FiMik Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Zdar pánové. Sice nemám přímo Peugeota ale Lancii Phedru, což je vlastně Peugeot 807 2.2 HDI 16V. Můj problém je v tom, že mi píše počítač, že mám prázdnou nádržku s aditivama FAP (Filtru pevnejch částic), i přesto, že je plná. Nevíte, zda se dá vyměnit nějak čidlo hladiny aniž bych musel kupovat za 15 tis celou nárdžku? Nebo neexistuje nějakej postup jak přes diagnostiku zablokovat kontrolu hladiny ? Ono mi to jede teď v nějakym škrcenym režimu nebo co, jelikož to žere 10 litrů a hůř to jede.. Možná už se FAP přicpal, nicméně dle diagnostiky regenerace normálně probíhá, takže spíš bych to viděl na nějakej \"nouzovej\" režim motoru... Díky moc za rady Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 V peugeotoch nie je snímač hladiny aditíva. Odhad sa robí na základe počtu tankovaní a množstva tankovaného paliva. Po doplnení aditíva lebo pri predčasnej hláške o prázdnej nádržke treba cez diagnostiku nastaviť správnu hladinu v riadiacej jednotke. Citovat
FiMik Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 A nevíš náhodou, kde se v diagnostice nastaví tenhle údaj? myslim tim přesně, kde to tam najít... ? Citovat
FiMik Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 A nevíš náhodou, kde se v diagnostice nastaví tenhle údaj? myslim tim přesně, kde to tam najít... ? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Bohužiaľ nie, načo to potrebuješ? Sám si to neurobíš a v servise vedia kde to je. Citovat
FiMik Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Kamarád pracuje v servisu Průhonický Pyramidě, což je aurotizovanej servis Seatu, Hyundai a od minulýho roku maj i Fiat.. Nicméně Phedru tam nikdy neviděli a ani se tim netají. Diagnostiku tam nicméně maj, ale trochu v tom tápou... Neměli tam nidky ani Ulysse... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.