Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předevčírem jsem při couvání přehlídl pařez a ohl jsem si trubku výfuku hned za koncovkou, dělá mi to bordel, klepe to a tak, tak přemýšlím že to uřežu a pořídím si duplex, tak by mě zajmalo, jak je to s výkonem atd. Hledal jsem to tu na foru a nějak z toho nejsem chytrý, se to nakouslo a pak se psalo, že je to dobrá otázka a že se mu to líbí a tak, ale nikde nic pořádně vysvětlené... Nemáte ho někdo na autě nebo tomu víc rozumíte?

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

no jo ale co výkon? o zvuk mi ani tak moc nejde, řvát by to moc němělo ne když tam mám kat a středovej tlumič...

Ničeho se neboj já tam mám jen kat a ten je stejně vybranej, pak mám jen trubku a celonerezovej výfuk s průměrem 10cm po celý dýlce a v pohodě.Jen policajtům se to nelíbilo(za 500Kč) moc vyčuhuje prej:D

Odesláno
Původně zaslal: Peti

no jo ale co výkon? o zvuk mi ani tak moc nejde, řvát by to moc němělo ne když tam mám kat a středovej tlumič...

Ničeho se neboj já tam mám jen kat a ten je stejně vybranej, pak mám jen trubku a celonerezovej výfuk s průměrem 10cm po celý dýlce a v pohodě.Jen policajtům se to nelíbilo(za 500Kč) moc vyčuhuje prej:D

no mít 1,3 tak to taky nehrotím, přece jen s16 trošku jede tak abych to nepokurvil

Odesláno

no mít 1,3 tak to taky nehrotím, přece jen s16 trošku jede tak abych to nepokurvil

98 a 118 koní to není takovej rozdíl ne:myslim nebo si myslíš že mi to nejede??:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Peti

Nevěříš?? si to někde ověř kod motoru je TU2J2. 72Kw fakt:o:D

ne věřím, jen jsem to neveděl tak mě to celkem překvapilo:)

Hele mě v tom vezl a i když tvrdí, že mu to nejede tak jak má, tak sem docela čuměl. :o:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak už se šetří na nový výfuk jen mi vrtá hlavou celonerez - svody přdní díl střední díl a koncovka je jasná... ale chtěl bych nechat katalyzátor popř. koupit sportovní, co na ten sportovní bude řikat lambda???

Odesláno

prej 106 Rallye nejede...ha:o...mam taky s16,nebojim se,ze bych mu neujel,ale pojede to velice slusne,kdyz je to vlastne odlehcena verze..i pres mensi vykon to mam podle me mensi vahu...muzu sehnat kontakt na cloveka,kterej dela za 8000 komplet nerez vyfuk,teda od svodu do konce...:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...