Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

9. mini sraz Vysočina  

1. 1. 9. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak akorat jsem dorazil dom ze srazu a bylo to supr i mě přešel třošku ta zlost z cestování přes ty všechny uzavírky atd... Ale jinak to byl hezký den a pěkně strávený odpoledne a podvečer..

Zítra hodím k sobě na FTP pár fotek co jsem nafotil,tak se pak můžete podívat.Jinak doufám,že i od ostatních budou nějaké fotky ke skouknutí :):papa :papa :papa

Odesláno

Přijel jsem též, viděl jsem Alušku, Janču (teď nevím jestli 205 nebo 306), Vendulku, Béďu, Dave_k, Johna, Ježkovi.Voči + malou ???, Mirase CC s odřenou hlavou, Popcorn Playera - chvilku jsem pobyl, nějakou tu krmi i tekutinu do sebe dostal a posléze jsem zamířil k domovu. Jediný kaz na kráse setkání byl studený vítr v kombinaci s mým trikem bez rukávů - ale to je čistě můj problém na kterém osazenstvo srazu nenese žádnou odpovědnost.

P.S.

Krásná byla vložka s nechtěně se koupajícím vlasatcem, to mě fakt pobavilo.

Odesláno

Taky jsme v pořádku dorazili, bylo nám s váma všema fajn a už jenom za týden se opět uvidíme :mrk .Oproti Brnu bylo tedy trošku na můj vkus chladněji, ale mně je zima skoro pořád, dokud není 30°C ve stínu, tak klepu kosu :roll .

Fotečky se pokusím dodat zítra :mrk .

[upravil dne 5/7/08 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Popcorn Player

Fotky fajn, ale co video jak Vendulka odhání mušky ze svého žlutého trička?

To video mám taky samozřejmě,ale to sem fakt dávat nebudu... asi by mě na Šebetově za něco pověsila do průvanu :D:super

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

PS: fotos vlozim v prubehu dne ale jak vetsina vite zradila me technika takze fotky pouze ze Zelene Hory..:nevim

Nj co naděláme máš mínus za podcenění přípravy na sraz :D:aut

Odesláno

jinak co se tyce srazu ve Zdaru, jsem pro uchovat ho jako \"letni\" srazek Vysocina a pristi rok to zopaknout..

na podzim se ovsem na Vas budu uz opet tesit v HB u bile cokolady.. :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: John

Ty 2fotky kde jsem já je fakt skvost... :bacha :bacha Ale co hlavně žě byla sranda :)

to vis, mam malo fotek.. nemuzu si dovolit je jeste promazavat..:D

Odesláno

to vis, mam malo fotek.. nemuzu si dovolit je jeste promazavat..:D

No zrovna tu jednu moji si mohl zcenzurovat.. ja taky vždycky radši dělám cenzuru některých fotek. :)

Odesláno

Původně zaslal: John

No zrovna tu jednu moji si mohl zcenzurovat.. ja taky vždycky radši dělám cenzuru některých fotek. :)

jakou mas na mysli?? :)

Díky.. tu co už tam není :)

Odesláno

srazík byl prima:super, mno ikdyž sem tam byl jen chvíli :mad::(:) Program i místo srazu myslím taky dobře vybraný ;), rád sem vás poznal, tak třeba zase někdy příště. :papa

Odesláno

Vedulko & Miro: trochu nadseni ne??... :Dhttp://johnxxl.posik.cz/srazy/9minisraz_Vysocina/IMG_0770.jpg

[upravil dne 6/7/2008 Béďa]

Já to říkal včera celej den, horší jak banda japonskejch turistů :D Jen se člověk na chvilku zamyslí, už je u toho vyfocenej a následně je mu to vyčítáno :aut

Sem rád že sem se mohl zúčastnit!

Johne, díky za svezení, třeba ti to oplatím u příležitosti příštího srazu na Vysočině ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...