Lentilka Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Předevčírem jsem při couvání přehlídl pařez a ohl jsem si trubku výfuku hned za koncovkou, dělá mi to bordel, klepe to a tak, tak přemýšlím že to uřežu a pořídím si duplex, tak by mě zajmalo, jak je to s výkonem atd. Hledal jsem to tu na foru a nějak z toho nejsem chytrý, se to nakouslo a pak se psalo, že je to dobrá otázka a že se mu to líbí a tak, ale nikde nic pořádně vysvětlené... Nemáte ho někdo na autě nebo tomu víc rozumíte? Citovat
Lentilka Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 no s rezervou jsem se rozloučil, popř. si seženu dojezdovku a budu ji vozit v kufru... Citovat
Lentilka Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 no jo ale co výkon? o zvuk mi ani tak moc nejde, řvát by to moc němělo ne když tam mám kat a středovej tlumič... Citovat
Lentilka Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 http://www.raceland.cz/vyfukovy-system-racelandrop70 asi půjdu touhle cestou:) Citovat
s1600 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 me se to na malych autech moc nelibi,ale proti gustu... Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Lentilka http://www.raceland.cz/vyfukovy-system-racelandrop70 asi půjdu touhle cestou:) To vůbec nevypadá jako špatný rozhodnutí. Citovat
RaT21 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Vyzera pekne, keby som si ho kupil ja, zdvojnasobim hodnotu auta. Citovat
Lentilka Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 nemáte někdo zkušenosti s nakupováním přes ebay? nebo neznáte někoho kdo jezdí do Belgie??? Citovat
Peti Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Lentilka no jo ale co výkon? o zvuk mi ani tak moc nejde, řvát by to moc němělo ne když tam mám kat a středovej tlumič... Ničeho se neboj já tam mám jen kat a ten je stejně vybranej, pak mám jen trubku a celonerezovej výfuk s průměrem 10cm po celý dýlce a v pohodě.Jen policajtům se to nelíbilo(za 500Kč) moc vyčuhuje prej:D Citovat
Lentilka Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Peti Původně zaslal: Lentilka no jo ale co výkon? o zvuk mi ani tak moc nejde, řvát by to moc němělo ne když tam mám kat a středovej tlumič... Ničeho se neboj já tam mám jen kat a ten je stejně vybranej, pak mám jen trubku a celonerezovej výfuk s průměrem 10cm po celý dýlce a v pohodě.Jen policajtům se to nelíbilo(za 500Kč) moc vyčuhuje prej:D no mít 1,3 tak to taky nehrotím, přece jen s16 trošku jede tak abych to nepokurvil Citovat
Peti Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Ničeho se neboj já tam mám jen kat a ten je stejně vybranej, pak mám jen trubku a celonerezovej výfuk s průměrem 10cm po celý dýlce a v pohodě.Jen policajtům se to nelíbilo(za 500Kč) moc vyčuhuje prej:D no mít 1,3 tak to taky nehrotím, přece jen s16 trošku jede tak abych to nepokurvil 98 a 118 koní to není takovej rozdíl ne:myslim nebo si myslíš že mi to nejede?? Citovat
Lentilka Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 ty písničko:D kde se to tam vzalo? Citovat
Peti Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Nevěříš?? si to někde ověř kod motoru je TU2J2. 72Kw fakt:o:D Citovat
Lentilka Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 ne věřím, jen jsem to neveděl tak mě to celkem překvapilo:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Peti Nevěříš?? si to někde ověř kod motoru je TU2J2. 72Kw fakt:o:D Původně zaslal: Lentilka ne věřím, jen jsem to neveděl tak mě to celkem překvapilo:) Hele mě v tom vezl a i když tvrdí, že mu to nejede tak jak má, tak sem docela čuměl. Citovat
Lentilka Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 tak už se šetří na nový výfuk jen mi vrtá hlavou celonerez - svody přdní díl střední díl a koncovka je jasná... ale chtěl bych nechat katalyzátor popř. koupit sportovní, co na ten sportovní bude řikat lambda??? Citovat
s1600 Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 prej 106 Rallye nejede...ha:o...mam taky s16,nebojim se,ze bych mu neujel,ale pojede to velice slusne,kdyz je to vlastne odlehcena verze..i pres mensi vykon to mam podle me mensi vahu...muzu sehnat kontakt na cloveka,kterej dela za 8000 komplet nerez vyfuk,teda od svodu do konce... Citovat
Lentilka Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 no ja komplet od ragazzomu mužu mít za 4600 ale musim tam nějak dostat kat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.