ajsik Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Zdravim mam nekolik drobnych dotazu k 306tce... motor 1.6i 72kw 1. jakym zpusobem drzi na new modelu listicky pod svetly ? mam nasazene svetla, naraznik masku, a nemuzu je tam napasovat ... trci mi lehce ven na strane kde prechazeji k blatniku 2. mam novy chladic, termostat, hadice i novou nemrzku. Prijizde jsem mel dnes od 80 k 90ti dle zateze motoru, kdyz se loudam kolonou tak lehoucce pres 90 tak 92. Coz je ok, ale kdyz jedu po dalnici a pak zastavim a vypnu motor, s tim ze na budiku je 80-85°C a pak dojdu za par minut tak mam na budiku odhadem tak necelych 100°C, ale jak se rozjedu tak za minutu, dve teplota sjede na zase 85°C, sahara spina ... 3. jak odjistim zadni dekl strechy, abych se dostal k zamku co ji na stranach drzi, jen mam volny a kryt mi klepe. A zaroven potrebuji seridit drzaky pro Wind Stop ... mam otocit tou klikou a nebo jen zacit jakoby nasazovat strechu a jak se dekl otevre pustit ovladac ? nezblbnu tim jednotku strechy ? Diky moc :-) za rady [upravil dne 27/5/08 ajsik] Citovat
CalebCox Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 S body 1 a 2 ti nepomuzu, co se tyce bodu 3, staci zacit pomoci elektriky stahovat/natahovat strechu a zastavit v momente kdy bude tenhle mechanizmus odkryty, idealne moment kdy je zvednuta zadni cast strechy a kryt zaroven a trosku si pohrat s nastavenim tech zakmu co jisti dekl strechy. Ale opatrne, taky jsem to mel trosku uvolnene tak jsem je usadil niz a bohuzel se stalo ze v jeden moment jeden z haku nepustil a nez jsem stihl zareagovat tak povolil nejslabsi clanek, tj. jedna z pak v prepakovani ktere do ktere se opira hydraulicky valec a ktera ovlada otevirani toho delku (+ ty zamky), takze ted se mi kryt nezajistu vubec. S natazenou strechou to neni problem, tam je kryt jisten prave dosednutou strechou, ale se stazenou se jezdit neda, hrozi ze by se kryt naporem vetru otevrel... coz je zrovna ted pred letem docela zasadni problem u kabria Citovat
Capy Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 jj přesně tak. Jen bych chtěl podotknout že když si zvedneš ten dekl elektricky tak si ho podlož po cca 5minutách to řídící jednotka pustí a moh bys dostat po palici jako já sem to fakt nečekal.pak si to elektrika zase veme a natáhneš nebo zavřeš. a co se týká zahřívnání motoru po zastavení zkusil bych nechat motor trochu dochladit než to vypneš nebo zvolnit než zastavíš. dělám to vyždycky a není problém. Citovat
ajsik Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 :-) diky hosi mam zte strechy hruzu a nechci ji pokazit ... taky vam pri pohybu nahoru jakoby spadne na skla kdyz uz je skoro rozlozena ... a nebo ji natahujete bez skel ;-) ? bohuzel mi zadni skla chodi hodne pomalu , skoro nesjedou a nevyjedou, vam chodi normalne ? nemate s tim zkusenost? musim se podivat pod zadni tapecy namazat je... mate zkusenost s nasazovanim windstopu :-)? ja sem z toho jelen a vcera jsem si to a dalnici pekne uzil jak to ze zadu protahovalo ... .-) Citovat
Capy Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Mě taky jakoby padne natahuji se sklama i bez stejně se to zastaví o dorazi na střeše a ne o skla.Ale naučil jsem se ji ke konci chytit taky mi to trochu vadí. Zadní okna chodí pomaleji normálně mě jdou pomalu dolu a líp nahoru. už jedno měl venku protože nechodilo při koupi bylo očesané kolečko namazal a chodí. jen je opich ho vyndat a vrátit radši si označ pozice šroubů ušetří to tak hodinu nastavování. Windstop je sranda. přizvedni elektrikou víko střechy usad zaní plíšky za plastové boky. a pak natahni přední háky do otvorů pro pásy. jinak ty háky se cca v polovičním vytažení protočí a dotáhnou nakonec aby byli směrem od sebe. Snad sem to vysvětlil dobře. A krásnou jízdu bez střechy nad hlavou:super Citovat
CalebCox Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Mozna je to trosku ale kdyz jsme u te jizdy bez strechy nad hlavou - nemate, nebo netusite kde sehnat tenhle dil. Je to prepakovani ktery se mi poskodilo jak popisuju vyse. Sice uz jsem nasel jedno vrakoviste ale zatim nejak neraguji tak se snazim porozhlidnout i jinde. Cena primo od Peugeotu za novej dil jse silena a na eBay to neni o moc lepsi [upravil dne 28.5.2008 CalebCox] Citovat
ajsik Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 602 696 110, rozprodava dily z 1,8cky starsi model, je to z anonce. Jestli mu budes volat zkus se mi prosim zeptat na zadni vyskovy repracek co je v bocnim calouneni .. jeden mi chybi;-) Citovat
CalebCox Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: ajsik 602 696 110, rozprodava dily z 1,8cky starsi model, je to z anonce. Jestli mu budes volat zkus se mi prosim zeptat na zadni vyskovy repracek co je v bocnim calouneni .. jeden mi chybi;-) Tak bohuzel s \"krizkem po funusu\" uz ten dil nema a priznam se, na ten vejskac jsem se zapomnel zeptat. To zatim znamena jezdit se strechou , aspon ze klima konecne funguje jak ma... [upravil dne 29.5.2008 CalebCox] Citovat
ajsik Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 dej si autadovozy.cz , Ales Vokrouhlik , vozi obcas kabria, ja to me mam od nej a rikal ze vozi i samotne strechy ... , tak treba by pomohl ... cislo z hlavy nevim ... [upravil dne 29/5/08 ajsik] Citovat
CalebCox Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Nahodou jsem tak dneska brouzdal po Aukru a narazil na !TOHLE! a musim rict, trosku mi hlava nebere jak muze nekdo takhle domrvit tak krasny auto jakym 306 Cabrio je. Aneb dejte auto do ruky vesnickymu tuzerovi, obdobnej tu myslim byl v tematu venovanymu 306 Cabrio 2.0, taky tam chtel davad sekac hlav a podobny silensti. Jeste doporucuju si precist \"Popis vozidla\", to mne malem poslalo pod stul. [upravil dne 3.6.2008 CalebCox] Citovat
Geri007 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 ...fuj to je hnus...:myslim:bojim:bacha Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 jo, to je, chlapec to měl evidentně nabořený na předek a opravu pojal trochu futuristicky. jinak už to tu někde bylo. Citovat
ajsik Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 jeste by slo zachranit:) a za ty penize, kdyby jeste slevil, by to za 60tkc mohlo byt pekne auto :-) v seriovem stavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.