a minulý týden mi měnili čep na pravý straně. Vypadal stejně hrozne jako ten tvůj. Vnitřek celej vyrezlej a vypadalo to fakt špatně :o Bohužel mi začíná klepat i druhá strana :(

Odesláno

To : kajvet

Já mám : mám orig.SKF - ti prej dělají pro Peugeot mohl jsem mít i levnější tuším od Delphi ty myslím stojí kolem 1800 a ty moje stály tuším 2200, nebo tak nějak a byly mi doporučeny...

Ty foto by to chtělo dát jako thumb, aby se daly i zvěčit po rozkliknutí...

To Sved : Jám mám teď 33 k na autě a to už sem po dlouho po výměně, takže 129k to je pohoda... Asi jsem to odrovnal na škole smyku...:aut

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

To : kajvet

Já mám : mám orig.SKF - ti prej dělají pro Peugeot mohl jsem mít i levnější tuším od Delphi ty myslím stojí kolem 1800 a ty moje stály tuším 2200, nebo tak nějak a byly mi doporučeny...

Ty foto by to chtělo dát jako thumb, aby se daly i zvěčit po rozkliknutí...

To Sved : Jám mám teď 33 k na autě a to už sem po dlouho po výměně, takže 129k to je pohoda... Asi jsem to odrovnal na škole smyku...:aut

JJ, tak to máme stejnou značku výrobce čepu.... Obrázek jde zvětšit:super

Odesláno

Tak to je mazec!Dnes jsem byl v servise i já,oprava cca 20 táců,obě těhlice,dva kuláče,2x krycí plech,2x čidlo ABS,prej nejde vyměnit,sbíhavost a práce čtyři hodiny,tomu říkám ranec!Jo ještě dvě matky!Nový těhlice se nemaj dávat na starý věci.Prej to jde,ale nemá se to.To mě budou vomejvat ještě pěkně dlouho!

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

To jirzik : Ale my jsme menily jen cepy...proč si měnil i těhlice?

to mi řekli v odborném servise,že jsou špatné,nebudu jsemovat v kterém,ať mu tady nedělám reklamu,opravu jsem nakonec zrušil,to bylo keců,s takovým přístupem má určitě hodně zákazníků,tam určitě ještě pojedu,to si raději zajedu do Pažouta

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...