Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar pánové. Sice nemám přímo Peugeota ale Lancii Phedru, což je vlastně Peugeot 807 2.2 HDI 16V.

Můj problém je v tom, že mi píše počítač, že mám prázdnou nádržku s aditivama FAP (Filtru pevnejch částic), i přesto, že je plná. Nevíte, zda se dá vyměnit nějak čidlo hladiny aniž bych musel kupovat za 15 tis celou nárdžku? Nebo neexistuje nějakej postup jak přes diagnostiku zablokovat kontrolu hladiny ?

Ono mi to jede teď v nějakym škrcenym režimu nebo co, jelikož to žere 10 litrů a hůř to jede.. Možná už se FAP přicpal, nicméně dle diagnostiky regenerace normálně probíhá, takže spíš bych to viděl na nějakej \"nouzovej\" režim motoru...

Díky moc za rady

Odesláno

V peugeotoch nie je snímač hladiny aditíva. Odhad sa robí na základe počtu tankovaní a množstva tankovaného paliva. Po doplnení aditíva lebo pri predčasnej hláške o prázdnej nádržke treba cez diagnostiku nastaviť správnu hladinu v riadiacej jednotke.

Odesláno

Kamarád pracuje v servisu Průhonický Pyramidě, což je aurotizovanej servis Seatu, Hyundai a od minulýho roku maj i Fiat.. Nicméně Phedru tam nikdy neviděli a ani se tim netají. Diagnostiku tam nicméně maj, ale trochu v tom tápou... Neměli tam nidky ani Ulysse...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...