vlastik.ruzicka Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Ahoj, potřeboval bych se zeptat zda někdo ví, jestli bude pasovat na 306 rok výroby 1994 přední narazník z novějšího modelu aby tam byly kulaté přídavně světla. Přední narazník mám polámaný a chci koupit nový,ale časem chci koupit i nový světla Peugeot 306 93-96 - Angel Eyes projektory Černé HLY a tam by se hodily kulaté přídavné,ale na model z roku 1194 lze sehnat jen hranatý. Poradí někdo??díky:myslim Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: vlastik.ruzicka Ahoj, potřeboval bych se zeptat zda někdo ví, jestli bude pasovat na 306 rok výroby 1994 přední narazník z novějšího modelu aby tam byly kulaté přídavně světla. Přední narazník mám polámaný a chci koupit nový,ale časem chci koupit i nový světla Peugeot 306 93-96 - Angel Eyes projektory Černé HLY a tam by se hodily kulaté přídavné,ale na model z roku 1194 lze sehnat jen hranatý. Poradí někdo??díky:myslim No, na auto z roku 1194 teda fakt nevim... ale k věci - v dnešní době hodně lidí dělalo přestavbu z old modelu na new model, takže neni problém vyměnit komplet celej předek za new model... Citovat
Lluciano Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: vlastik.ruzicka Ahoj, potřeboval bych se zeptat zda někdo ví, jestli bude pasovat na 306 rok výroby 1994 přední narazník z novějšího modelu aby tam byly kulaté přídavně světla. Přední narazník mám polámaný a chci koupit nový,ale časem chci koupit i nový světla Peugeot 306 93-96 - Angel Eyes projektory Černé HLY a tam by se hodily kulaté přídavné,ale na model z roku 1194 lze sehnat jen hranatý. Poradí někdo??díky:myslim Už se tady o tom dost psalo, a tuším, že pasovat nebude, bo jsou tam trošku jinak napasovaný jak světla, tak blatníky a maska. A nový světla znamenaj myslím i novou haubnu. Ale je fakt, že spousta lidí má na starým novej předek. Když dáš novej předek, tak určitě Angel Eyes 93-96 Ti tam nepůjdou. Citovat
OldtimerMan Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 jo a musíš i nové ,,brýle\" (držák chladiče) Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Lluciano Už se tady o tom dost psalo, a tuším, že pasovat nebude, bo jsou tam trošku jinak napasovaný jak světla, tak blatníky a maska. A nový světla znamenaj myslím i novou haubnu. Ale je fakt, že spousta lidí má na starým novej předek. Když dáš novej předek, tak určitě Angel Eyes 93-96 Ti tam nepůjdou. No,nevim, jak úchyty a blatníky, ale s maskou problém asi bude. Jinak světla jsem už viděl z new modelu pod haubnou z old modelu, takže to jde. Už jsem tady i dával na fóru odkaz na fotku 306ky,která to tak měla. Citovat
OldtimerMan Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Ale já už sem myslím viděl nárazník z kulatýma mlhovkama na starém modelu,podle mě to pod světla sedne bez problému a úchyty jsou stejné na 100% mám to tak taky:D Citovat
Béďa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 jj, kdysi to tady nekdo daval novej narazni na old modelu.. sedi to stejne, max mensi upravy jen jak je ten naraznik kulatej a zbytek hranatej tak tam vznika mezi maskou a naraznikem takova velka rovna plocha, coz u new modelu neni tak markantni pac je tam maska.. Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Ale já už sem myslím viděl nárazník z kulatýma mlhovkama na starém modelu,podle mě to pod světla sedne bez problému a úchyty jsou stejné na 100% mám to tak taky:D Taky si myslim,že s tim nebude problém. Jinak by to nedělal skoro každej, tu přestavbu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.