Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

sousedka má před barákem 306ku s celkem zajímavou výbavou, co by to mohlo být za verzi? Je to ten straší facelift tzn. 97-00 (hranatý mlhovky) Kožený volant, el. okna a zrcátka, vyhřívaný sedačky, klima, 4x airbag, ovládání rádia pod volantem, dělený sedačky, pětidvířko. Hlavně ten koženej volant a vyhřívaný sedačky mě zaskočily. Pořád dumám co by to mohlo být za motor, protože takováhle výbava se jen tak nevidí, ty 306ky maj vždycky od každýho něco, ale takhle komplet jsem to ještě neviděl...

[upravil dne 28.5.2008 secouver]

Odesláno

zalezi jestli to je original.. jinak by to mohlo byt asi XS verze..

trosku mi tam ale nesedi \"hranaty mlhovky\" facelift mel ty slzicky a pak kulaty, starej model mel hranaty..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

zalezi jestli to je original.. jinak by to mohlo byt asi XS verze..

trosku mi tam ale nesedi \"hranaty mlhovky\" facelift mel ty slzicky a pak kulaty, starej model mel hranaty..

¨

špatně jsem to napsal, jsou to ty slzy jak mám já, ty co byly před kulatejma...:)

Odesláno

no já zase vídám modrou 306 poslední model s kulatejma mlhama a má vevnitř hnědou kůži v kombinaci s barevnou látkou a opěrky hlav vypadají jako ragbiové míče:D takže asi nějaká verze do USA :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...