Přema Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!). Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru Čo to je oproti 6800 za displej Mne v jednom servise povedali, že sa to nedá len s origo príslušenstvom a Hnusoba to vybavil zadara na počkanie. [upravil dne 29.5.2008 AnotherOne] Hmmm to jo.....škoda že jste z SK a mám to trochu z ruky..... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: nanux Mno tak to budu muset nějak obejít, viz topic... Ku*va No jen jestli ti bude fungovat AUX vstup...i některých radíí se musí přes dia aktivovat AUX aby ti šel připojit externí zdroj hudby Tak tak, už som absolvoval (vďaka Hnusoba!). Tak to jo já to mám zapojené ale jen za aktivaci chcou za to u nás 1770 kč a to seru Čo to je oproti 6800 za displej Mne v jednom servise povedali, že sa to nedá len s origo príslušenstvom a Hnusoba to vybavil zadara na počkanie. [upravil dne 29.5.2008 AnotherOne] Hmmm to jo.....škoda že jste z SK a mám to trochu z ruky..... Skús ísť do iného servisu, je to fakt len jedno kliknutie - otázka 10 sekúnd. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Dobrý den, jsem v tomto fóru nový, ale sleduji ho již několik let. Dnes jsem se konečně dostal do servisu a nechal si vyměnit tmavnoucí displej na mé 407. Výměna a konfigurace BSI cca 1300.- Kč /měl jsem vlastní displej/. Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Dobrý den, jsem v tomto fóru nový, ale sleduji ho již několik let. Dnes jsem se konečně dostal do servisu a nechal si vyměnit tmavnoucí displej na mé 407. Výměna a konfigurace BSI cca 1300.- Kč /měl jsem vlastní displej/. Nemáš ješte jeden????? hodil by se mi......:myslim:myslim:myslim Citovat
nanux Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: HonzaZ Dobrý den, jsem v tomto fóru nový, ale sleduji ho již několik let. Dnes jsem se konečně dostal do servisu a nechal si vyměnit tmavnoucí displej na mé 407. Výměna a konfigurace BSI cca 1300.- Kč /měl jsem vlastní displej/. Nemáš ješte jeden????? hodil by se mi......:myslim:myslim:myslim Přidávám se Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Podařilo se mi ho sehnat přes známého levněji. Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 a nemá ješte 2 ????? pro mě a Nanuxe ??????:papa:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Byl jsem šťastný, že byl aspoň pro mě. Citovat
Araya Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Nazdar kluci,ale jste to vlákno hezky rozjeli co jsem tu nebyl.Přidám se k ostatním zájemcům o display.Dnes jsem byl v Peugeotu se na to pozeptat a těch 6800,- je za základní kus.Ten ale asi nezobrazí úplně všechny hlášky.Rozumím tomu tak,že pokud mám Dynamic Pack tak to nemusí pobrat display ze základní verze(tuším Confort?).Těch malých je víc druhů,mluvil něco o 8400,- a malý barevný za 24.Cenu té velké obrazovky mi ani neřekli,protože se o mě pokoušely mrákoty.Byl jsem tam hlavně pro nový klíček a madlo dveří spolujezdce.Na vysvětlenou,jezdil s tím mladý kluk,který si nechával dlouhé nehty a za 3 roky zničil oba klíče a když zrovnaneřídil tak rýpal do madla spolujezdce.Tak madlo 1024,- bez dekorace(já hliník,Přema asi dřevo) a klíček měl být za 3800,-nakonec mi ho dal za 2500,-.To je ale hezká móda ty nehty...buzny zku+vené.No každopádně by to chtělo vyjádření nějakého odborníka.Myslím k těm displayům... Citovat
Přema Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Araya Nazdar kluci,ale jste to vlákno hezky rozjeli co jsem tu nebyl.Přidám se k ostatním zájemcům o display.Dnes jsem byl v Peugeotu se na to pozeptat a těch 6800,- je za základní kus.Ten ale asi nezobrazí úplně všechny hlášky.Rozumím tomu tak,že pokud mám Dynamic Pack tak to nemusí pobrat display ze základní verze(tuším Confort?).Těch malých je víc druhů,mluvil něco o 8400,- a malý barevný za 24.Cenu té velké obrazovky mi ani neřekli,protože se o mě pokoušely mrákoty.Byl jsem tam hlavně pro nový klíček a madlo dveří spolujezdce.Na vysvětlenou,jezdil s tím mladý kluk,který si nechával dlouhé nehty a za 3 roky zničil oba klíče a když zrovnaneřídil tak rýpal do madla spolujezdce.Tak madlo 1024,- bez dekorace(já hliník,Přema asi dřevo) a klíček měl být za 3800,-nakonec mi ho dal za 2500,-.To je ale hezká móda ty nehty...buzny zku+vené.No každopádně by to chtělo vyjádření nějakého odborníka.Myslím k těm displayům... já mám verzi Platinum a mám tam podle servis boxu právě tu verzi displeje za 6800,- mám skoro plnou palbu ale ve volbě rádia a displeje se kluci z Francie moc nepředvedly .....i když mám systém JBL ....a je pravda že jich je více druhu záleží na radiu a výbavě...jo a mám dřevo v tom madle...to jses trefil...... Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Já mám verzi Dynamic bez navigace a displej je dle serviceboxu 659349. S navigací bude asi jiný. Citovat
nanux Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Tak já mám dle SBOXu: DISPLEJ (NAVIGACE + RÁDIO + HODINY, TEPLOMĚR, CD) Ale když se koukám na název výbavy, mám tam napsáno AA Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Dobrý den všem, já mám dle SBOXu displej(radio+hodiny+a nebo t>,CD), úroveň výbavy také AA. Citovat
nanux Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Dobrý den všem, já mám dle SBOXu displej(radio+hodiny+a nebo t>,CD), úroveň výbavy také AA. Znamená to, že bych měl tedy taky Dynamic? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Záleží na tom odkud to auto je. v každém státě se většinou jmenuje jinak. Já mám potahy vzor andorre + látka sofis \"RR\", barva čalounění \"FT\". Pokud máš polokůži (okraja sedadel černá kůže a vnitřek čtverečkovaná látka) tak tady v Čechách se to jmenovalo Pack Dynamic. Citovat
nanux Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Mno auti je původem z Německa. Jinak dle sboxu: Typ vnitřního vybavení/obložení: VZOR ANDORRE + LÁTKA SOFIS \"RR\" Barva čalounění: \"FT\" Kůži ani polokůži nemám, ale ten vnitřek ze čtverečkované látky ano A z čeho jsem úplně vedle je bílý podklad budíků spolu s chromovými obroučkami kolem [upravil dne 18/6/08 nanux] Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Takže v Německu se tato verze jmenovala Sport a je to podobná výbava jako u nás Dynamic. Ty bílé budíky s chromovanými obroučkami mám taky. Jinak dneska mi na displej svítilo slunce a byl ohřátý a zobrazuje super i s černým podkladem. Citovat
nanux Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Mno nepřeháněj, zase takovej hic nebyl :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.