Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

308 je paradni krasavec. ak zabudnem na kabriolety tak asi jeden z najkrajsich peugeotu. ticho zavidim :)) teraz uz len pozerat videa, obrazky, recenzie a ohryzat si nechty kym pride.:))) gratuluju k novemu prirastku.:))

Odesláno

Recenze projíždím pořád,ale na SW toho zatím moc není,je to přece jenom čerstvý kus.Čekací doba je hrozná,ale prodejce to vysvětlil tím,že mají moc objednávek a nestíhaj vyrábět.Mohl jsem vzít z fleku předváděčku,měla najeto 1000 km,ale tmavě šedivá metla,ta se mi moc nelíbila,ty tvary auta moc v tý tmavý barvě nevynikly.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vydržím,když si představím,že mělo být až za dva měsíce,takhle je to paráda.Vyšlo to v přepočtu na 580000,-Kč.Podle českého konfigurátoru jsem postavil stejnou verzi a světe div se,ušetřil jsem 180000,což mě dostalo,takhle obírat český národ o peníze..:bacha:bacha:bacha

Odesláno

konfigurator ma asi nejake stare ceny alebo co :P

v prepocte okolo 780000 nasich..

a za tolko sa da a3 1,9tdi sportpack :P

ale verim ze cena tej 308 pojde este dole, aspon o par % na dalsi rok ked to uz nebude taka horuca novinka :)

Odesláno

hovorim o cene ktoru som teraz narychlo pozrel v cenniku svk predajcu..

btw neber to ako prudenie alebo nieco, tes sa z auta a viem ze ked raz budem velky tak budem chciet tiez nejaky peugeot..

[upravil dne 20.7.2008 PnR]

Odesláno

no krásné:aut gratuluju:super Já taky tehda čekala na nové ten měsíc.Krásné bylo jak mi brnkli,že moje autko zrovna přejelo hranice k nám:aut a že mi ještě brnknou kdy si ho můžu už opravdu přijít převzít:aut

Tak at\' jste spolu všichni moc št\'astni:papa

jo a v bílé-to by byla teprv nádhera:aut:super

Odesláno
Původně zaslal: olda

ušetřil jsem 180000,což mě dostalo,takhle obírat český národ o peníze..:bacha:bacha:bacha

Nedávno byla v TV reportáž o rozdílech cen aut v EU. A jak se dá předpokládat, v ČR jsou auta nejdražší. Rozdíl např. u Toyoty 160.000,- Kč u nác a v Německu. Prodejce to svaloval na výbavu, že například v Německu není povinná REZERVA!

REZERVA ZA 160.000,-Kč. Asi ráfek z 24karát zlata nebo co???

ZLODĚJI!

Jinak 308 :super :super :super

Upřímně se mi ale 407 v SW líbí víc.

[upravil dne 20/7/08 Ravel]

Odesláno

Tak už je doma krasavec,včera jsme si ho přebrali,trvalo to asi dvě hoďky a pak odjezd.Ještě jsem nestihl udělat fotky,museli jsme ho hned jet provětrat:supersnad to stihnu nafotit v týdnu.Jinak je to luxus,proti 306ce je to dost skok dopředu.

Odesláno

A když už jsi za to jednou vysolil takové prachy (neb s 2.0HDi to určitě nebylo levné), radši se nějaký čas nebo raději už nikdy nedívej do ceníků - a to ani těch oficiálních!

P.S. Kolik tam máte sedaček? Standardních 5, nebo jsi rovnou dokupoval i 3. řadu? My do naší 307SW dokupovali jedno sedadlo do 3. řady (= stejné, jako jsou ta krajní ve 2. řadě) až po více než roce, když se mi jej předtím nepodařilo za rozumné peníze sehnat na vrakáčích.

Podle obrázků by přitom mohly do těch úchytů ve 3. řadě P308SW možná pasovat i ty krajní z 2. řady 307SW (pokud ano, pak je to dobrá zpráva i pro Vás, neb pak budete mít větší výběr), ale ještě jsem to nezkoušel a neuvěřím, dokud si to sám nevyzkouším, až teď někdy povezu manželka k Domanskému na servisku svou 206 a já ji odtamtud budu odvážet/vozit zpět.

Takže pak dám tady někde na Peugeot-fóru určitě vědět, jak to dopadlo...

Odesláno
Původně zaslal: olda

AFIL ne,byl dost vysoký příplatek,už takhle nás to pěkně vysaje:D Jinak tam není kůže,xenony a navigace,jinak je tam snad všechno:super

[upravil dne 7.6.2008 olda]

Ty xenony nevim čeče... já bych osobně dneska už do novýho auta bez xenonů nešel, tolik jsem si na ně zvykl. I dodělávané (v projektorech, samozřejmě) svítí oproti žárovkám nesrovnatelně líp...

Odesláno

Tak po delší pauze shrnu své dojmy z auta:zatím mám najeto cca 2500 km,auto mi přijde pohodlné,ale ale už o není ta houpačka,na kterou jsem u Peugeotu zvyklý,jel jsem v kuse 800 km,neboleli mě ze sedaček záda,ani nic jinýho,sedačky jsou příjemně tuhé,ale ne moc,když jsem jel stejnou cestu s ochcávkou,tak to byla katastrofa.Jinak se mi velmi zamlouvá variabilita interiéru,přesně takové auto jsem potřeboval,ale nechtěl jsem MPV.Mám pouze 5 sedaček,ale v papírech je psáno 7 míst,takže snad se mi povede sedačky splašit časem někde na vrakáči,ale netuším,jestli budou pasovat z 307,to musím zjistit.Jediné,co bych autu vytknul,j rezerva opět zespoda auta,ale to je daň za 7 míst.Jinak auto je tiché,při 200 km/h mi přišlo,že jedu 120,ale na to si budu muset zvyknout,jinak od 180 je trošku slyšet meluzína,nejspíš od hagusů.Fotky dodám tak do 14 dnů,jelikož se mi odporoučel můj spolehlivý Acer:D,takže musím počkat,než budu mít nový počítač,teď mám půjčený nějaký mini notebook,do kterého nechci instalovat.Jo a jedna perlička,při návštěvě v ČR mi nějaký líznul celý bok nárazníkem,ale naštěstí jsou trošku promáčklý pravý zadní dveře,ale jen nad lištou asi 8 cm a na přední a zadní liště je zbytek barvy od druhého auta,ale to je na leštěnku,takže už je pokřtěno:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...