Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolega si koupil P306 19d-povinné sjednal (má fávo,tak bez bonusu).po 14 dnech přehlásil fávo na manželku (bonus na P + plný na fávo je méně než opačně),ale pojištovna mu odmítla započítat bonus na P,protože zaplatil na 1/2 roku,tak až po půl roce.

To je darda co si dovolí některé pojištovny co?

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

...ale pojištovna mu odmítla započítat bonus na P,protože zaplatil na 1/2 roku,tak až po půl roce.

Pokud udělal pojištění na dobu určitou, tak má smůlu, to zrušit nejde...

A nevím proč to přehlašoval, stačilo by aby u Favorita vypověděl pojištění a pak Favorita pojistila manželka...

[upravil dne 5/6/2008 Marcel505]

Odesláno

Nemá na dobu určitou má normální,ale odmítli mu to započítat s tím,že mu uznají bonus až po půl roce s odůvodněním,že má zaplaceno na půl roku.Vypovědět PR lze jen z určitých důvodů-jeden z nich je prodej a tak sepsal smlouvu že autí převádí na jiného majitele.(ve sjkutečnosti ho nepřehlašoval) a s touto smlouvou udělali na fávo nový PR bez bonusu na manželku.

Já jen jak dovedou některé pojištovny okrádat lidi.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Pokud si zvolil půlroční placení a při podpisu smlouvy Bonusy neměl k předložení, jeho smůla...

Bonusy nemusíš mít při podpisu k předložení , napíše se kolik tvrdíš že máš bonusů , což pak musíš doložit potvrzením o bonusech a když doložíš jiný počet dojde k přepočítání pojistné smlouvy. Nebo když nedoložíš do lhůty upozorní tě že pojistné bude navýšeno pokud nedoložíš. Běžná praxe.

dýzla jsem trošku nepochopil ale pokud má pojistku zaplacenou na půl roku smlouva na dobu neurčitou a po 14 dnech ji zruší a převede na maželku tak musí doložit bonus manželky. A ten jí bude započítán. Těch 14 dní se dá započítatat jemu. Zbytek peněz zaplacených na půl roku ti po odečtení těch 14 dní přijde domů nebo na účet.

Odesláno

Nevím jak komu,ale mně v minulosti česká automaticky doloženým dnem prodeje auta přiznala bonus bez ohledu na jak dlouho jsem to měl zaplaceno.

To Raspa-mměl fávo a koupil 306 19d,na tu si udělal PR bez bonusu,po týdnu až 14 dnech převedl Fávo na ženu (bez bonusů),s tím,že bonus co měl na fávo mu převedou na P,což mu uznali ale až po půl roce (až dojde to jeho pololetní zaplacení,s tím že nové placení již bude s bonusem)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...