Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky pridam nazor. na tom aute se mi nelibi nic. samolepkovej tuzing je myslim uz docela za zenitem, ty kola to teda je hruza podle me, na zapade se tomu rika gay wheels. pruhy uz sou taky dosti out, chrom paska je docela znouzectnost, a to stinitko quicksilver LOL, to je na urovni hlasky \"no fear\". ja vim z ni to hodne kriticky ale me se to nelibi, docela bych se stydel v takovym aute jezdit..

nicmene hlavni je ze se to libi majiteli.. :super

Odesláno

No mně se to docela líbí.Hlavně ta barva je uplně super..Jediné co se mi na tom nelíbí žes to docela přehnal s tou stříbrnou páskou...Chce to ubrat hlavně kolem lemů...Ale zajímalo by mně jak si vykoumal ten zámek na kufru....Taky bych chtěl něco podobného....Ale jako celek to působí velmi pěkně.:potlesk

• O 7 měsíců později...
Odesláno

jj je to moc hezký viděl jsem na vlastní bulvy a mazec já osobně bych pruhy nevolil,ale když se ti to líbí tak je to čistě tvůj dizajn :D a samo i kupátko,to je taky vymazlený,holt když je to kde dělat tak to vypadá jinak....

btw. - jsi říkal že to prodáváš,ne ?? nebo už ne ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...