Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar vsichni 307káři

prosim o radu jake radio do 307 rok vyroby 2001 abych nedosel o ovladani pod volantem neztratil info palubniho pocitace a sedel desing.

Muzu na zkousku pripojit jakekoliv autoradio?Neposkodim neco?Dik za všechny informace.:myslim

Odesláno

Řeším stejný problém. P307 r.v.2002, rádio Clairon s CD. Vyhlídl jsem si rádio Alpine 9884R, které má možnost oranžového podsvícení jako má Peu. Rádio má \"možnost přípojení\" ovládání pod volantem i displeje, ale jestli to bude obojí fungovat na naši 307 nevím. Poradil by někdo jestli to jde nebo jaké konkrétně je třeba případné redukce? Na Stualarmu nemůžu na Alpinu nic konkrétně najít.

Odesláno

když jsem na 307mu kupoval radio alpine,prodavač mi nabízel i redukci od alpine nějak za 1350kč.Ale říkal mi,že není jistý,že to bude na 100% fungovat.Takže tak jak jsem si rychle zvykl na ovládání pod volantem,tak jsem si i rychle odvykl :D za těch 1300 ten risk nestojí.a jestli by to šlo jen na hlasitost a přeskakování skladeb by třeba nešlo,tak to můžu prdět....:roker

Odesláno

Správně jak říkáš. Hóóódně rychle jsem si na ovládání pod volantem zvykl. Ten displej tak kritickej není ikdyž bylo by to hezký. Chlapi neřikejte mi, vždyť vás 307ičkářů s Alpinkou musí bejt mraky. To ji nikdo takhle neovládá?

Odesláno

jak píše neophyte....musíš mít redukci. taky mi ji nábízeli za 1350 a taky u alpiny s oranž. podsvícením, už nevím ten tip. psal mi email, že psal i výrobci a má prý fungovat všechno. myslim že by šlo se domluvit na zkoušce... zdar

Odesláno

Já to mám řešené takhle,barva podsvícení je identická s podsvícením palubky takže super,a jak tady píše kolega,mám dojem,že mi říkal v obchodě,že bychom tu redukci mohli zkusit a kdyby nefakala,jak má,že by se dala vrátit.Ale momentálně mi 1350kč nepřebývá :P

post-0-14109601020791_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...