Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, tak toho jsem se trošku bál... Myslel jsem si, jestli by to třebas nešlo napojit v kufru místo changeru nebo tak něco... Nechce se mi moc zasahovat do středového panelu :bojim

Odesláno

No do tej skrinky to treba navŕtať. Niekde som videl, že sa dá kábel prestrčiť cez stredový tunel do lakťovej opierky. Tam keď vyberieš tú gumu čo sa tvári jak držiak cd je diera a končí tam nejaká trubka čičo.

Ak máš changer existuje nejaké iné riešenie, ale presne neviem ako funguje.

Odesláno

hele co sem omylem na netu nalezl - není to elegantní řešení bez vrtání ?? Jedinou nevýhodu bych asi viděl výdrž a následné dobíjení - i když snad jen na dlouhé cesty tak na dovču :nevim

Elegantní mp3 přehrávač s 2GB interní pamětí. Jedinečné outdoorové pogumované provedení těla přehrávače zajišťuje jeho odolnost při každodenním provozu. Pokud Vám 2GB kapacity nestačí, můžete pomocí microSD karty navýšit jeho kapacitu (přehrávač nyní podporuje až 2GB microSD). Má integrovaný USB konektor pro snadné připojení k Vašemu PC nebo notebooku, Lion-Polymer integrovanou baterii lze dobíjet pomocí připojení k počítači nebo přibalenou akumulátorovou nabíječkou. Plné nabití zajistí cca 8 hodin provozu přehrávače.

Přístroj podporuje hudební formát MP3/WMA/WAW, umožňuje nahrávat FM rádiové vysílání a slouží také jako digitální záznamník. FM vysílač Vám umožní vychutnat si poslech MP3/WMA souborů např. v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Menu přehrávače je plně v češtině, velká kapacita přehrávače může být použita také pro přenos Vašich dat (soubory, fotografie, filmy).

Balení obsahuje MP3 přehrávač, stereo sluchátka, USB kabel, napájecí adaptér, český manuál a je dodáván v krabičce s českým popisem. Kompatibilní s Windows 2000/XP/Vista.

Další podrobné informace, české návody a další naleznete na www.evolve.cz

Zde je cena 923,- Kaček http://www.obchudecek.cz/ .

[upravil dne 31/5/08 drsnej márvin]

Odesláno

Tak to třeba nevím, ale předpokládám, že ty lepší navigace stojí nejmíň 10x tolik. Kdybych neměl mp3 přehrávač tak jdu do toho okamžitě, ale i tak nad tím začínám uvažovat. 2G je dost slušná kapacita, kterou ani nemá smysl rozšiřivat. Já mám teď mp3 1G a naprosto to stačí. Jediné mínus to má, že není AAA baterie. Dyť je to hnus vypláznout třiapůl tisíce za obyčejnej USB konektor od peu.. na připojení mp3. Sou to hovada :grr.

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

hele co sem omylem na netu nalezl - není to elegantní řešení bez vrtání ?? Jedinou nevýhodu bych asi viděl výdrž a následné dobíjení - i když snad jen na dlouhé cesty tak na dovču :nevim

Elegantní mp3 přehrávač s 2GB interní pamětí. Jedinečné outdoorové pogumované provedení těla přehrávače zajišťuje jeho odolnost při každodenním provozu. Pokud Vám 2GB kapacity nestačí, můžete pomocí microSD karty navýšit jeho kapacitu (přehrávač nyní podporuje až 2GB microSD). Má integrovaný USB konektor pro snadné připojení k Vašemu PC nebo notebooku, Lion-Polymer integrovanou baterii lze dobíjet pomocí připojení k počítači nebo přibalenou akumulátorovou nabíječkou. Plné nabití zajistí cca 8 hodin provozu přehrávače.

Přístroj podporuje hudební formát MP3/WMA/WAW, umožňuje nahrávat FM rádiové vysílání a slouží také jako digitální záznamník. FM vysílač Vám umožní vychutnat si poslech MP3/WMA souborů např. v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Menu přehrávače je plně v češtině, velká kapacita přehrávače může být použita také pro přenos Vašich dat (soubory, fotografie, filmy).

Balení obsahuje MP3 přehrávač, stereo sluchátka, USB kabel, napájecí adaptér, český manuál a je dodáván v krabičce s českým popisem. Kompatibilní s Windows 2000/XP/Vista.

Další podrobné informace, české návody a další naleznete na www.evolve.cz

Zde je cena 923,- Kaček http://www.obchudecek.cz/ .

Díky za zlehčující nápad, ale já potřebuju vyřešit ten IPOD, když už jsem ho dostal od přítelkyně... ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

Ty MP3 s FM vysílačem bývají náchylné na rušení a hlavně bývá problém s naladěním rádia...osobní zkušenost nemám..

Před časem testovali MP3 přehrávače v Autosalonu na TV Prima. Ty s vysílačem dopadly líp, než ty propojené jackem pro sluchátka (lepší zvuk, menší šum).

Odesláno

Existuje i nějaký USB box který se montuje do přihrádky u spolujezdce.Ovládá se to stejně jako by jste si pustily mp3 nebo cd.Jediná nevýhoda je, že přijdete o cd changer.Nabízí to peugeot přímo jako doplňky.Jmenuje se MAGNETI MARELLI USB Box

[upravil dne 7.8.08 Zipík]

USB Box.doc

Guest jyrka_v
Odesláno

Ten vyslílač jsem si koupil. Je to vcelku fajn, ale chce to koupit dražší provedení, ty levné neumí například automaticky vyhledávat volné frekvence a ovládání je docela průda. Navíc mi v autě šuměly.

Ten lepší jsem měl připojený na iPod a hrál těch 11 hodin, co jsme jeli z Itálie :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...