Burjar Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Při sepnutí ventilátorů mi shoří pojistka 40A. Potřeboval bych schema zapojení pro snadnější vyhledání závady. Jde o P 406, 2,1td r.v. 12/96. Díky. Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 je tam klimatizace nebo je to bez klima ? Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 zkus stahnout tohle, seznam cisel komponent je zde http://peugeot.mainspot.net/wiringall/index.shtml EDIT tak bohuzel priloha se sem nevejde, poslu ti ji na mail, napis adresu - hmm tak nic, adresu na tebe nemam a pres vikend nebudu online, takze nejdriv v pondeli [upravil dne 30/5/08 Ferry] Citovat
Burjar Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Pošli mi to prosím co nejdřív na burjar@seznam.cz , ve čtvrtek odjíždím do Chorvatska a potřebuji to mít hotové. Dík. Citovat
Burjar Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Nemá ještě někdo to schema? Do pondělka je mooooc dlouho. Zatím jsem zjistil že levé horní relé spíná levý ventilátor, prostřední dolní relé pravý ventilátor, ale nevím co spíná pravé horní relé ( při pohledu zepředu ), vedou k němu silné zelené vodiče, a vždycky když sepne tak vyhoří pojistka...... Citovat
EXI.60 Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 At ti někdo dá odkaz na schema bez klimy,ty silové obvody na relatkach jsou stejné i bez klimy.A dej pozor!Dvě relé jsou spínací a to třetí je přepínací!Když to přehodíš bude ti to vždycky hořet.Podívej se na ty patice kolik mají zapojenych kontaktu.Mají 4 nebo 5.s těma pěti je na to přepínací relé.Potom napiš jastli jsi to měl dobře nebo ne.A jak jsi dopadl. Citovat
OK406 Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Psal jsem ti SZ. Jinak zkus hledání. Něco podobného řešil i Švejk, kde to byl nakonec špatný ventilátor. Citovat
Kdo Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tady je zapojení sahar na 605, bez klimy - dvě vrtule, dvě rychlosti. Princip bude stejný i s klimou, akorát teplotní spínač nahrazuje bitron. Je to kreslené tak, jak vedou vodiče. I když jsou všechna relátka kreslená, jako přepínací - jsou (u mně) tak osazená, přepínací je jen \"B\", zbylá můžou být jen spínací - se čtyřmi nožíky. Citovat
Burjar Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Díky všem za pomoc, už mi to funguje - jeden ventilátor měl špatný motor, vyměnil jsem uhlíky a vyčistil a už jede, druhý nešel protože to pořád vypalovalo pojistku, bylo tam špatné relé to přepínací. Tak ještě jednou dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.