nanux Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Lidičky, nemáte někdo zkušenost s tímto? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Malo by to fungovať. Videl som niečo podobné - emuluje to cd changer dokonca vraj funguje aj páčka pod volantom. Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Mno a kam se to napojí, přímo na rádio? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Áno. Predávajú k tomu aj také držiaky na ipod zboku ku rádiu, ktoré tam držia asi na tej skrutke rádia (v tej dierke). Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Hmm, tak toho jsem se trošku bál... Myslel jsem si, jestli by to třebas nešlo napojit v kufru místo changeru nebo tak něco... Nechce se mi moc zasahovat do středového panelu Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Nemal by byť problém, vyskrutkuješ dve skrutky v tých dierkach vedľa rádia, vyjde von a zozadu to napojíš. Druhý koniec napr. do príručnej skrinky. http://www.nexxia.co.uk/Installation_Advice/PDF_Files/CTAPGIPOD011.pdf Citovat
nanux Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 A do té příruční skříňky bych musel navrtat díru, nebo tam už něco je? Hale a nepříjdu tím zapojením o changer? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 No do tej skrinky to treba navŕtať. Niekde som videl, že sa dá kábel prestrčiť cez stredový tunel do lakťovej opierky. Tam keď vyberieš tú gumu čo sa tvári jak držiak cd je diera a končí tam nejaká trubka čičo. Ak máš changer existuje nejaké iné riešenie, ale presne neviem ako funguje. Citovat
drsnej márvin Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 hele co sem omylem na netu nalezl - není to elegantní řešení bez vrtání ?? Jedinou nevýhodu bych asi viděl výdrž a následné dobíjení - i když snad jen na dlouhé cesty tak na dovču Elegantní mp3 přehrávač s 2GB interní pamětí. Jedinečné outdoorové pogumované provedení těla přehrávače zajišťuje jeho odolnost při každodenním provozu. Pokud Vám 2GB kapacity nestačí, můžete pomocí microSD karty navýšit jeho kapacitu (přehrávač nyní podporuje až 2GB microSD). Má integrovaný USB konektor pro snadné připojení k Vašemu PC nebo notebooku, Lion-Polymer integrovanou baterii lze dobíjet pomocí připojení k počítači nebo přibalenou akumulátorovou nabíječkou. Plné nabití zajistí cca 8 hodin provozu přehrávače. Přístroj podporuje hudební formát MP3/WMA/WAW, umožňuje nahrávat FM rádiové vysílání a slouží také jako digitální záznamník. FM vysílač Vám umožní vychutnat si poslech MP3/WMA souborů např. v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Menu přehrávače je plně v češtině, velká kapacita přehrávače může být použita také pro přenos Vašich dat (soubory, fotografie, filmy). Balení obsahuje MP3 přehrávač, stereo sluchátka, USB kabel, napájecí adaptér, český manuál a je dodáván v krabičce s českým popisem. Kompatibilní s Windows 2000/XP/Vista. Další podrobné informace, české návody a další naleznete na www.evolve.cz Zde je cena 923,- Kaček http://www.obchudecek.cz/ . [upravil dne 31/5/08 drsnej márvin] Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Lepšie GPS navigácie majú takisto FM vysielač a dokážu z SD karty prehrávať MP3/WMA audio. Citovat
drsnej márvin Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Tak to třeba nevím, ale předpokládám, že ty lepší navigace stojí nejmíň 10x tolik. Kdybych neměl mp3 přehrávač tak jdu do toho okamžitě, ale i tak nad tím začínám uvažovat. 2G je dost slušná kapacita, kterou ani nemá smysl rozšiřivat. Já mám teď mp3 1G a naprosto to stačí. Jediné mínus to má, že není AAA baterie. Dyť je to hnus vypláznout třiapůl tisíce za obyčejnej USB konektor od peu.. na připojení mp3. Sou to hovada . [upravil dne 31/5/08 drsnej márvin] Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Tie navigácie sú cca od 8000 SKK nabíjanie aj cez autozapaľovač, adaptér, USB. [upravil dne 31.5.2008 AnotherOne] Citovat
nanux Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin hele co sem omylem na netu nalezl - není to elegantní řešení bez vrtání ?? Jedinou nevýhodu bych asi viděl výdrž a následné dobíjení - i když snad jen na dlouhé cesty tak na dovču Elegantní mp3 přehrávač s 2GB interní pamětí. Jedinečné outdoorové pogumované provedení těla přehrávače zajišťuje jeho odolnost při každodenním provozu. Pokud Vám 2GB kapacity nestačí, můžete pomocí microSD karty navýšit jeho kapacitu (přehrávač nyní podporuje až 2GB microSD). Má integrovaný USB konektor pro snadné připojení k Vašemu PC nebo notebooku, Lion-Polymer integrovanou baterii lze dobíjet pomocí připojení k počítači nebo přibalenou akumulátorovou nabíječkou. Plné nabití zajistí cca 8 hodin provozu přehrávače. Přístroj podporuje hudební formát MP3/WMA/WAW, umožňuje nahrávat FM rádiové vysílání a slouží také jako digitální záznamník. FM vysílač Vám umožní vychutnat si poslech MP3/WMA souborů např. v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Menu přehrávače je plně v češtině, velká kapacita přehrávače může být použita také pro přenos Vašich dat (soubory, fotografie, filmy). Balení obsahuje MP3 přehrávač, stereo sluchátka, USB kabel, napájecí adaptér, český manuál a je dodáván v krabičce s českým popisem. Kompatibilní s Windows 2000/XP/Vista. Další podrobné informace, české návody a další naleznete na www.evolve.cz Zde je cena 923,- Kaček http://www.obchudecek.cz/ . [upravil dne 31/5/08 drsnej márvin] Díky za zlehčující nápad, ale já potřebuju vyřešit ten IPOD, když už jsem ho dostal od přítelkyně... Citovat
Jamesz Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Ty MP3 s FM vysílačem bývají náchylné na rušení a hlavně bývá problém s naladěním rádia...osobní zkušenost nemám.. Citovat
Matuska Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Jamesz Ty MP3 s FM vysílačem bývají náchylné na rušení a hlavně bývá problém s naladěním rádia...osobní zkušenost nemám.. Před časem testovali MP3 přehrávače v Autosalonu na TV Prima. Ty s vysílačem dopadly líp, než ty propojené jackem pro sluchátka (lepší zvuk, menší šum). Citovat
Zipík Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Existuje i nějaký USB box který se montuje do přihrádky u spolujezdce.Ovládá se to stejně jako by jste si pustily mp3 nebo cd.Jediná nevýhoda je, že přijdete o cd changer.Nabízí to peugeot přímo jako doplňky.Jmenuje se MAGNETI MARELLI USB Box [upravil dne 7.8.08 Zipík] USB Box.doc Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Ten vyslílač jsem si koupil. Je to vcelku fajn, ale chce to koupit dražší provedení, ty levné neumí například automaticky vyhledávat volné frekvence a ovládání je docela průda. Navíc mi v autě šuměly. Ten lepší jsem měl připojený na iPod a hrál těch 11 hodin, co jsme jeli z Itálie :-) Citovat
nanux Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 2jyrka_v: Hoď mi sem nějaký link na to co jsi si koupil, pls... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.