msoli Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Ahojte. potreboval by som poradit ohladne elektronov. Mam v technickom zapisane 15 plechace a mam kupene 16 elektrony.Mam papier od predajcu peugeot aj s razitkom a podpisom ze mozem mat 16.Chcel by som vediet ze ci mi to policajt uzna alebo mi to roztrha.mam 406 hdi 99 novy model Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Když nemáš v techničáku 16,nesmí na autí být. S tím papírem od pežotu běž na úřad,kde je zapíšou do TP. Já mám v TP i 16 kola od novoty Citovat
msoli Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 Staci ked je to od predajcu?Nemusi to bit autorizovany? A nemam tam rozmer gum.Napise mi to aj tak? Citovat
Fakir Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: msoli Staci ked je to od predajcu?Nemusi to bit autorizovany? A nemam tam rozmer gum.Napise mi to aj tak? Ne. Pokud vím, tak do techničáku se zapisuje jen rozměr gum, ve kterém je rozměr ráfku obsažen. Citovat
čakom Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Já mám v techničáku zapsanej i rozměr ráfků. Dokonce i ET. msoli: co se musí udělat aby ti ten papír dali? [upravil dne 5.6.2008 čakom] Citovat
msoli Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 No ja som to mal cez 3 kamaratov ale asi som nepochodil. Ale musis poslat ziadost do autorizovaneho servisu ze chces vynimku na take a take elektrony a gumi a napisat tam vinko a oni ti podla coc-čka pozru ci tam ten rozmer diskov mozes mat.Ak ano tak ti poslu papier a s tym papierom musis ist na odbor dopravy a tam ti to zapisu do technickeho. Citovat
msoli Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 no vydis. Ja mam sedana a podla coc-čka nemozem mat 16 na svojej406ke len 15. Tak teraz vybavujem a vybavujem a vybavujem a neako sa mi nedary.Uz ked som myslel ze som nieco vybavil tak som zistil ze to tak nemozem mat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.