Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám peugeota 206 z roku 2000 a mam tam radio s CD prehravacem RD1. Kdyz vlozim CD s pisnickami tak to bud neprecte a nebo se to seka (a to i kdyz auto stoji v klidu na miste). Nevite prosim co se s tim da delat? Existuje nejaky cistici CD? A ještě bych se chtěl zeptat jaky hudebni formaty toto radio podporuje.... Předem díky za odpovědi....

[upravil dne 2.6.2008 Sandak]

[upravil dne 2.6.2008 Sandak]

Odesláno

cau

mam 307 rok vyr.2001 podobny problem jako ty nehraje po nastartovani vozidla v klidu vse vporadku HRAJE chce to samozřejmě origoš cd ne vypalovane tak snad nam nekdo poradi zatim zdar:(

Odesláno

jj ted na to koukam originalku mi to prehraje uplne v pohode ale jak tam strcim jaky koliv jiny vypaleny cd tak proste nejde a to jsem zkousel vic formatu .mp3 .wma .cda...

Odesláno

Problem moze byt napalovane cd - treba zistit, ci tvoje radio podporuje mp3 format, ak nie, tak si to napal ako audio cd, cize waw subory. Dalej moze byt problem v mediu - lacne cd stoja za prd, dalej moze byt problem v rychlosti napalovania - cim rychlejsie napalujes, tym je vyssia moznost poruchy, teda napaluj co najpomalsie.

Odesláno

Jasny.. No vypaluji to jako hudebni format a vypaluji to na Verbatimky.... Kdyz to vypalim nejpomaleji co muzu coz je 4x tak se to prehraje ale porad se to seka... :myslim Nevim jak to vypalit pomelej treba 1x.... Treba by to mohlo moc

Odesláno
Původně zaslal: Sandak

No zjistil jsem ze originalky se vypaluji rychlosti 24x tak jsem to zkusil a opet nic.... :bojim už jsem bezradný.... :(

Originálky se nevypalují, originálky se lisují pomocí matrice.

K tomu čtení a nečtení. Píšete ročníky 01, 00 . To je dost dlouhá doba na to , aby se mechanika v přehrávači zaprášila a takto blbla. Ještě je tu možnost, že prostě za ty léta plastová čočka laseru zestárla a už má problém zaostřit nebo je ještě další častá závada a to, že se unaví plovoucí ostřící mechanizmus čočky.. Oba tyto případy se projevují právě tím, že čtou špatně pálené CD. Ony pálené CD mají nižší odrazivost než originálky.

Odesláno

Rozdělat a pokusit se to vyčistit. Pokud si netroufáš, můžeš vyzkoušet stlačený vzduch. Ale po svých zkušenostech bych to viděl na nové rádio. Ono těm plastům a jemné mechanice laseru zrovna moc nesvědčí časté střídání teplot v automobilu a otřesy. Myslím si, že 8 let v těchto podmínkách je tak akorát.

Odesláno

Tak v tomhletom Ti neporadím. Děsím se chvíle, kdy to taky budu muset řešit. Naštěstí mám ročník 04, tak snad ještě chvilku vydrží.

K tomu stlačenému vzduchu-měl jsem na mysli takový ten co se prodává v PC potřebách. Vypadá jako spray. Ne že tam foukneš hadici z kompresoru, co máš v garáži a nejlépe s olejovým filtrem....:D

[upravil dne 3/6/08 imaster]

[upravil dne 3/6/08 imaster]

Odesláno
Původně zaslal: Sandak

A nepomohl by mi ten CD changer? Kolik stoji? Nemáte na něj někdo pls odkaz?

pomohl by, ale nový stojí dost - přes 10 000,- Kč. Na vrakáči se dá sehnat kolem 3 000,- Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...