Návštěvník Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Pred par rokmi som garaž zbural a postavil toto z jednoducheho dvovodu v garaži bol nenormalny bordel a teraz ked je to otvorene by mi ten bordel vadil :D:D:super:super:super Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Moje garáž:aut : strejdova garáž: Sorry za ale ty jo co to tam mas za kolesa?? nen to na 40ku trosku male bo se to jen zda z te fotky? Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: agresssor Sorry za ale ty jo co to tam mas za kolesa?? nen to na 40ku trosku male bo se to jen zda z te fotky? Sorry ale jsou to sedmnáctky :aut pouze v kombinaci se sériovými pružinami a nízkým profilem pneu. Časem tam půjdou nižší pružiny ale čekám až našetřím a seženu přesně ty co chci. Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Aaaha:) v poho:) ja jen ze to vya¨padalo ze sou dost mali no... Citovat
čakom Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Sorry za ale ty jo co to tam mas za kolesa?? nen to na 40ku trosku male bo se to jen zda z te fotky? Sorry ale jsou to sedmnáctky :aut pouze v kombinaci se sériovými pružinami a nízkým profilem pneu. Časem tam půjdou nižší pružiny ale čekám až našetřím a seženu přesně ty co chci. Jaký chceš? Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: čakom Jaký chceš? To je zatím tajný. Ne, obyč, celou sadu 40/40. Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: feldo Pred par rokmi som garaž zbural a postavil toto z jednoducheho dvovodu v garaži bol nenormalny bordel a teraz ked je to otvorene by mi ten bordel vadil :D:D:super:super:super koukám,že si některá autka \"bydlí\" líp než někteří lidé To jsi postavil opravdu vlastníma rukama?I naprojektoval? Vážně hezký parking:super Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Tak tady parkuju já Ja myslel ze skuda uz je prodana??? jo je už dávno prodaná Je to stará fotka zádnou aktuální s garaží jsem nenašel. Jinak tva skuda byla pekna, mooooc pekna... Jinak sorry za :xvul Díky. Měl jsem si ju nechat:( jj:roll taky na tu svou častokrát vzpomínám.. byla bílá..pod\'obaná barvičkou,jak jsem pořád zamalovávala prokvétající rez.. ale moje zlatíčko:super:aut:roll Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: feldo Pred par rokmi som garaž zbural a postavil toto z jednoducheho dvovodu v garaži bol nenormalny bordel a teraz ked je to otvorene by mi ten bordel vadil :D:D:super:super:super koukám,že si některá autka \"bydlí\" líp než někteří lidé To jsi postavil opravdu vlastníma rukama?I naprojektoval? Vážně hezký parking:super jasne zatial ma to berie a ked nebude budem behat s fajkou a kockovanom župane kosit trávičku.Teraz som dokončil sedenie na opekačku ,grilovačku a možno aj cepákovačku:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: mk405 pracuje se na tom... ta nakopol tento príspevok?:D:D:D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: mk405 pracuje se na tom... ty jo:mrk staveniště a takový pořádek:mrk:super Můžeš nám tu průběžně dávat fotečky,jak ti to hezky roste:mrk A možná se někdo taky chystá stavět garáž a třeba se nechá inspirovat a i postup práce mu pomůže.. Jinak,já snad taky budu mít asi garáž,kterou pronajímám,protože nájemník se nemá k tomu zase na další rok zaplatit:bacha Je už červen a platívá se každoročně v květnu!:myslim No počkám ještě..možná má krizi..:rollvšak jsme lidi,že Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic No počkám ještě..možná má krizi..:rollvšak jsme lidi,že Krásné. :potlesk Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: peugeotkovic No počkám ještě..možná má krizi..:rollvšak jsme lidi,že Krásné. :potlesk Ale přiznám se.. že bych i byla ráda,kdybych si aspon\' jednou,jedinkrát do té garáže mohla zajet svým vlastním autkem:aut To bude FOTKA!!!..jestli se teda trefím:roker:D Citovat
klm16 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 ja tiez planujem stavat ale zatial som len na tom ze zhanam pozemok.... kua na sidliskach je to takmer nemozne Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 LubkO--ta tvoje garáž-skladiště- je super Jde vidět,že opravuješ od mopeda po boeing Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 klm16:a pozemky drahé a ty co nejsou drahé,nemaj inženýrské sítě,nebo je v jejich blízkosti předpokládaná stavba dálnice.. jj:myslim no tak se aspon\' můžem koukat,jak stavějí ostatní [upravil dne 5.6.2008 peugeotkovic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 ozzy dakujeeem Neco tam mal tatko, dost veci som tam nazhanal i ja... Oproti jeden sused, to bol majster. On vedel vsetko. A chudak zomrel (mal 92 rokov) a ten jeho syn chcel vsetky tie veci s jeho garaze vyhodit... Tak som tam nabehol, a pobral skoro vsetko co sa dalo... Ten chlap tam mnel tolik veci, neoplatilo sa to vyhodit .... A od sviho deda som doviezol toho pincla, a stadiona som kupil nefunkcneho za 500SK... Stadiona som opravoval asi pol roka, nez som pozhanal vsetko com som potreboval, a jede jak raketa Ked bude cas chystam se i na toho pionira, a mam po garazi rozhadzenyho TATRANA 125 Na toho sa budem tesit najviac, ale motor potrebuje na vybrus, novy piest aj kruzky ... V garazi je aj jama, len je zahadzana bordelem.. Vzdy ked idem nieco opravovat, tak si musim rozmyslet ci to bude na predku, alebo na zadku, a musim bordel v jame prehadzat tak, aby na jednej casti ostalo misto na statie :D Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Přístřešek by byl, rád bych sehnal garážovej hydr. zvedák a byl bych spokojenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.