Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR  

1. 1. 2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Marlin

brm brm brm....

Muhehe, něco se vymyslí ty brmbrme:D:D

hele, ty muhehe, pocitas s pristim ctvrtkem...

:xvulNo sámo že jó:mrk Už sem psal vedle do tématu:) :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, já bych měl mít volno, tak kdyby mě někdo ochotný vzal svým vozítkem s sebou = udělal si kvůli mě zajížďku, tak bych se i zúčastnil... Kdyby třeba jel Oni nebo HUGO BOSS..... :mrk

Určitě doraž:) a omrkni pro sichr i ten druhej datum, abys neměl službu, řekl bych že tak v pondělí-úterý stanovíme pevné datum, přesný (mno přibližný:) ) harmonogram už za běhu:super

Odesláno
Původně zaslal: Pata

noooo, toho casu budu mozna na Vysocine, takze bych to mel kousek :myslim Cooo Radkuuuu? :bacha:mrk:D:D:D

No určitě, se můžete srotit třeba 3 do jednoho auta:) Teda když bude Hurvínek stát o taťuldu a možná nějakou tu Máničku:D:D:D:D

Odesláno

noooo, toho casu budu mozna na Vysocine, takze bych to mel kousek :myslim Cooo Radkuuuu? :bacha:mrk:D:D:D

No určitě, se můžete srotit třeba 3 do jednoho auta:) Teda když bude Hurvínek stát o taťuldu a možná nějakou tu Máničku:D:D:D:D

ja bych jel japonsky, jardo ;):D ... ale jestli ma Radek helmu :mrk:D

Odesláno

ja bych jel japonsky, jardo ;):D ... ale jestli ma Radek helmu :mrk:D

Aha:D No mám ale pocit, že Hurvajz z vás bude tentokrát ta půlka, která má rozum a přijede po svejch čtyřech kolečkách se svým vozítkem, než přijet tam na tvejch dvou a zpátky třeba na jinejch čtyřech kolečkách na jiným vozíku...................:D

Odesláno

Aha:D No mám ale pocit, že Hurvajz z vás bude tentokrát ta půlka, která má rozum a přijede po svejch čtyřech kolečkách se svým vozítkem, než přijet tam na tvejch dvou a zpátky třeba na jinejch čtyřech kolečkách na jiným vozíku...................:D

No to máš pravdu, po tom co mě kamoš svezl na podobným stroji kdy jsem při rozjezdu skoro ulít a při brždění ho skoro přeskočil nějak nemám o podobný svezení zájem, joo jako za řidítkama to se nebojím (i když v připadě takhle silný mašiny možá i jo:D), ale dozadu mě nikdo nedostane. Ale jinak klidně někoho vzit mužu, teda pokud pojedu;)

[upravil dne 30/5/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Dnes dopolední SMS od pana Bumby, posledně nám dohodl plac u pivovaru a provedl nás muzeem:

\"Termin 21.6. je na Peugeot sraz v pivovaru idealni. Poradame zrovna Vratislavicky Autofest a tak se zapojite do programu. S pozdravem Milan Bumba.\"

Odesláno

Takže 21. jsem opravdu po službě, což je sice trochu komplikace, ale třeba to nějak zmáknu;)

P.S.: Jo a kdyby mi to vyšlo, klidně bych se nafařil do auta k někomu z okolí Prahy (kdo by mě vyzvedl a vysadil doma), abych si konečně na nějakym srazu dal klasickýho pivsona a ne jen nealko náhražky:D:D;)

Odesláno
Původně zaslal: janča205

No tak začínám uvažovat,že asi taky přijedu:myslim

Zrovna mám dovču a pokud bude pěkný počasí tak by to byl super výlet:cool:

No tak to bych si považoval:super :potlesk

Třeba bys mohla vzít i Zobyho s Evčou, zatím sem teda ještě nepsal, ale odkaz na ICQ dostal, tak uvidíme:)

[upravil dne 30/5/08 jarajarda]

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Pokud se rozhodnu,že pojedu tak jim určitě dám vědět.

Přece jenom by se mě jelo líp z nějakou společností než samotné!

No moc rád vás uvidím :)

Odesláno

Původně zaslal: Stifler

No, já bych měl mít volno, tak kdyby mě někdo ochotný vzal svým vozítkem s sebou = udělal si kvůli mě zajížďku, tak bych se i zúčastnil... Kdyby třeba jel Oni nebo HUGO BOSS..... :mrk

Určitě doraž:) a omrkni pro sichr i ten druhej datum, abys neměl službu, řekl bych že tak v pondělí-úterý stanovíme pevné datum, přesný (mno přibližný:) ) harmonogram už za běhu:super

Druhý datum by taky šlo. Mam po noční, takže končim v 07:00 hodin ráno - když všechno dobře dopadne. :D Ale ta sobota 21. je daleko příznivější. ;) Pokud si tohle vlákno Oni nebo HUGO BOSS přečtou, tak nechť se vyjádří, jestli jedou a jestli jo, tak jakou mají v plánu cestu, abych věděl, jestli mam šanci se \"vetřít\" do auta... :D;)

Odesláno

Budu po odpolední směně, ale snad bych se tam mohla na chvilku ukázat. Ale na stopro to teď napsat nemůžu. Ráda bych zase viděla nějaké ty známé tváře \"pežoťáků\":myslim:papa

Odesláno
Původně zaslal: Wendy

Budu po odpolední směně, ale snad bych se tam mohla na chvilku ukázat. Ale na stopro to teď napsat nemůžu. Ráda bych zase viděla nějaké ty známé tváře \"pežoťáků\":myslim:papa

:) Přijeď :) Můžeš jet třeba za Marlinem a jeho off-brodem:D:D:D, už ví kam má jet:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...