Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jak tady čtu o těch kotoučích,já osobně preferuji chlazené-logicky snesou více tepla a dost vydrží,v katalogách auto kelly či Elitu-jsou jak plné tak chlazené,já bych tam dal,co tam má být,autorizovaný dealer Peugot nejbližší vám vá podle vinu otázku by měl zodpovědět,já jsem na předešlé 306 nevěděl rozměr spodního čepu kulového,tak podle vinu atd mi to řekl a objednal jsem si to normál Auto kelly a bylo-stál mě 280 Kč.Byla tady zmínka o Ate-to si myslím,že je zlatá střední cesta,auto kelly má svoje starline chlazené za 450-možná se tomu budete smát,ale já je zkusím,ptal jsem se na zkušenosti ostatních a prý O.K-myslím jedná se o běžné šoféry-ne o sportovce!!!Ty Ate tam mají taky v nabídce...

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Jak tady čtu o těch kotoučích,já osobně preferuji chlazené-logicky snesou více tepla a dost vydrží,v katalogách auto kelly či Elitu-jsou jak plné tak chlazené,já bych tam dal,co tam má být,autorizovaný dealer Peugot nejbližší vám vá podle vinu otázku by měl zodpovědět,já jsem na předešlé 306 nevěděl rozměr spodního čepu kulového,tak podle vinu atd mi to řekl a objednal jsem si to normál Auto kelly a bylo-stál mě 280 Kč.Byla tady zmínka o Ate-to si myslím,že je zlatá střední cesta,auto kelly má svoje starline chlazené za 450-možná se tomu budete smát,ale já je zkusím,ptal jsem se na zkušenosti ostatních a prý O.K-myslím jedná se o běžné šoféry-ne o sportovce!!!Ty Ate tam mají taky v nabídce...

Zdá se mi,že to nějak pletete--tam,kde jsou kotouče chlazené,

jsou JIN\'E třmeny-takže tam plné kotouče dát nelze.

Píšu o předku.

Vzadu jsou JEN plné kotouče.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...