jirii Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 zdar vsichni 307káři prosim o radu jake radio do 307 rok vyroby 2001 abych nedosel o ovladani pod volantem neztratil info palubniho pocitace a sedel desing. Muzu na zkousku pripojit jakekoliv autoradio?Neposkodim neco?Dik za všechny informace. Citovat
tomastosa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Řeším stejný problém. P307 r.v.2002, rádio Clairon s CD. Vyhlídl jsem si rádio Alpine 9884R, které má možnost oranžového podsvícení jako má Peu. Rádio má \"možnost přípojení\" ovládání pod volantem i displeje, ale jestli to bude obojí fungovat na naši 307 nevím. Poradil by někdo jestli to jde nebo jaké konkrétně je třeba případné redukce? Na Stualarmu nemůžu na Alpinu nic konkrétně najít. Citovat
jirii Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 tak me napsali ze ty redukce stoji kolem 2 500kc::::::::::::::::a mozna jeste prehrat VIN auta taky to neni zadarmo?????? Citovat
Neophyte Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 když jsem na 307mu kupoval radio alpine,prodavač mi nabízel i redukci od alpine nějak za 1350kč.Ale říkal mi,že není jistý,že to bude na 100% fungovat.Takže tak jak jsem si rychle zvykl na ovládání pod volantem,tak jsem si i rychle odvykl za těch 1300 ten risk nestojí.a jestli by to šlo jen na hlasitost a přeskakování skladeb by třeba nešlo,tak to můžu prdět.... Citovat
tomastosa Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Správně jak říkáš. Hóóódně rychle jsem si na ovládání pod volantem zvykl. Ten displej tak kritickej není ikdyž bylo by to hezký. Chlapi neřikejte mi, vždyť vás 307ičkářů s Alpinkou musí bejt mraky. To ji nikdo takhle neovládá? Citovat
ladis307 Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 jak píše neophyte....musíš mít redukci. taky mi ji nábízeli za 1350 a taky u alpiny s oranž. podsvícením, už nevím ten tip. psal mi email, že psal i výrobci a má prý fungovat všechno. myslim že by šlo se domluvit na zkoušce... zdar Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 no ale o informace na dyspleji přijdete tak i tak , bohužel. Citovat
Neophyte Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Já to mám řešené takhle,barva podsvícení je identická s podsvícením palubky takže super,a jak tady píše kolega,mám dojem,že mi říkal v obchodě,že bychom tu redukci mohli zkusit a kdyby nefakala,jak má,že by se dala vrátit.Ale momentálně mi 1350kč nepřebývá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.