Sandak Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Zdravím, mám peugeota 206 z roku 2000 a mam tam radio s CD prehravacem RD1. Kdyz vlozim CD s pisnickami tak to bud neprecte a nebo se to seka (a to i kdyz auto stoji v klidu na miste). Nevite prosim co se s tim da delat? Existuje nejaky cistici CD? A ještě bych se chtěl zeptat jaky hudebni formaty toto radio podporuje.... Předem díky za odpovědi.... [upravil dne 2.6.2008 Sandak] [upravil dne 2.6.2008 Sandak] Citovat
jirii Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 cau mam 307 rok vyr.2001 podobny problem jako ty nehraje po nastartovani vozidla v klidu vse vporadku HRAJE chce to samozřejmě origoš cd ne vypalovane tak snad nam nekdo poradi zatim zdar:( Citovat
Sandak Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 jj ted na to koukam originalku mi to prehraje uplne v pohode ale jak tam strcim jaky koliv jiny vypaleny cd tak proste nejde a to jsem zkousel vic formatu .mp3 .wma .cda... Citovat
jirii Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 mam takove zpravy ze to na vypalovane nehraje takze pouze original cd ja to dam asi prozkoumat kamosovi na diagnostiku Citovat
Escaper Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Myslim ze radio RD1 neprehrava nic jineho nez hudebni CD. Zadne MP3 atd... staci CD vypalit pomalu a pak by to melo fungovat Citovat
Trundik Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 měl jsem podobný problém, rádio nehrálo plynule a to ani v klidovém stavu auta. Už jsem to ale vyřešil - koupil jsem si CD changer. Citovat
Yantschi Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Problem moze byt napalovane cd - treba zistit, ci tvoje radio podporuje mp3 format, ak nie, tak si to napal ako audio cd, cize waw subory. Dalej moze byt problem v mediu - lacne cd stoja za prd, dalej moze byt problem v rychlosti napalovania - cim rychlejsie napalujes, tym je vyssia moznost poruchy, teda napaluj co najpomalsie. Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Jasny.. No vypaluji to jako hudebni format a vypaluji to na Verbatimky.... Kdyz to vypalim nejpomaleji co muzu coz je 4x tak se to prehraje ale porad se to seka... Nevim jak to vypalit pomelej treba 1x.... Treba by to mohlo moc Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 No zjistil jsem ze originalky se vypaluji rychlosti 24x tak jsem to zkusil a opet nic.... už jsem bezradný.... Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 4x jsem to samozřejmě zkoušel ale to prostě nejde... CD se mi po 5ti pokusech nacte ale dlouho nacita a pisnicky se sekaji se to neda poslouchat Citovat
imaster Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Sandak No zjistil jsem ze originalky se vypaluji rychlosti 24x tak jsem to zkusil a opet nic.... už jsem bezradný.... Originálky se nevypalují, originálky se lisují pomocí matrice. K tomu čtení a nečtení. Píšete ročníky 01, 00 . To je dost dlouhá doba na to , aby se mechanika v přehrávači zaprášila a takto blbla. Ještě je tu možnost, že prostě za ty léta plastová čočka laseru zestárla a už má problém zaostřit nebo je ještě další častá závada a to, že se unaví plovoucí ostřící mechanizmus čočky.. Oba tyto případy se projevují právě tím, že čtou špatně pálené CD. Ony pálené CD mají nižší odrazivost než originálky. Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 No to auto je z roku 2000 takze 8 let to je celkem dost... da se to nejak opravit nebo budu muset investovat do noveho? Citovat
imaster Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Rozdělat a pokusit se to vyčistit. Pokud si netroufáš, můžeš vyzkoušet stlačený vzduch. Ale po svých zkušenostech bych to viděl na nové rádio. Ono těm plastům a jemné mechanice laseru zrovna moc nesvědčí časté střídání teplot v automobilu a otřesy. Myslím si, že 8 let v těchto podmínkách je tak akorát. Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Aha no tak muzu to zkusit profouknout tim stlacenym vzduchem a uvidm. A kdybych se porozhlizel po novem radiu na jake parametry mam koukat? Mam peugeota 206 z roku 2000 a je to 1,6 4 orig reproduktory.... Líbilo by se mi napriklad takove to: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=123617 Ale opravdu se v tom nevyznam jenom vim ze ta znacka je dobra a ma to USB a pripojku na ipoda Citovat
imaster Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Tak v tomhletom Ti neporadím. Děsím se chvíle, kdy to taky budu muset řešit. Naštěstí mám ročník 04, tak snad ještě chvilku vydrží. K tomu stlačenému vzduchu-měl jsem na mysli takový ten co se prodává v PC potřebách. Vypadá jako spray. Ne že tam foukneš hadici z kompresoru, co máš v garáži a nejlépe s olejovým filtrem.... [upravil dne 3/6/08 imaster] [upravil dne 3/6/08 imaster] Citovat
Sandak Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 A nepomohl by mi ten CD changer? Kolik stoji? Nemáte na něj někdo pls odkaz? Citovat
Trundik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Sandak A nepomohl by mi ten CD changer? Kolik stoji? Nemáte na něj někdo pls odkaz? pomohl by, ale nový stojí dost - přes 10 000,- Kč. Na vrakáči se dá sehnat kolem 3 000,- Kč Citovat
Sandak Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 aha no tak to raději pujdu do toho noveho radia :-D Citovat
Yantschi Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Ak by som mohol odporucit radio, tak jednoznacne Alpine. JE to jednotka, co sa tyka zvuku autoradii. moze byt trebars aj tento obycajny model: http://www.tuningzone.sk/autoradio-cde9872r-p-203.html Nema USB, ale na to sa mozes vy....t. [Edited on 6.6.08 by Yantschi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.