Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tlačítkom \"Trip\" si navolíš zobrazenie údajov o spotrebe a tlačítkom na páčke stieračov si už prepínaš medzi samotnými spotrebami a to aktuálna/priemerná1/priemerná2.

Odesláno

Jde to i přímo tlačítkem na páčce stěračů, ale jak jsem psal je to jen na cca 15-20 vteřin a pak se to přepne zpět. (pokud stále jen nepřepínáš mezi těmi třemi spotřebami)

Odesláno

Nie je problém si manuál vo formáte PDF vložiť do mobilu a mať ho vždy po ruke aj keď bude vzdialený od auta ;).

[upravil dne 2/9/13 22:43 od Judes]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar. Kupil som novy display ale mam problem s nastavenim. Display je vyrobeny v marci 2012, verzia softwaru v73.2. V dia som nasiel kde to nastavit ale ked vchadzam do menu vicefunkcny display tak napise: \"Nezname objednavacie cislo v PP2000, pocitac se prave zavadi\". Potom ma pusti do dalsieho menu ale ked uz chcem nakonfigurovat tie funkcie (autoradio, klima, ...) cez F5 tak to neprejde a napise nezdar.

Neviete kde je problem? Stara verzia PP2000? Mam verziu Diagbox 05.02. Vie niekto poradit ako to nastavit?

[Edited on 16/9/13 16:37 by jojosavi]

Odesláno

Ked pojdes okolo Trnavy tak Ti to nastavim.. :papa..... Inak pre ostatnych mam stale na predaj jeden oranzovy displej(120eur aj s konfiguraciou)...

[upravil dne 2/10/13 09:03 od Biliboy]

Odesláno

Biliboy:

Problem je, ze som teraz v UK a na Slovensko pojdem asi az dalsi rok alebo na vianoce. :myslim

Len by som chcel vediet, ci to nejde nastavit len koli tej starej verzii PP2000 lebo nerozpozna ten novy display alebo moze byt chyba aj niekde inde?

A aspon aku verziu Diagbox potrebujem aby to islo nastavit? Uz by som aj v UK niekoho zohnal, co ma cinsky klon co podporuje aj novsi Diagbox. Len by som potreboval naisto vediet ci je chyba len v tej dia.

PS: A neslo by to spravit tak, ze by som ti to poslal postou a ty by si mi to poslal nastavene spat? A zaplatil by som postovne. Potrebujem tam aktivovat len zobrazenie teploty, autoradio, palubny pocitac, dvojzonovu klimu a typ zdruzeneho pristroja.

[Edited on 17/9/13 16:15 by jojosavi]

Odesláno

Naisto Ti to nikto nepovie ale uz som sa stretol s tym ze to neslo nastavit cez PP2000 ...... Neviem odkial mas displej ale predpokladam ze bude okolo roku vyroby 2012..ci?

Odesláno

Biliboy:

Je to 31/03/2012. verzia softwaru v73.2. Kupil som ho pred par dnami, ked som bol na dovolenke na SK, ale den pred odchodom, tak som ho uz nestihol skusit nastavit cez dia.

[Edited on 18/9/13 14:47 by jojosavi]

[Edited on 18/9/13 14:48 by jojosavi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...