Chepp Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 jo myslel sem Palubni Počítač.. zda ty ostatni radia ktery by s tou konverzi ovladani jsou schopna zobrazovat info. id3 tag nebo podobne vecicky na dispeyi palubniho pc. a jestli nahodou nevis jestli ma ten vystup 4035. ktere ma vlastni intg. displey. Citovat
Danhill Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Moc děkuji ok2ucx vše funguje perfekně. Někdo ma prostě zlaté ruce:super Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Cau lidi.Slo by ovladani i pro JVC KD AVX 44? 406 coupe, 2.0i 16v, vyroba: mesic/rok - 12/1998 [upravil dne 10/12/08 asaad] Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: asaad Cau lidi.Slo by ovladani i pro JVC KD AVX 44? 406 coupe, 2.0i 16v, vyroba: mesic/rok - 12/1998 [upravil dne 10/12/08 asaad] JVC půjde určitě, jen mi tady: http://sweb.cz/Pavel.Lajsner/swc/ najdi svoje (původní) rádio. Jaké máš ovládání - páčka pod volantem? Kolik tlačítek? Tipuji 8. A rádio 22RC200 Pokud tam typ rádia nebude, tak jestli přímo z něj můžeš opsat typové označení, zjistím více. Od ovládání by měl vést asi 7 pinový konektor, z čehož jen 3 piny budou obsazeny, tak by to chtělo jen proměřit ohmetrem, který drát reaguje na jaké tlačítko a kolik které dává ohmů. Pak to bude hračka. Ale to bude nutné jen tehdy, pokud tam bude jiné rádio, než známé. Pavel [upravil dne 10/12/08 ok2ucx] Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: ok2ucx Původně zaslal: asaad Cau lidi.Slo by ovladani i pro JVC KD AVX 44? 406 coupe, 2.0i 16v, vyroba: mesic/rok - 12/1998 [upravil dne 10/12/08 asaad] JVC půjde určitě, jen mi tady: http://sweb.cz/Pavel.Lajsner/swc/ najdi svoje (původní) rádio. Jaké máš ovládání - páčka pod volantem? Kolik tlačítek? Tipuji 8. A rádio 22RC200 Pokud tam typ rádia nebude, tak jestli přímo z něj můžeš opsat typové označení, zjistím více. Od ovládání by měl vést asi 7 pinový konektor, z čehož jen 3 piny budou obsazeny, tak by to chtělo jen proměřit ohmetrem, který drát reaguje na jaké tlačítko a kolik které dává ohmů. Pak to bude hračka. Ale to bude nutné jen tehdy, pokud tam bude jiné rádio, než známé. Pavel [upravil dne 10/12/08 ok2ucx] Mel bych mit radio 4030 Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 touhle packou se ovladalo origo radio...bohuzel nemam lepsi foto Citovat
Dave_k Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 řekl bych že máš radio 4035 protože máš vzadu 3 řady konektoru nad sebou ten horní je na CD changer.já mám 4030 a tu 3 nemám JJ je to 4035. Umí aj changer. Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Tak podle označení Philips 22DC594/65B a stránek http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/pilotyca.htm to bude úplně snadné. 3 dráty, 6 funkcí: Ještě otázka, kterou z funkcí, které \"umí\" JVC rádia: VOL + VOL - >>| |<< >> << MUTE/ATT SRC namapovat na které z tlačítek. To si můžeš zvolit, jestli Seek+ a Seek- dát na >> a << ANEBO >>| a |<<. Tedy ladění na vyšší/nižší kmitočet nebo o +1/-1 převolbu. SRC nechám SRC i u JVC funkci BND u P406 asi na MUTE? No řekni si, ať o má smysl. Poladím software, poskládám hardware a zítra to můžu hodit na poštu, V pátek to máš doma, po SZ když tak mi pošli adresu. Pavel Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: ok2ucx Tak podle označení Philips 22DC594/65B a stránek http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/pilotyca.htm to bude úplně snadné. 3 dráty, 6 funkcí: Ještě otázka, kterou z funkcí, které \"umí\" JVC rádia: VOL + VOL - >>| |<< >> << MUTE/ATT SRC namapovat na které z tlačítek. To si můžeš zvolit, jestli Seek+ a Seek- dát na >> a << ANEBO >>| a |<<. Tedy ladění na vyšší/nižší kmitočet nebo o +1/-1 převolbu. SRC nechám SRC i u JVC funkci BND u P406 asi na MUTE? No řekni si, ať o má smysl. Poladím software, poskládám hardware a zítra to můžu hodit na poštu, V pátek to máš doma, po SZ když tak mi pošli adresu. Pavel No nevim...jak bys to dal ty? ja bych to videl na Seek+ a Seek- dát na >> a << [upravil dne 10/12/08 asaad] Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Z té fotky mi to není moc jasné = Seek+/- jsou tlačítka nebo je to kroužek, kterým se točí? S kroužkem se asi nic vykouzlit nedá, tlačítka se mohou naprogramovat na \"dvojklik\", jako na myši počítače... Jestli dát seek >> nebo skip >>| fakt nevím, na Xantii mám na volantu obojí, Volvo má skip >>| a |<<. Hm. Pavel [upravil dne 10/12/08 ok2ucx] Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: asaad Cau lidi.Slo by ovladani i pro JVC KD AVX 44? 406 coupe, 2.0i 16v, vyroba: mesic/rok - 12/1998 Uáááá, teď jsem si stáhl návod k tomu tvému rádiu, ale tohle je nějaké moc namakané, vždyť to svou inteligencí předčí zbytek auta Je to ono? V manuálu vidím přípojku na drátové DO jako \"volný\" drát a na něm \"něco\", nějaký konektor = je to 3.5mm Jack? Navíc je tam použitá nějaká moc chytrá dálka, není zcela vyloučeno, že kódy DO jsou jiné než u jednodušších rádií JVC. To sice není problém, leč jestli to nebude chodit, musel bych ještě oskenovat kódy přímo z toho infra DO. Zkusíme to? Pavel Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 ted uz si nejsem tak jistej,dlouho sem to nepouzival..ale radio se ladilo(>> a << ) tak ze si pohnul celou packou bud od sebe nebo k sobe.Hlasitost byla cela packa nahoru a dolu.A pak na pacce se otocilo bud od sebe nebo k sobe a to bylo prepinani(skip>>| a |<<). Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: asaad ted uz si nejsem tak jistej,dlouho sem to nepouzival..ale radio se ladilo(>> a << ) tak ze si pohnul celou packou bud od sebe nebo k sobe.Hlasitost byla cela packa nahoru a dolu.A pak na pacce se otocilo bud od sebe nebo k sobe a to bylo prepinani(skip>>| a |<<). No jestli se budeš koukat, zda-li je tam ten 3.5mm Jack, zkus, prosím vzít ohmetr, a ty tří dráty proměřit. Podle těch polských stránek to fakt vypadá na celkem jen 6 funkcí a stránky jsou celkem důvěryhodné. Ovšem, jestli si je možné udělat s páčkou \"doubleclick\", tak by obě funkce šly sdružit tímto způsobem. Jeden klik >>, dvojklik >>|, atp. Pavel Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 tak jsem se byl ted podivat . Ovladani na pacce je nasledujici: Radio se ladilo(>> a <<) tak ze si pohnul celou packou bud od sebe nebo k sobe.Hlasitost byla cela packa nahoru a dolu. A na pacce je otocnej prepinac kterej otocenim nahoru je MODE(coz prepinalo mezi kazetou a radiem) a otoceni dolu je CHANGE (a to prehazovalo FM /AM). Jestli si to tak dobre pamatuju. Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: ok2ucx Původně zaslal: asaad ted uz si nejsem tak jistej,dlouho sem to nepouzival..ale radio se ladilo(>> a << ) tak ze si pohnul celou packou bud od sebe nebo k sobe.Hlasitost byla cela packa nahoru a dolu.A pak na pacce se otocilo bud od sebe nebo k sobe a to bylo prepinani(skip>>| a |<<). No jestli se budeš koukat, zda-li je tam ten 3.5mm Jack, zkus, prosím vzít ohmetr, a ty tří dráty proměřit. Podle těch polských stránek to fakt vypadá na celkem jen 6 funkcí a stránky jsou celkem důvěryhodné. Ovšem, jestli si je možné udělat s páčkou \"doubleclick\", tak by obě funkce šly sdružit tímto způsobem. Jeden klik >>, dvojklik >>|, atp. Pavel Ted nevim o jakym Jacku 3,5mm mluvis?v radiu?draty muzu nejdriv promerit az v patek.ted nemam moznost Citovat
ok2ucx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Aha, tak to možná nebude 3.5mm Jack, ale jen zaslepený drát, co vede z konektoru hned vedle antény: http://uk.jvc-service.net/public/download.cfm/instrbook/ma401ien.pdf?model=KD-AVX44&size=29429345 na straně 79 výstup OE REMOTE označený A. No teoreticky by to měl být stejný vstup, jaký mají jiná JVC radia, jen tam není asi není 3.5mm Jack? Tak bych mohl poslat převodník tak, jak zatím na všech JVC rádiích fungoval. Ty máš zřejmě DO RM-RK252. Podle údajů, jednodušší dálkáče RM-RK31, RM-RK50 nebo RM-RK60 jsou navzájem kompatibilní. A když to nepůjde, si ochoten mi na den dva půjčit tohle DO? Poslal bych ho zpět s přeprogramovaným převodníkem, pokud by to bylo potřeba... Pavel Citovat
asaad Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 nemas nejaky icq nebo tak...ja tady posila prispevky.Podivam se za pul hodiny a ty tvoje sem vubec predtim nevidel.Proto jsem nevedel o jakym 3,5mm jacku mluvis...to je blazinec.domluvime se radsi pres mail,co myslis? poslu ti SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.