Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic navoskováno a po dešti:) Odkdy máš modrý auto? Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 peugeotkovic Kdyby maminka nemohla přistavit autko,tak bych teda,jaksi....:D proč né? Ti ho umyju,vyluxuju, navoskuju a za odměnu si s ním tak hod\'ku pojezdím,jo?:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic navoskováno a po dešti:) Odkdy máš modrý auto? od tý doby,co jsem to naleštila AMWAYem:mrk:D né-je to nekvalitní,s bleskem,tak to nějak chytlo jiný odstín;) a možná to v tom lesku chytlo odraz modrého nebe..?:)vidím tam myslím i ty mráčky na té střeše.. No kvalitka VOSK:super [upravil dne 3.6.2008 peugeotkovic] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic navoskováno a po dešti:) Odkdy máš modrý auto? od tý doby,co jsem to naleštila AMWAYem:mrk:D né-je to nekvalitní,s bleskem,tak to nějak chytlo jiný odstín;) a možná to v tom lesku chytlo odraz modrého nebe..? [upravil dne 3.6.2008 peugeotkovic] Fakt to bylo tim AMWAYem, musel jsem na to vzít TEMPO a je to zase OK:D:D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 :D:D no tak jo:potlesk Tempo taky DOBRý:potlesk Citovat
mk405 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 johnson rally hartwachs, sice možná trošku horší na práci ale dle mého má delší výdrž... Citovat
DianaK Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: agresssor ja pouzivam vosk lestidlo od amwaye a sem maximalne spokojenej:) tak to neznam kde se to dá sehnat Nápodobně, je vhodná zejména na metalízu. Koupit můžeš např. u mně ) Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 možná bys na srazech i pár butylek prodala,heled\':aut:papa Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic možná bys na srazech i pár butylek prodala,heled\':aut:papa Moje rec kdyz vemes na nejakej sraz 4 lahve tak to tam zajiste prodas a este si to lidi od tebe budou objednavat... Citovat
mmmb Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jak se stím Amwaem praciuje? Turtle Wax se rozetře a po uschnutí se bílý film lehce setře. JAk se to stím amwaem? a jeká jecena? [upravil dne 3.6.2008 mmmb] Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: mmmb Jak se stím Amwaem praciuje? Turtle Wax se rozetře a po uschnutí se bílý film lehce setře. JAk se to stím amwaem? Naneses na suchy povrch film toho lestidla nechas trosku zaschnout a pak vylestis..... Efekt je pekny:) Citovat
mmmb Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Takže podobně jako Turtle Wax, měkou hardou lehce? a ta cena, je lepší nez u želvy? Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 no ale lestit e lepsi flanelem ci necim takovym.. Ja to nansim obyc hadrikem a lestim hadrek z modraku.. a je to super... Cenovku si presne nepamatuju ale je to v rozmezi 250-300kc Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 no ale lestit e lepsi flanelem ci necim takovym.. Ja to nansim obyc hadrikem a lestim hadrek z modraku.. a je to super... Cenovku si presne nepamatuju ale je to v rozmezi 250-300kc Citovat
JoseA Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 jinak před týdnem cestou z dovolené sem si krátil chvíli v buse čtením různých časáků z benzínek a v jednom byl docela pěkný test leštěněk. Výsledky byly poměrně vyrovnané. Jako vosk používám želvu, ale na rozleštění tempo nebo barbus na holení (stejný efekt a lehčí práce s pěnou) Citovat
DianaK Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: peugeotkovic možná bys na srazech i pár butylek prodala,heled\':aut:papa Moje rec kdyz vemes na nejakej sraz 4 lahve tak to tam zajiste prodas a este si to lidi od tebe budou objednavat... Toz Vam dik za tip Chcete-li se vice docist o teto lestence, neni nic jednodussiho zde: www.amway.cz, pristupove heslo pro hosty \"Luciki\". Do vyhledavaciho okynka zadat napr. \"glaze\". U vyrobku jsou pak uvedene dalsi informace. Citovat
misa+ Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: misa+ peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji měl jsem leštěnku Rox a nic moc zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim Zatím to vypadá dobře po přívolovim dešti dělá pěkný kapky snad to chvíli vydrží [upravil dne 5/6/08 misa+] [upravil dne 28/7/08 misa+] Citovat
misa+ Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: misa+ peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji měl jsem leštěnku Rox a nic moc zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim Zatím to vypadá dobře po přívolovim dešti dělá pěkný kapky snad to chvíli vydrží [upravil dne 9/6/08 misa+] [upravil dne 28/7/08 misa+] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 -Dobry vosk je taky, ktory ma v sebe UV ochranu (UV protection).... -dobry vosk je dobry ktory na aute vydrzi aj po 4-5 dazdovych prehankach a karoseria bude krasne hladka ako po cerstvom navoskovani..... -dobry vosk musi chranit lak vozidla min. 6 mesiacov.... Korytnacky s PTFE alebo bez a im podobne vosky su hracky pre deti a nie seriozne vosky.... Vraj kvalitny vosk je Doctor Wax...avsak nemozem ho zohnat na SVK alebo v CZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.