Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Schema zapojení ventilátorů chladiče

Recommended Posts

Odesláno

Nemá ještě někdo to schema? Do pondělka je mooooc dlouho. Zatím jsem zjistil že levé horní relé spíná levý ventilátor, prostřední dolní relé pravý ventilátor, ale nevím co spíná pravé horní relé ( při pohledu zepředu ), vedou k němu silné zelené vodiče, a vždycky když sepne tak vyhoří pojistka......

Odesláno

At ti někdo dá odkaz na schema bez klimy,ty silové obvody na relatkach jsou stejné i bez klimy.A dej pozor!Dvě relé jsou spínací a to třetí je přepínací!Když to přehodíš bude ti to vždycky hořet.Podívej se na ty patice kolik mají zapojenych kontaktu.Mají 4 nebo 5.s těma pěti je na to přepínací relé.Potom napiš jastli jsi to měl dobře nebo ne.A jak jsi dopadl.

Odesláno

Tady je zapojení sahar na 605, bez klimy - dvě vrtule, dvě rychlosti. Princip bude stejný i s klimou, akorát teplotní spínač nahrazuje bitron. Je to kreslené tak, jak vedou vodiče. I když jsou všechna relátka kreslená, jako přepínací - jsou (u mně) tak osazená, přepínací je jen \"B\", zbylá můžou být jen spínací - se čtyřmi nožíky.

post-0-14109600855411_thumb.jpg

Odesláno

Díky všem za pomoc, už mi to funguje - jeden ventilátor měl špatný motor, vyměnil jsem uhlíky a vyčistil a už jede, druhý nešel protože to pořád vypalovalo pojistku, bylo tam špatné relé to přepínací. Tak ještě jednou dík za rady.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...