Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

budete někdo dělat objednávku z Aliexpress ? jinak co se týče té domluvy ceny - není problém se s prodejcem domluvit, ať uvede cenu např. 10USD...ať se vyhnete clu, DPH... takto jsem to dělal při koupi mobilu

Odesláno (upraveno)

Tak mne dnes dorazil display z alieexpress,cesta trvala 11 dní a pri cene 30 dolárov je to zanedbatelné,dph ani clo som neplatil (na balíku bola suma 10 dolárov tak možno aj preto) :)

A na displey vzadu je dátum 5,9,2012 tak snáď nebude černať

post-43500-0-69600400-1431632475_thumb.j

Upraveno uživatelem TheJaro
Odesláno

Jsem rad ze to lidem funguje.Puvodne jsem se bal postnout odkaz na aliexpress,aby jste me neukamenovali :) Treba to donuti ty "obchodniky" dat normalni cenu i u nas ;)

Jinak pro TheJaro,nemusis cekat na servis,vymenu zvladnes v pohode i sam (stejne jako ja a ostatni),

Navod treba zde: 

Odesláno

Takhle to bude vypadat potmě. Za denního světla ten rozdíl tluče do očí mnohem méně. Hlavně, že je čitelný, to je pro mě důležitý.

post-47144-0-71572300-1431639943_thumb.j

Odesláno

No tak to mas taky ten Citroenacky jako ja, ale domluvil jsem se s Havlicek.Lukas a uz je displej oranzovy jak ma byt :)

Odesláno (upraveno)

Rychtár84 - Áno je žltý,obrovský rozdiel oproti pôvodnému

Ivan74 - Spravil som to presne podľa videa všetko fungovalo,dík

Už keď som mal rádio vonku tak som pripojol hneď aj AUX kábel do rádia len ho musím povoliť na DIA

Ps:Vôbec netreba nič nastavovať všetky hodnoty ostali zachované až na dátum a čas :papa

post-43500-0-07239400-1431800380_thumb.j

Upraveno uživatelem TheJaro
Odesláno

Tak jsem dneska také vyměnil displej, barva žlutá ale funguje což je hlavní  :papa . Měl jsem tam 2x torx 10 a 4x torx 20 a hlavně hodně krátký kabel k displeji, takže to byl trošku boj  :bojim

post-49893-0-85205100-1431936054_thumb.j

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska také vyměnil displej, barva žlutá ale funguje což je hlavní  :papa . Měl jsem tam 2x torx 10 a 4x torx 20 a hlavně hodně krátký kabel k displeji, takže to byl trošku boj  :bojim

jj. výměna byl celkem boj...

ty první dva malý torxi sem povolil malinkým plochým šroubovákem, protože jsou dost hluboko a normální bit s torxem tam nedosáhne. potom sem povoli ty větší a celý display vyndal. ale pak přišel další problém. jak vytáhnout ze starého displaye ten konektor. takto důmyslnou pojistku na konektoru sme ještě neviděl. ale nakonec se podařilo. kabel sem měl taky krátký, protože konektor u koupeného displaye je na druhé straně než u originálu. ale naštěstí stačilo kabel jen protáhnout zpět do přístrojovky a výtáhnout jinudy...

nový funguje i při dnešních tropech, takže paráda :-)

koupeno zde:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6637507200.html?orderId=67062759864302

hodně zdaru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...