mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 ahoj,chtěl bych vás poprosit o názor,nevím jestli se můj dotaz hodí do této sekce ale zkusím to.Mám dilema vlastnim peugeot 406 sedan a potřebuji větší auto tekže určitě kombi a tak by mě zajímalo jakou prodejní cenu ma tan můj peugeot,zda je tu někdo znalý tak prosím zkuste poradit na kolik bych si ho mohl cenit. -r.v.1997 - manual klima - 1,9 td - 155000 km - pokovená okna - černá kůže - dešt sensor - vyhřívané sedačky - obě předí el. ovládané - el. zrcátka - 4* el. okna - alu 17\" 225/45 +alu 15\" 195/65 - dosti slušné audio tak to zkuste ohodnotit Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 videl bych to tak kolem 80tis. Audio system ti moc lidi neoceni, takze na tom asi vice prodelas ty 17ky kola asi taky spis prodat zvlast a nechat tam seriovy 15ky Citovat
Kejticka Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 NO je to nafta a v luxusnim stavu...Ja davala za benzinaka z 95 ve stavu uchazejicim 83000...Novy modely benzinaku koupis jeste tak za 150000...Bez kuze a tak..Nebala bych se zkusit 100 000..Muj nazor...Ja bych ho za sto brala kdybych ty prasule mela:) Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Ferry videl bych to tak kolem 80tis. Audio system ti moc lidi neoceni, takze na tom asi vice prodelas ty 17ky kola asi taky spis prodat zvlast a nechat tam seriovy 15ky no rozhoduji se že bych z toho udělal opět seriovku takže kola zvlášt kůži zvlášt muziku zvlášt a potom auto ale nechce se mi to opět kuchat ale nové auto potřebuji i když se mi můj mazlík prodávat nechce je to nejlepší auto co jsem zatím měl Citovat
Kejticka Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 ja bych se ho nezbavila ani za novejsiho pazouta:)leda za 4007:))ikdyz vim ze to zrovna pravej pazoutek neni,ale to by byl jedinej duvod proc se 406 pryc...))Pac jedine proc velky auto je rodina,ale to se 406 neni problem..Kdyz se nam do 406 vesla do kufru pracka tak proc ne kocarek:) Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Kejticka NO je to nafta a v luxusnim stavu...Ja davala za benzinaka z 95 ve stavu uchazejicim 83000...Novy modely benzinaku koupis jeste tak za 150000...Bez kuze a tak..Nebala bych se zkusit 100 000..Muj nazor...Ja bych ho za sto brala kdybych ty prasule mela:) víš nechci si dělat iluze o tom jakou to má neuvěřitelně velkou cenu ale myslím si že kdyby to někdo ocenil jako ty tak by to bylo fajn,mě to auto stálo hromadu peněz a hlavně práce protoě jsem to všechno dělal sám nebo s pomocí kamarádů Citovat
Kejticka Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: mira.buchla Původně zaslal: Kejticka NO je to nafta a v luxusnim stavu...Ja davala za benzinaka z 95 ve stavu uchazejicim 83000...Novy modely benzinaku koupis jeste tak za 150000...Bez kuze a tak..Nebala bych se zkusit 100 000..Muj nazor...Ja bych ho za sto brala kdybych ty prasule mela:) víš nechci si dělat iluze o tom jakou to má neuvěřitelně velkou cenu ale myslím si že kdyby to někdo ocenil jako ty tak by to bylo fajn,mě to auto stálo hromadu peněz a hlavně práce protoě jsem to všechno dělal sám nebo s pomocí kamarádů Nevim no..jak jsem psala..Ja bych za to 100 000 v te vybave dala:roker Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Kejticka ja bych se ho nezbavila ani za novejsiho pazouta:)leda za 4007:))ikdyz vim ze to zrovna pravej pazoutek neni,ale to by byl jedinej duvod proc se 406 pryc...))Pac jedine proc velky auto je rodina,ale to se 406 neni problem..Kdyz se nam do 406 vesla do kufru pracka tak proc ne kocarek:) nebyla ta pračka náhodou 35cm široká?:D:D Citovat
Kejticka Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: mira.buchla Původně zaslal: Kejticka ja bych se ho nezbavila ani za novejsiho pazouta:)leda za 4007:))ikdyz vim ze to zrovna pravej pazoutek neni,ale to by byl jedinej duvod proc se 406 pryc...))Pac jedine proc velky auto je rodina,ale to se 406 neni problem..Kdyz se nam do 406 vesla do kufru pracka tak proc ne kocarek:) nebyla ta pračka náhodou 35cm široká?:D:D vyska kolem 80,sirka pres sedesat a hloubka asi tech 35 no:)ale stejne:)kocarek tak velkej neni:D Citovat
Gargamell Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 A co bude nástupce, jestli se se můžu otázat? Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Kejticka Původně zaslal: mira.buchla Původně zaslal: Kejticka ja bych se ho nezbavila ani za novejsiho pazouta:)leda za 4007:))ikdyz vim ze to zrovna pravej pazoutek neni,ale to by byl jedinej duvod proc se 406 pryc...))Pac jedine proc velky auto je rodina,ale to se 406 neni problem..Kdyz se nam do 406 vesla do kufru pracka tak proc ne kocarek:) nebyla ta pračka náhodou 35cm široká?:D:D vyska kolem 80,sirka pres sedesat a hloubka asi tech 35 no:)ale stejne:)kocarek tak velkej neni:D o kočárku zatím ale opravdu jen zatím nepřemýšlím ale můj koníček je motocros takže potřebuji prostor na přepravu výbavy a taky tažný,v peugeotu mám muziku takže boty a oblečení od bláta se mi tam nechtějí házet,navíc jsme si ted pořídily rodiný dům a rekonstruujeme takže pořád něco přepravuji a nechci ničit mazlika:roll [upravil dne 4.6.2008 mira.buchla] Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Gargamell A co bude nástupce, jestli se se můžu otázat? bud 406 break:super a nebo jsem chtěl zradit značku a pořídit si octavii Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 ja bych ho vzal z fleku za 100 000:) Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Za tu 406 tak těch 80t, když z toho oloupeš ty příšerný mračítka. A stejně spoustu lidí odradí ta bílá. A ty 17 kola rozhodně zvlášť, když na to auto vůbec nepatřej. Jinak s octavií, to si fakt pomůžeš pořádný kombík vypadá takhle Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: oddie Za tu 406 tak těch 80t, když z toho oloupeš ty příšerný mračítka. A stejně spoustu lidí odradí ta bílá. A ty 17 kola rozhodně zvlášť, když na to auto vůbec nepatřej. Jinak s octavií, to si fakt pomůžeš pořádný kombík vypadá takhle tomu říkám kombik... ale fiat není můj oblíbenec,vim že octavie není tak prostorná na zadních sedačkách ale je docela líbivá a hlavně spolehlivá Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: agresssor ja bych ho vzal z fleku za 100 000:) Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 No, ono kdybys o těhle autech něco věděl, tak bys také věděl, že to není Fiat mmch. je v tom tentýž motor DHX, co máš v té 406... Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: agresssor ja bych ho vzal z fleku za 100 000:) No tak ho vem, ne? Na \"já bych\" se nehraje, takových \"já bych kdybych\" je plnej internet... Citovat
mira.buchla Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: oddie No, ono kdybys o těhle autech něco věděl, tak bys také věděl, že to není Fiat mmch. je v tom tentýž motor DHX, co máš v té 406... máš pravdu o těch autech moc nevím ale myslím že vždy je někdo takový jako ty který ví víc a poradí:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 oddie, nechcem nejak zabrdat, ale motor to moze mat aky chce. Osobne som mal 2 fiatov, a s motormi som bol spokojny. TDcko nic nezralo, a bolo stavane dokonca tak, ze keby sa roztrhol rozvodovy remen, tak piesty nedociahnu na ventili a nic by sa nestalo Mal som aj 1.4 GT, co bol 98 KW turbo benzin, a isiel perfektne. Lenze fiaty sa mi kazili inak ako po motorickej stranke... Mali hnusnu choru elektriku v aute, odchadzali diody, robili sa studene spoje za poistkovou skrinou, prestali ist z nicoho nic cuvacie svetla atd atd. TD ckovy fiat co som mal sice moc nezral, ale bol poruchovy jak svina... A s motora mi neodchadzalo skoro nic, odchadzalo mi vsetko naokolo.... (a co sa tyka toho TDcka, za tym fiat motorom si stojim, ked som ho predaval malo nalietane cez 320 000Km bez akejkolvek GO a bezproblemov jazdil) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.