nrpetonr Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 ukazujem vam palubny pocitac spravnu teplotu? mne v lete cca o 5 stupnov viac, v zime cas menej ako je realita... kde presne je cidlo umiestnene? Citovat
MatrixChose Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Mě ukazuje naprosto přesně. Čidlo je na pravým zpětným zrcátku zespoda. Citovat
nrpetonr Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 zaujimave, skusim to pozriet. esteze neukazuje prsne, inac by dnes padol rekord 37 stupnov :-) Citovat
Y2K Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 No pozri, ja mam napriklad spatne zrkadlo cierne. To znamena ze ked sadnem do auta, ktore predym stalo cely den na slnku tak teplomer ukazuje aj 40 stupnov. Ale ako sa pohne a vzduch zacne prudit a ochladzovat toto cidlo tak teplota klesa az zacne ukazovat takmer presny stav. V zime som rozdiel nejak nepostrehol....tolko moja skusenost Citovat
švejk Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 ja mam teda zrcatka stribrny (zhora), zespoda cerny a vicemene porad mi to ukazuje +-(spis +) 5°C maximalne Citovat
nrpetonr Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 no tych +- 5 stupnov aj mne, ale to sa mi zda dost velky rozdiel. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Vyššia teplota je normálna keď auto dlhšie stojí. Priame slnko ho zohreje viac ako je skutočná teplota vzduchu. Preto aj meteorológovia udávajú teplotu v tieni. Po chvíľke jazdy by mala teplota zodpovedať teplote vzduchu. Citovat
nrpetonr Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 to ano, to som si vedomy, ale mne to veru neklesa. musi sa na to poziret, ako je umiestneny presne, ci tam nie je nejaky problem Citovat
nrpetonr Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 vsak to tak aj beriem, orientacne uz viem, ze v lete uberiem 5 stupnov, v izme naopak prida :-) to je ale dost zaujimave, ze opacne Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 S čím to porovnávate? NIe je náhodou ten hruhý teplomer zlý? Citovat
nrpetonr Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 nie nie :-) urcite nie, porovnavam s klasickym teplomerom, co mam doma, plus obcas s kamosmi a ich autami... pozrel som ten senzor, ma byt z toho zrkatka tak 0.5 mm povytiahnuty? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Nemyslel si pol centimetra? Ja ho mám tak. Citovat
escorpion Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: Y2K No pozri, ja mam napriklad spatne zrkadlo cierne. To znamena ze ked sadnem do auta, ktore predym stalo cely den na slnku tak teplomer ukazuje aj 40 stupnov. Ale ako sa pohne a vzduch zacne prudit a ochladzovat toto cidlo tak teplota klesa az zacne ukazovat takmer presny stav. V zime som rozdiel nejak nepostrehol....tolko moja skusenost Plne suhlasim, mam uplne rovnake skusenosti a mam spätaky strieborne. Ked nasadnem v praci do auta ukazovalo mi to uz aj 42 stupnov, ale ked sa pohnem tak po chvilke to zlezie dole a za nejaky cas to ukazuje uz uplne spravne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.