Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Pred par rokmi som garaž zbural a postavil toto z jednoducheho dvovodu v garaži bol nenormalny bordel a teraz ked je to otvorene by mi ten bordel vadil :D:D:D:super:super:super

post-0-14109600914871_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Sorry za :xvul ale ty jo co to tam mas za kolesa?? nen to na 40ku trosku male bo se to jen zda z te fotky?

Sorry ale jsou to sedmnáctky :D:aut pouze v kombinaci se sériovými pružinami a nízkým profilem pneu. Časem tam půjdou nižší pružiny ale čekám až našetřím a seženu přesně ty co chci. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Sorry za :xvul ale ty jo co to tam mas za kolesa?? nen to na 40ku trosku male bo se to jen zda z te fotky?

Sorry ale jsou to sedmnáctky :D:aut pouze v kombinaci se sériovými pružinami a nízkým profilem pneu. Časem tam půjdou nižší pružiny ale čekám až našetřím a seženu přesně ty co chci. :)

Jaký chceš?

Odesláno
Původně zaslal: feldo

Pred par rokmi som garaž zbural a postavil toto z jednoducheho dvovodu v garaži bol nenormalny bordel a teraz ked je to otvorene by mi ten bordel vadil :D:D:D:super:super:super

koukám,že si některá autka \"bydlí\" líp než někteří lidé:mrk

To jsi postavil opravdu vlastníma rukama?I naprojektoval?:)

Vážně hezký parking:super

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Tak tady parkuju já:D

Ja myslel ze skuda uz je prodana???

jo je už dávno prodaná:(

Je to stará fotka zádnou aktuální s garaží jsem nenašel.

Jinak tva skuda byla pekna, mooooc pekna... Jinak sorry za :xvul:xvul

Díky. Měl jsem si ju nechat:(

jj:roll taky na tu svou častokrát vzpomínám..:roll byla bílá..pod\'obaná barvičkou,jak jsem pořád zamalovávala prokvétající rez.. ale moje zlatíčko:super:aut:roll

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: feldo

koukám,že si některá autka \"bydlí\" líp než někteří lidé:mrk

To jsi postavil opravdu vlastníma rukama?I naprojektoval?:)

Vážně hezký parking:super

jasne zatial ma to berie a ked nebude budem behat s fajkou a kockovanom župane kosit trávičku.Teraz som dokončil sedenie na opekačku ,grilovačku a možno aj cepákovačku:D:D:D

post-0-14109600923683_thumb.jpg

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: mk405

pracuje se na tom... :D

ta nakopol tento príspevok?:D:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: mk405

pracuje se na tom... :D

ty jo:mrk staveniště a takový pořádek:mrk:super Můžeš nám tu průběžně dávat fotečky,jak ti to hezky roste:mrk A možná se někdo taky chystá stavět garáž a třeba se nechá inspirovat a i postup práce mu pomůže..:)

Jinak,já snad taky budu mít asi garáž,kterou pronajímám,protože nájemník se nemá k tomu zase na další rok zaplatit:bacha

Je už červen a platívá se každoročně v květnu!:bacha:myslim

No počkám ještě..možná má krizi..:rollvšak jsme lidi,že

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: peugeotkovic

No počkám ještě..možná má krizi..:rollvšak jsme lidi,že

Krásné. :potlesk:potlesk

Ale přiznám se.. že bych i byla ráda,kdybych si aspon\' jednou,jedinkrát do té garáže mohla zajet svým vlastním autkem:aut

To bude FOTKA!!!:mrk..jestli se teda trefím:roker:D

Odesláno

klm16:a pozemky drahé a ty co nejsou drahé,nemaj inženýrské sítě,nebo je v jejich blízkosti předpokládaná stavba dálnice.. jj:myslim

no tak se aspon\' můžem koukat,jak stavějí ostatní:mrk

[upravil dne 5.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno

ozzy dakujeeem :)

Neco tam mal tatko, dost veci som tam nazhanal i ja... Oproti jeden sused, to bol majster. On vedel vsetko. A chudak zomrel (mal 92 rokov) a ten jeho syn chcel vsetky tie veci s jeho garaze vyhodit...

Tak som tam nabehol, a pobral skoro vsetko co sa dalo... Ten chlap tam mnel tolik veci, neoplatilo sa to vyhodit ....

A od sviho deda som doviezol toho pincla, a stadiona som kupil nefunkcneho za 500SK...

Stadiona som opravoval asi pol roka, nez som pozhanal vsetko com som potreboval, a jede jak raketa :)

Ked bude cas chystam se i na toho pionira, a mam po garazi rozhadzenyho TATRANA 125 :) Na toho sa budem tesit najviac, ale motor potrebuje na vybrus, novy piest aj kruzky ... :(

V garazi je aj jama, len je zahadzana bordelem.. Vzdy ked idem nieco opravovat, tak si musim rozmyslet ci to bude na predku, alebo na zadku, a musim bordel v jame prehadzat tak, aby na jednej casti ostalo misto na statie :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...