Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pozri, ja mam napriklad spatne zrkadlo cierne. To znamena ze ked sadnem do auta, ktore predym stalo cely den na slnku tak teplomer ukazuje aj 40 stupnov. Ale ako sa pohne a vzduch zacne prudit a ochladzovat toto cidlo tak teplota klesa az zacne ukazovat takmer presny stav. V zime som rozdiel nejak nepostrehol....tolko moja skusenost

Odesláno

Vyššia teplota je normálna keď auto dlhšie stojí. Priame slnko ho zohreje viac ako je skutočná teplota vzduchu. Preto aj meteorológovia udávajú teplotu v tieni. Po chvíľke jazdy by mala teplota zodpovedať teplote vzduchu.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No pozri, ja mam napriklad spatne zrkadlo cierne. To znamena ze ked sadnem do auta, ktore predym stalo cely den na slnku tak teplomer ukazuje aj 40 stupnov. Ale ako sa pohne a vzduch zacne prudit a ochladzovat toto cidlo tak teplota klesa az zacne ukazovat takmer presny stav. V zime som rozdiel nejak nepostrehol....tolko moja skusenost

Plne suhlasim, mam uplne rovnake skusenosti a mam spätaky strieborne.

Ked nasadnem v praci do auta ukazovalo mi to uz aj 42 stupnov, ale ked sa pohnem tak po chvilke to zlezie dole a za nejaky cas to ukazuje uz uplne spravne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...