jurash Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 taky pridam nazor. na tom aute se mi nelibi nic. samolepkovej tuzing je myslim uz docela za zenitem, ty kola to teda je hruza podle me, na zapade se tomu rika gay wheels. pruhy uz sou taky dosti out, chrom paska je docela znouzectnost, a to stinitko quicksilver LOL, to je na urovni hlasky \"no fear\". ja vim z ni to hodne kriticky ale me se to nelibi, docela bych se stydel v takovym aute jezdit.. nicmene hlavni je ze se to libi majiteli.. Citovat
Guest bostich Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Mě se to naopak líbí.Jenom ty fofrpruhy a samolepky:roll Jinak:super Citovat
Qweer Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 No mně se to docela líbí.Hlavně ta barva je uplně super..Jediné co se mi na tom nelíbí žes to docela přehnal s tou stříbrnou páskou...Chce to ubrat hlavně kolem lemů...Ale zajímalo by mně jak si vykoumal ten zámek na kufru....Taky bych chtěl něco podobného....Ale jako celek to působí velmi pěkně. Citovat
kukikuk Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Pruhy a samolepky jdou kdykoli slepit.....me se to libi a rozhodne se nemam za co stydet Citovat
Peugeotik Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Myslim si, ze sa ti to celkom vydarilo Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Mas to pekny az na to kridlo.Ja osobne bych tam dal origo.Ale jinak:super:super:super Citovat
Burisek Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 jj je to moc hezký viděl jsem na vlastní bulvy a mazec já osobně bych pruhy nevolil,ale když se ti to líbí tak je to čistě tvůj dizajn a samo i kupátko,to je taky vymazlený,holt když je to kde dělat tak to vypadá jinak.... btw. - jsi říkal že to prodáváš,ne ?? nebo už ne ?? Citovat
tbarth Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 No nazdar, samolepkovy tuning jak na starych skodarnach. Na muj vkus je tam mooooc tech stribrnych prouzku, proc proboha i na zrcatkach? Citovat
Petr.406 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 kukikuk: to kupátko je taky supééééééér nádherný lak Citovat
Petr.406 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: kukikuk Petr.406: Dik za pochvalu ;o) není za co, máš je fakt super [upravil dne 27/2/09 Petr.406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.