marty777 Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Díky všem,za slova chvály.Je to oficiální přestavba,takže v TP je 2.0 16v S16,typ motoru RFT 112kW.Ve skutečnosti kolem 122kW.Brzdy jsou z GTi 6,takže větší,brzy tam budou EBC jako vzadu. Citovat
chuck11 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Fakt paráda:super Hoď sem i fotky celého piškota,ať se pokocháme:) Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Tak tomu řikám hodinářská práce,k tomu pytel trpělivosti,myslim že neni co dodat,snad jen:super,tak ať to jezdí ke tvý spokojenosti a dělá ti jen a jen radost:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super Citovat
marty777 Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 tak tady jsou fotky,byl jsem na sraze v Milovicích a autí má v letošní sezóně první uspěch.1.místo v Peugeotech a pohárek za nejlepší interiér Citovat
309GT Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Opravdu pěkné,koukám že jsi přez zimu nespal:) Ten Airbrush je parádní a koukám že máš nová kola.Jinak ten motor bomba,jen se chci zeptat na kolik tě vyšla oficiální přestavba z 1.4 na 2.0 16V a co jsi proto musel udělat.Jinak paráda.Hodně štěstí v Tuning Cupu:potlesk Citovat
chuck11 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Slint,slint.Fakt parádně upravené. PS.kam zmizely ze středového panelu,mřížky z větrání Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: 309GT Opravdu pěkné,koukám že jsi přez zimu nespal:) Ten Airbrush je parádní a koukám že máš nová kola.Jinak ten motor bomba,jen se chci zeptat na kolik tě vyšla oficiální přestavba z 1.4 na 2.0 16V a co jsi proto musel udělat.Jinak paráda.Hodně štěstí v Tuning Cupu:potlesk Na kolik to vyšlo?Asi tak 4 měsíce práce:aut Sehnal jsem nabořenou 5ti dveřovou S16 na zadek a komplet všechno přeskládal na mojí kastli,ale opravdu všechno (pedály,řízení,topení,celou elektroinstalaci,motor,převodovku,nápravu.....) A hlavně štítky a plech s vyraženým VIN. Z původního auta zbyla kastle,interiér a zadní náprava(kotoučovou jsem dal už loni) Jen jednu věc jsem nadával,a to ABS....bez toho to taky jezdí a brzdí a dost dobře,protože jsem dal dopředu ještě větší kotouče,než tam mají bejt.V originálu tam jsou 266 a já tam dal z novýho modelu Gti6 kotouče 283. Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: chuck11 Slint,slint.Fakt parádně upravené. PS.kam zmizely ze středového panelu,mřížky z větrání Mřížky se váleji někde v garáži:aut Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: hvezdon no ty sa vies nudid to neni nuda.Vždycky sem chtěl S16:super Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: hvezdon no ty sa vies nudid to neni nuda.Vždycky sem chtěl S16:super sis z toho měl udělat rovnou GTi-6ku. Citovat
marty777 Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: hvezdon no ty sa vies nudid to neni nuda.Vždycky sem chtěl S16:super sis z toho měl udělat rovnou GTi-6ku. ta se nedělala 5ti dveřová Citovat
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: hvezdon no ty sa vies nudid to neni nuda.Vždycky sem chtěl S16:super sis z toho měl udělat rovnou GTi-6ku. ta se nedělala 5ti dveřová Právě proto sis to měl překopat na ni, abys měl tak trošku originál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.