petrluki Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Poraďte kdo mi opraví atomatickou klímu u 406 před 2 týdny mi to doplnili a chladilo to asi týden a nic jenom v tom šustí.Unik jsem nenašel jsem z Havířova. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Zkus poslat SZ --klumir-- Žabeň,servis,oprava klimy;) Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 UPRESNUJU-- klumir --- je člen P-C klubu a má firmu přes klimy. Sídlí v Žabni.okr. Frýdek-Místek. A SZ je soukromá zpráva. Ještě něco mám přeložit ??? Citovat
ajven Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 UPRESNUJU-- klumir --- je člen P-C klubu a má firmu přes klimy. Sídlí v Žabni.okr. Frýdek-Místek. A SZ je soukromá zpráva. Ještě něco mám přeložit ??? ozzy tak sa zda ze, zase bude treba novacikom povedat ze nech pouziju hladanie. Ohladom klimy to byva tak isto, po zime zacnu pouzivat klimu a zistia ze to netesni. takze smola. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.