Davidf Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Tak já fakt nevím:myslim :(tady http://www.mjauto.cz/powerdisk.htm píšou výhody a vypadá to zajimavě.Menší opotřebení,lepší účinek...... Co si vybrat? Citovat
Jindras Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Co vím já tak ATE je dobrá cena a vysoká kvalita srovnatelná s orig... Citovat
Jindras Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Jak tady čtu o těch kotoučích,já osobně preferuji chlazené-logicky snesou více tepla a dost vydrží,v katalogách auto kelly či Elitu-jsou jak plné tak chlazené,já bych tam dal,co tam má být,autorizovaný dealer Peugot nejbližší vám vá podle vinu otázku by měl zodpovědět,já jsem na předešlé 306 nevěděl rozměr spodního čepu kulového,tak podle vinu atd mi to řekl a objednal jsem si to normál Auto kelly a bylo-stál mě 280 Kč.Byla tady zmínka o Ate-to si myslím,že je zlatá střední cesta,auto kelly má svoje starline chlazené za 450-možná se tomu budete smát,ale já je zkusím,ptal jsem se na zkušenosti ostatních a prý O.K-myslím jedná se o běžné šoféry-ne o sportovce!!!Ty Ate tam mají taky v nabídce... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Jindras Jak tady čtu o těch kotoučích,já osobně preferuji chlazené-logicky snesou více tepla a dost vydrží,v katalogách auto kelly či Elitu-jsou jak plné tak chlazené,já bych tam dal,co tam má být,autorizovaný dealer Peugot nejbližší vám vá podle vinu otázku by měl zodpovědět,já jsem na předešlé 306 nevěděl rozměr spodního čepu kulového,tak podle vinu atd mi to řekl a objednal jsem si to normál Auto kelly a bylo-stál mě 280 Kč.Byla tady zmínka o Ate-to si myslím,že je zlatá střední cesta,auto kelly má svoje starline chlazené za 450-možná se tomu budete smát,ale já je zkusím,ptal jsem se na zkušenosti ostatních a prý O.K-myslím jedná se o běžné šoféry-ne o sportovce!!!Ty Ate tam mají taky v nabídce... Zdá se mi,že to nějak pletete--tam,kde jsou kotouče chlazené, jsou JIN\'E třmeny-takže tam plné kotouče dát nelze. Píšu o předku. Vzadu jsou JEN plné kotouče. Citovat
Jindras Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 To je fakt,objednat podle katalogu,to co tam má být,já jsem ve- předu na 306 ještě plné na vlastní oči neviděl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.